fuero2k Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 mpe666 είναι το δικό μου...για ελάτε για τα ms points ξέρει κανείς πατέντα για αγορά με πιστωτική;θέλω να αγοράσω το content που υπάρχει ήδη κλειδωμένο στο pc μου..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Κι εγώ μέσα...στην άδεια μάλλον.
Tilemaxx Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 mpe666 είναι το δικό μου...για ελάτε για τα ms points ξέρει κανείς πατέντα για αγορά με πιστωτική;θέλω να αγοράσω το content που υπάρχει ήδη κλειδωμένο στο pc μου.. Για PC δεν νομίζω οτι μπορείς.
fuero2k Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 φυσικά και μπορείς..αν μένεις σε χώρα που υποστηρίζεται το live..
john2gr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Τα invites δουλεύουν ως εξής: Κάνετε Player Match (ΟΧΙ Ranked match). Μόλις φτιάξετε το room, έχει επιλογή για 'Send Invite'. Μπαίνετε μέσα εκεί και στέλνετε το invite στο άτομο που θέλετε
AfterForever Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Μπορείτε να μου λύσετε μια απορία; Πως γίνεται όταν κάνεις ultra να σου κάνει ο άλλος στα καπάκια; Απλά θέμα συγχρονισμού; Τι παράγκα είναι αυτή, έλεος!! Eπίσης, αυτά ΠΩΣ γίνονται ;;; [ame] [/ame]
sironoui Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Oi ultra είναι in-game όταν ο χαρακτήρας σου κάνει ultra ο άλλος παίκτης μπορεί να κάνει και αυτός ultra και να στην σπάσει την δικία σου, υπάρχει ελάχιστος χρόνος που μπορεί να εκτελέσει την ultra μετά απ εσένα.Στo video είναι djb13 γνωστός για τα τρελά combo που κάνει και σε άλλα games τα ίδια κάνει είναι άπαιχτος στα combos.
Chaos3X Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Ρε παιδιά να οργανώσουμε κανά τουρνουαδάκι Μπορούμε στο games for windows live να δώσουμε nicks ξερωγω, να κάνουμε friend requests και να παίζουμε μεταξύ μας; Θαχει πλάκα, θα' μαστε και κοντά οπότε δε θα υπάρχει και καθυστέρηση! Κι εγώ μέσα με χίλια είμαι!!!! Greek ChaosXXX P.S: Ελπίζω να μην έχουμε τα ίδια που έχω με τον φίλο mpe666 που συνεχώς μας βγάζει το μήνυμα "unable to participate" και μας ξενερώνει τελείως...
sironoui Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Γενικά και εγώ έχω πρόβλημα με τον mpe666 δεν ξέρω ποιος είναι ο λόγος.
fuero2k Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Όντως μυστήρια πράγματα κάνει το live...με τον greekchaosxxx παίξαμε μερικά παιχνιδάκια την πρώτη μερα που τον βρήκα και μετά τέλος δεν καταφέραμε να ξανασυνδεθούμε..το ίδιο και με το sironoui παρόλο που έχουμε τελευταία έκδοση κλπ κλπ..Γενική συμβουλή πάντως,να έχετε static ip(κάπου το διάβασα ότι ίσως φταίει) και όταν κάνετε player match να βάζετε το private slots on για να μην μπαίνει ο κάθε άσχετος από τη ζιμπάμπουε..Αν κανείς βγάλει άκρη,ή οι capcom,ms βγάλουν patch ακόμα καλύτερα...
Moderators Praetorian Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Για όποιον ενδιαφέρεται στο Steam αυτό το Σ/Κ είναι σε προσφορά με 50% έκπτωση. Κάπου 19 ευρώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.