Προς το περιεχόμενο

Street Fighter IV

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά αν δεν το έχουμε αυθεντικό δηλαδή πέρα από το online ξεχνάμε και το save για χαρακτήρες και τα λοιπά???? BTW ο λογαριασμός μου πετάει συνεχώς ένα error όχι για region όμως...

• Απαντ. 506
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

κάπου το επιλέγεις νομίζω αλλά δυστυχώς δεν το έχω πλέον installed για να δω :-(

• Super Moderators
Δημοσ.

είτε το αγοράζεις λοιπόν, είτε φτιάχνεις offline windows live profile που δεν ζητάει key...

• Super Moderators
Δημοσ.

δοκίμασε όταν σου ζητάει να φτιάξεις live account να επιλέξεις να μην φτιάξεις, λογικά μετά θα σε βάζει σε offline αυτόματα

Δημοσ.

έψαξα κάνα μισάωρο και βάλε αλλά δεν έβγαλα άκρη με αυτό το θέμα..έχει κανείς καμιά ιδέα πως μπορείς να αγοράσεις ms points με πιστωτική εφόσον το account σώνει και καλά δεν μπορεί να είναι με ελληνικά στοιχεία(ενώ προφανώς η κάρτα πρέπει να είναι;) μόνο pre-paid με έξτρα άχρηστα ms-points μας σώζει εμάς εδώ στην μπανανία γμ την τρέλλα μου δηλαδή;

Δημοσ.

Ρε παιδιά να οργανώσουμε κανά τουρνουαδάκι :)

Μπορούμε στο games for windows live να δώσουμε nicks ξερωγω, να κάνουμε friend requests και να παίζουμε μεταξύ μας; Θαχει πλάκα, θα' μαστε και κοντά οπότε δε θα υπάρχει και καθυστέρηση!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...