Chaos3X Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Τα καινούρια κοστούμια στα PC υπάρχουν? Γιατί δεν έχω ακούσει κάτι... Όταν πηγαίνω στο Marκet Place μου λέει ότι δεν λειτουργεί προσωρινά. Και σε περίπτωση που τα αγοράσεις, σε "ακολουθούν" στο id σου ή αν κάνεις uninstall τα χάνεις και φτού κι απ'την αρχή??? Το ίδιο ήθελα να ρωτήσω και για τους κρυφούς χαρακτήρες, achievements κ.λ.π.
OROKUSAKI Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Καποιο προβλημα υπαρχει και δεν μπορω να δημιουργησω νεο windolws live account και να επιλεξω καππια αλλη χωρα εκτος ελλαδας ετσι ωστε να μπορεσω να παιξω online. εχει την ελλαδα προεπιλεγμενη και δεν μου επιτρεπει να το αλλαξω ζηταει ονομα επωνυμο τηλεφωνο κτλ. Τοσες εβδομαδες ψαχνω να βρω καποια λυση ετσι ωστε να μπορεσω να παιξω online αλλα τιποτα? Τι πρεπει να κανω?
Chaos3X Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δες λίγα post πιο πίσω, περιγράφω αναλυτικά... Και άντε μπες να σε τσακίσω λίγο! ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑ!!!
OROKUSAKI Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Μια λέξη: Ταχύτατο!!!Δεν έχω παρατηρήσει το παραμικρό lag. Άσε που δεν προλαβαίνω να παίξω λίγο μονό αμέσως σκάνε fight requests. Τα απενεργοποίησα για την ώρα, να ξεκλειδώσω και κανένα παίκτη, ε? Το συστήνω ανεπιφύλακτα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:55 ---------- Σε καταλαβαίνω, δοκίμασε τα εξής όπως είπε και ο φίλος dkmaster: Δημιούργησε ένα νέο mail (hotmail που υποστηρίζεται απ'το GFWL) και δήλωσε σαν χώρα διαμονής την Αγγλία (UK). Στη συνέχεια πήγαινε σε αυτή την σελίδα http://www.xbox.com/en-GB/ και πάτα πάνω δεξιά, εκεί που λέει "Join Xbox LIVE - Free". Μετά ακολουθώντας τις οδηγίες δημιούργησε ένα acount και βάλε πάλι ως χώρα διαμονής την Αγγλία. Τώρα πήγαινε μέσα στο παιχνίδι και απλά βάλε το νέο mail και τον κωδικό σου και είσαι έτοιμος να παίξεις! Εγώ έτσι το έκανα και δούλεψε... ΕΛΕΟΣ! Δεν τη γλιτωνει θα το σπασω το pc!!:mad: Παω να κανω νεο λογατισμο εχω δηλωσει χωρα την αγγλια αλλα τι να βαλω εκει που ζηταει κωδικο ταχυδρομειου?? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:24 ---------- ενοειται η εγγραφη πρεπει να γινει στο windows live ε?? και στο windows live id να βαλω windows live com η hotmail com??
Acid_raiN Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 ΕΛΕΟΣ! Δεν τη γλιτωνει θα το σπασω το pc!!:mad: Παω να κανω νεο λογατισμο εχω δηλωσει χωρα την αγγλια αλλα τι να βαλω εκει που ζηταει κωδικο ταχυδρομειου?? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:24 ---------- ενοειται η εγγραφη πρεπει να γινει στο windows live ε?? και στο windows live id να βαλω windows live com η hotmail com?? Ψάξε στο google για αγγλικό ταχυδρομικό κώδικα. Εγώ έβαλα νομίζω του BBC
OROKUSAKI Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 εχω δοκιμασει πολλα postcodes αλλα δεν α δεχεται Λεει βεβαιωθειται οτι εχετε εισαγει σωστα τις πληροφοριες
Dakonblackblade Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Πήγαινε στο σπίτι ενός φίλου σου με Xboχ και βάλτον να σου κάνει ένα. Για ένα περίεργο λόγο γίνεται ευκολότερα. Και εγώ τα ίδια με σένα είχα πάθει.
OROKUSAKI Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 δεν εχουν οι φιλοι μου xbox γιατι ειναι ολοι pc gamers και συχενοτναι να πιασουν κονσολα στα χερια τους! Εχω ομως το 360. Τι πρεπει να κανω
Dakonblackblade Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δεν έχεις LIve account στο Xbox? Αν έχεις χρησιμοποιείς τον ίδιο. Αν δεν έχεις κάνε ένα καινούριο και δήλωνε αγγλία αλλά κάντο μέσω Xbox. Και η Παναγιά μαζί σου
alexzzz Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Ένα απίστευτο βίντεο: Ryu Combos Evo 2k9 λίγο άσχετο με το IV αλλά είπα να το βάλω και εδώ.
liopyr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 λίγο άσχετο με το IV αλλά είπα να το βάλω και εδώ. Ξέχασες να το βάλεις στο offtopic & το "Αστεία, απίστευτα...κτλ βίντεο με περιγραφή!"
Chaos3X Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 δεν εχουν οι φιλοι μου xbox γιατι ειναι ολοι pc gamers και συχενοτναι να πιασουν κονσολα στα χερια τους! Εχω ομως το 360. Τι πρεπει να κανω T.K. από Αγγλία: SW1A 0AA Το έχω βάλει σε δύο acounts που δημιούργησα και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Just try it!
ikaruga24 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Ένα απίστευτο βίντεο: Ryu Combos Evo 2k9 λίγο άσχετο με το IV αλλά είπα να το βάλω και εδώ. :shock::shock::shock: Καταστροφη ο τυπος.
outlaw star Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Ένα απίστευτο βίντεο: Ryu Combos Evo 2k9 λίγο άσχετο με το IV αλλά είπα να το βάλω και εδώ. εγώ είμαι καλύτερος:p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.