Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 GRLSOV114 και θα παίζω λίγο αυτές τις μέρες που είμαι σε άδεια όταν προλαβαίνω.
Chaos3X Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Τελικά καμιά moda να ξεκλειδώσουμε τα alt. costumes δεν έχει βγει???
fuero2k Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 mod/crack νομίζω υπάρχει αλλά online τουλάχιστον δε θα σε αφήνει να αλλάζεις κουστουμάκια..η άλλη λύση που κοστίζει λίγο παράπάνω είναι να ψωνίσεις καρτούλα με ms points και να τα αγοράσεις...ρημάδα ms hellas φέρε το live στην ελλάδα..
Chaos3X Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 mod/crack νομίζω υπάρχει αλλά online τουλάχιστον δε θα σε αφήνει να αλλάζεις κουστουμάκια..η άλλη λύση που κοστίζει λίγο παράπάνω είναι να ψωνίσεις καρτούλα με ms points και να τα αγοράσεις...ρημάδα ms hellas φέρε το live στην ελλάδα.. Προσπάθησα να τα αγοράσω και μου έλεγε ότι η χώρα μου δεν υποστηρίζεται, πήγα να αγοράσω και καρτούλα αλλά ο πωλητής μου είπε ότι επίσημα η υπηρεσία δεν υποστηρίζεται στην χώρα μας οπότε δεν υπάρχουν και αυτές οι καρτούλες στα μαγαζιά. Τι να πω...
agelosLX Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 alex_000 πες nickname να σε κάνω add να παίξουμε κανα matchaki:P
alex_000 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 δουλεια ειμαι τώρα νομίζω atomic199 είναι το nick. Παιζω ακόμα γαμάει το game αν και αυτήν την ευδομάδα δεν επαιξα Online γιατι η hol - vodaphone μαλακίζεται με τα ping . Απο next week OTE.
Chaos3X Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Κανένα patch για να ανεβάσουμε την ταχύτητα έχει βγει? Δεν είναι άσχημη ιδέα, γιατί με αυτή την ταχύτητα που έχει μου φαίνεται κάπως... Αν και πιστεύω πως μετά την κυκλοφορία του SSFIV σειρά έχει το SSFIV TURBO! Κλασική Capcom.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Παλιά πάντως, πρώτα βγήκε το Turbo και μετά το Super. Για να δούμε. Εγώ πιστεύω ότι Turbo μπορεί (αν βάλουν γενικά) να έχει από το Super.
Chaos3X Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Παλιά πάντως, πρώτα βγήκε το Turbo και μετά το Super. Για να δούμε. Εγώ πιστεύω ότι Turbo μπορεί (αν βάλουν γενικά) να έχει από το Super. Μπα, δεν το νομίζω. Γιατί να πουλήσουν 2 σε 1 απ'την στιγμή που πουλάνε συνέχεια μισό και μισό και..........
The_Sheep Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 παιδια υπαρχει κοσμος online ? σκεφτομαι να παρω κανα key. Βρισκεις ευκολα καλη συνδεση ή ειναι αστα να πανε?
sironoui Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Eγώ παίζω σχεδόν κάθε μέρα, οι συνδέσεις είναι πολύ καλύτερες απο το 360 στο pc.Όσοι παίζετε γράψτε το gamertag σας: Gamertag: sironoui
SomnusRX Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Gamertag : SomnusRX Fav player : Ken meet you online ! αν και ακομα θελω αρκετη δουλεια, ειδικα στην αμυνα
sironoui Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Σε stream προσφορά μόνο για σήμερα 9.49 Euro, τρέξτε το παιχνίδι τα σπάει.
fuero2k Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Προσπάθησα να τα αγοράσω και μου έλεγε ότι η χώρα μου δεν υποστηρίζεται, πήγα να αγοράσω και καρτούλα αλλά ο πωλητής μου είπε ότι επίσημα η υπηρεσία δεν υποστηρίζεται στην χώρα μας οπότε δεν υπάρχουν και αυτές οι καρτούλες στα μαγαζιά.Τι να πω... Δίκιο είχε ο πωλητής,δύσκολα βρίσκεις καρτούλα σε μαγαζί(παλιά είχε το mediamarkt,πλέον δεν ξέρω αν έχει) Εγώ πάντως βρήκα σε ένα ελληνικό e-shop,δυστυχώς δε θυμάμαι ποιό,αλλά μια βόλτα στο http://www.skroutz.gr ίσως σε βοηθήσει ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 08:44 ---------- επίσης να σχολιάσω τα περί ταχύτητας του παιχνιδιού...όσοι το βρίσκουν αργό ας δοκιμάσουν να παίξουν viper και να πετύχουν τα combo της..μετά τα λέμε αν πιστεύουν ακόμα ότι πρέπει να γίνει γρηγορότερο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.