Προς το περιεχόμενο

Street Fighter IV

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 506
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τα καινούρια κοστούμια στα PC υπάρχουν? Γιατί δεν έχω ακούσει κάτι...

Όταν πηγαίνω στο Marκet Place μου λέει ότι δεν λειτουργεί προσωρινά.

Και σε περίπτωση που τα αγοράσεις, σε "ακολουθούν" στο id σου ή αν κάνεις uninstall τα χάνεις και φτού κι απ'την αρχή???

Το ίδιο ήθελα να ρωτήσω και για τους κρυφούς χαρακτήρες, achievements κ.λ.π.

Ξαναεπαναφέρω την ερώτηση μιας και δεν είχα πάρει απάντηση και προσθέτω άλλη μία.

Στα animated βιντεάκια ενώ παίζει κανονικά η μουσική οι φωνές των χαρακτήρων ακούγονται ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥ σιγά. Μέσα στο παιχνίδι και στα μενού η ένταση είναι κανονική, το πρόβλημα εμφανίζεται μόνο στα animated videos στην αρχή και στο τέλος του Arcade Mode.

Να σημειώσω ότι έκανα update την on board κάρτα ήχου μου αλλά το πρόβλημα παραμένει.

Γνωρίζετε κάτι?

Δημοσ.

Απίστευτα ωραία skins! Αλλά να φανταστώ "πέφτουν" πάνω απ'τα κανονικά, ε?

Δεν θα μπορούμε να έχουμε όποια θέλουμε...

Από που μπορούμε να τα κατεβάσουμε?

Δημοσ.

Παίδες υπάρχει κανένας από σας που ενώ το έχει αυθεντικό το παιχνίδι, να έχει βάλει c**** προκειμένου να παίζει χωρίς DVD??? Υπάρχει περίπτωση να φάμε κανένα ban ή να μην γίνει κάποιο auto-update?

Επίσης, θα ήθελα να ρωτήσω, πόσοι από σας ΔΕΝ χρησιμοποιούν το ink shader????

Τέλος να αναφέρω ότι καθώς έπαιζα online πέτυχα έναν τύπο από Γερμανία που είχε τα alternative costumes. Τον ρώτησα από που τα βρήκε και μου είπε απ'το Marketplace, 12€ ολόκληρο το πακέτο.

Εγώ όταν πηγαίνω στο Marketplace, μου ανοίγει το παράθυρο του GFWL με το μήνυμα "a problem occured, try later" αλλά όσες φορές κι αν έχω δοκιμάσει δεν δουλεύει ποτέ. Κάτι άκουσα για ένα patch για το GMWL αλλά όταν πήγα να το κάνω install δεν μπορούσα γιατί έλεγε ότι τα windows που χρησιμοποιώ δεν είναι αυθεντικά...

Τέλος για να μην σας κουράζω άλλο, τα Alt. Costumes δεν "πέφτουν" πάνω στα original οπότε

μπορούμε να έχουμε και τα δύο.

Αυτά...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Παίδες υπάρχει κανένας από σας που ενώ το έχει αυθεντικό το παιχνίδι, να έχει βάλει c**** προκειμένου να παίζει χωρίς DVD??? Υπάρχει περίπτωση να φάμε κανένα ban ή να μην γίνει κάποιο auto-update?

Επίσης, θα ήθελα να ρωτήσω, πόσοι από σας ΔΕΝ χρησιμοποιούν το ink shader????

Καμιά απάντηση ρε παιδιά???

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Θέλω να αγοράσω το παιχνίδι για να παίζω online.

Αρκεί μόνο να το πάρω original ή πρέπει να πληρώνω και για το windows live ? Ξέρετε;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
παίζει κανονικά το γνήσιο με crack χωρίς DVD.

Το ότι παίζει, παίζει.

Το θέμα είναι αν υπάρχει περίπτωση ban ή κάτι τέτοιο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...