dkmaster Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Ευχαριστώ fuero2k το πέρασα το σημείο με την συμβουλή σου. Δοκίμασε για το mail αυτό που είπα και στον φίλο chaos όπως σου περιγράφει αναλυτικά και ο ίδιος και θα κάνεις μια χαρά registration.
phadomas Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Μια λέξη: Ταχύτατο!!!Δεν έχω παρατηρήσει το παραμικρό lag. Άσε που δεν προλαβαίνω να παίξω λίγο μονό αμέσως σκάνε fight requests. Τα απενεργοποίησα για την ώρα, να ξεκλειδώσω και κανένα παίκτη, ε? Το συστήνω ανεπιφύλακτα. ΟΚ φιλε,σε ευχαριστω για την απαντηση σου.με κατατοπισες πληρως Το αγοραζω soon σε κανω add:p Και παλευουμε
mits@kos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Με τα πολλά, κατάφερα να μπω στο live δημιουργώντας νέο profile και δίνοντας νέο mail -και καλά- από Αγγλία. Ωστόσο, με το offline profile που ξεκίνησα το παιχνίδι, είχα ήδη ξεκλειδώσει 4 χαρακτήρες. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει τρόπος να μεταφέρω το save στο Live account? Η απλή αντικατάσταση του ενός save με το άλλο δεν λειτούργησε...
Chaos3X Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 ΟΚ φιλε,σε ευχαριστω για την απαντηση σου.με κατατοπισες πληρως Το αγοραζω soon σε κανω add:p Και παλευουμε Anytime, Anyplace...
fuero2k Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Έλα να μπαίνουμε ένας ένας στη σειρά για μπουνιές!!Κάντε με add,το account μου είναι mpe666,βαρέθηκα να δέρνω άσχετους ξένους(ας δείρω και κανένα έλληνα)
Chaos3X Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Έλα να μπαίνουμε ένας ένας στη σειρά για μπουνιές!!Κάντε με add,το account μου είναι mpe666,βαρέθηκα να δέρνω άσχετους ξένους(ας δείρω και κανένα έλληνα) Νομίζω σε έδειρα χθες εσένα...
fuero2k Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Νομίζω σε έδειρα χθες εσένα... Νομίζεις!! Δε θυμάμαι να σε έχω πετύχει καν online,μάλλον μπαίνουμε άλλες ώρες...
john2gr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Eurogamer Comparison Η πλάκα είναι ότι το παλικάρι λέει ότι του έβγαλε B+ το μηχάνημά του στα 1080p, την στιγμή που εγώ σε 2048χ1536 (με 16xCQAA) έχω 119fps στο Benchmark και constant "locked" 60fps in-game. Επίσης από την σύγκριση λείπει το γεγονός ότι στο X360 πληρώνεις για να παίζεις Online (Xbox Live κοινώς), ενώ το Online μέρος στο PC είναι δωρεάν.
outlaw star Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Eurogamer Comparison Η πλάκα είναι ότι το παλικάρι λέει ότι του έβγαλε B+ το μηχάνημά του στα 1080p, την στιγμή που εγώ σε 2048χ1536 (με 16xCQAA) έχω 119fps στο Benchmark και constant "locked" 60fps in-game. Επίσης από την σύγκριση λείπει το γεγονός ότι στο X360 πληρώνεις για να παίζεις Online (Xbox Live κοινώς), ενώ το Online μέρος στο PC είναι δωρεάν. και ύστερα σου λένε ότι το gaming στις κονσόλες είναι καλύτερο
john2gr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Ο Community Manager της Capcom πήρε θέση σχετικά με την νέα τακτική της Capcom LostPlanet1 PC was successful and it's still selling two years later. Digital distribution, established budget channels, emerging markets (Russia, India, Brazil, China) where consoles aren't dominant and alternative revenue streams (like advertising) can give a very long and varied life to PC content. I suspect we'll be figuring out ways to drive revenue out of LP1 PC for at least another five years if we put our minds to it. And the audience on PC is fairly well understood (even if our content doesn't always hit the sweet spot for that audience). Also, given the synergies with 360/PS3 development, it's a fairly cost effective way to use content we've largely already paid for. So there's lots to recommend the PC as a business opportunity.
androu Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.580044 με αυτό εδώ μπορεί να παίξει κανείς? Δεν βλέπω όμως να έχει απο πίσω τα 4 κουμπιά ? ?
ThrowDOWN Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 λέω να αγοράσω κανένα arcade stick , το θέμα είναι ποιό και αν θα δουλέψει με το pc χωρίς προβλήματα καμία πρόταση?
sironoui Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Όλα τα xbox 360 arcade stick δουλεύουν σε pc και τα ps2 arcade stick δουλεύουν με αντάπτορα οπότε δεν έχεις πρόβλημα.Πόσα χρήματα μπορείς να δώσεις για stick? Το αγόρασα και έγω για pc gamertag: sironoui βάλτε με να παίξουμε κανένα match. Androu>Εάν μπορείς να παίξεις με pad είναι οκ αλλά θα σου έλεγα να πάρεις ένα με κουμπία πίσω γιατί οι ultra θέλουν 3 μπουνίες ή κλωτσίες μάζι και θα έχεις δυσκολίες με αυτό το pad.
Chaos3X Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Τα καινούρια κοστούμια στα PC υπάρχουν? Γιατί δεν έχω ακούσει κάτι... Όταν πηγαίνω στο Marκet Place μου λέει ότι δεν λειτουργεί προσωρινά. Και σε περίπτωση που τα αγοράσεις, σε "ακολουθούν" στο id σου ή αν κάνεις uninstall τα χάνεις και φτού κι απ'την αρχή??? Το ίδιο ήθελα να ρωτήσω και για τους κρυφούς χαρακτήρες, achievements κ.λ.π.
OROKUSAKI Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Καποιο προβλημα υπαρχει και δεν μπορω να δημιουργησω νεο windolws live account και να επιλεξω καππια αλλη χωρα εκτος ελλαδας ετσι ωστε να μπορεσω να παιξω online. εχει την ελλαδα προεπιλεγμενη και δεν μου επιτρεπει να το αλλαξω ζηταει ονομα επωνυμο τηλεφωνο κτλ. Τοσες εβδομαδες ψαχνω να βρω καποια λυση ετσι ωστε να μπορεσω να παιξω online αλλα τιποτα? Τι πρεπει να κανω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.