Προς το περιεχόμενο

Street Fighter IV

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 506
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

mod/crack νομίζω υπάρχει αλλά online τουλάχιστον δε θα σε αφήνει να αλλάζεις κουστουμάκια..η άλλη λύση που κοστίζει λίγο παράπάνω είναι να ψωνίσεις καρτούλα με ms points και να τα αγοράσεις...ρημάδα ms hellas φέρε το live στην ελλάδα..

Δημοσ.
mod/crack νομίζω υπάρχει αλλά online τουλάχιστον δε θα σε αφήνει να αλλάζεις κουστουμάκια..η άλλη λύση που κοστίζει λίγο παράπάνω είναι να ψωνίσεις καρτούλα με ms points και να τα αγοράσεις...ρημάδα ms hellas φέρε το live στην ελλάδα..

Προσπάθησα να τα αγοράσω και μου έλεγε ότι η χώρα μου δεν υποστηρίζεται, πήγα να αγοράσω και καρτούλα αλλά ο πωλητής μου είπε ότι επίσημα η υπηρεσία δεν υποστηρίζεται στην χώρα μας οπότε δεν υπάρχουν και αυτές οι καρτούλες στα μαγαζιά.

Τι να πω...

Δημοσ.

δουλεια ειμαι τώρα νομίζω atomic199 είναι το nick. Παιζω ακόμα γαμάει το game αν και αυτήν την ευδομάδα δεν επαιξα Online γιατι η hol - vodaphone μαλακίζεται με τα ping . Απο next week OTE.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κανένα patch για να ανεβάσουμε την ταχύτητα έχει βγει?

Δεν είναι άσχημη ιδέα, γιατί με αυτή την ταχύτητα που έχει μου φαίνεται κάπως...

Αν και πιστεύω πως μετά την κυκλοφορία του SSFIV σειρά έχει το SSFIV TURBO!

Κλασική Capcom.

Δημοσ.
Παλιά πάντως, πρώτα βγήκε το Turbo και μετά το Super.

Για να δούμε. :P

Εγώ πιστεύω ότι Turbo μπορεί (αν βάλουν γενικά) να έχει από το Super.

Μπα, δεν το νομίζω.

Γιατί να πουλήσουν 2 σε 1 απ'την στιγμή που πουλάνε συνέχεια μισό και μισό και..........

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Eγώ παίζω σχεδόν κάθε μέρα, οι συνδέσεις είναι πολύ καλύτερες απο το 360 στο pc.Όσοι παίζετε γράψτε το gamertag σας:

Gamertag: sironoui

Δημοσ.
Προσπάθησα να τα αγοράσω και μου έλεγε ότι η χώρα μου δεν υποστηρίζεται, πήγα να αγοράσω και καρτούλα αλλά ο πωλητής μου είπε ότι επίσημα η υπηρεσία δεν υποστηρίζεται στην χώρα μας οπότε δεν υπάρχουν και αυτές οι καρτούλες στα μαγαζιά.

Τι να πω...

Δίκιο είχε ο πωλητής,δύσκολα βρίσκεις καρτούλα σε μαγαζί(παλιά είχε το mediamarkt,πλέον δεν ξέρω αν έχει)

Εγώ πάντως βρήκα σε ένα ελληνικό e-shop,δυστυχώς δε θυμάμαι ποιό,αλλά μια βόλτα στο http://www.skroutz.gr ίσως σε βοηθήσει :)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 08:44 ----------

επίσης να σχολιάσω τα περί ταχύτητας του παιχνιδιού...όσοι το βρίσκουν αργό ας δοκιμάσουν να παίξουν viper και να πετύχουν τα combo της..μετά τα λέμε αν πιστεύουν ακόμα ότι πρέπει να γίνει γρηγορότερο..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...