Προς το περιεχόμενο

Street Fighter IV

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 506
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν είναι η πρώτη φορά που κάνεις Live Account θα πρέπει να ξανακάνεις και να δηλώσεις πως είσαι από μια χώρα που υποστηρίζει Live . Η Ελλάδα δεν υποστηρίζεται οπότε πες πως είσαι από Αγγλία. Δοκίμασε. Κάνε και νέο e-mail που δηλώνεις πως είσαι άγγλος

Δημοσ.
Αν είναι η πρώτη φορά που κάνεις Live Account θα πρέπει να ξανακάνεις και να δηλώσεις πως είσαι από μια χώρα που υποστηρίζει Live . Η Ελλάδα δεν υποστηρίζεται οπότε πες πως είσαι από Αγγλία. Δοκίμασε. Κάνε και νέο e-mail που δηλώνεις πως είσαι άγγλος

Και εμένα το ίδιο μήνυμα μου βγάζει. Οταν έκανα το account δεν μου επέτρεπε να επιλέξω χώρα.. Τι κάνω τωρα??? Να ξαναδοκιμάσω να κάνω και άλλο account??

Δημοσ.
Όταν γράφει charge εννοεί να το κρατήσεις πατημένο και μετά να εκτελέσεις την υπόλοιπη κίνηση. π.χ. Για το Sonic Boom του Guile έχεις πατημένο το αριστερά για 2 δευτερόλεπτα και μετά πατάς δεξιά και μπουνιά. So Simple...

Τελικά για τον χαμηλό ήχο στα animated videos ξέρει κανείς καμιά λύση???

Chaos3X thanks !!!

Δημοσ.
Και εμένα το ίδιο μήνυμα μου βγάζει. Οταν έκανα το account δεν μου επέτρεπε να επιλέξω χώρα.. Τι κάνω τωρα??? Να ξαναδοκιμάσω να κάνω και άλλο account??

Η απλούστερη λύση είναι η εξής. Παίρνεις τηλ ένα φίλο σου που έχει Xbox (και Live βέβαια) και του ζητάς να σου κάνει ένα account μέσω Xbox. Για κάποιο περίεργο λόγο αυτοί που έχουν την κονσόλα το καταφέρνουν πιο εύκολα από εμάς μέσω PC. Εγώ αφού έκανα 10 account απήυδησα και το ζήτησα από ενα φίλο με Xbox. Τελειώσαμε σε 5 λεπτάκια

Δημοσ.

Μπαίνεις hotmail κάνεις ένα account από αγγλία ή αμερική. Μετά μπες στο live.xbox.com νομίζω και διάλεξε την χώρα που έβαλες και στο mail και μετά στο παιχνίδι κάνεις login.

Μπορείς να μου πει κάποιος για το τρίτο challenge της chun li αν ξέρει πως μετά το high kick κάνεις τo lighting legs? Δεν μπορώ να καταλάβω πως κάνεις το cancel.

Δημοσ.
Μπαίνεις hotmail κάνεις ένα account από αγγλία ή αμερική. Μετά μπες στο live.xbox.com νομίζω και διάλεξε την χώρα που έβαλες και στο mail και μετά στο παιχνίδι κάνεις login.

Αυθεντικό το έχω.

Θα δοκιμάσω και θα σας πω...

Τελικά δούλεψε!

Thanks dkmaster!!

Απλά έφτιαξα ένα mail με χώρα διαμονής την Αγγλία, το ίδιο και στο id που φτιάχνεις μέσω του παιχνιδιού και επιτέλους έπαιξε!!!

Το nick μου είναι Greek ChaosXXX για όποιον θέλει να με κάνει friend...

Δημοσ.
Αυθεντικό το έχω.

Θα δοκιμάσω και θα σας πω...

Τελικά δούλεψε!

Thanks dkmaster!!

Απλά έφτιαξα ένα mail με χώρα διαμονής την Αγγλία, το ίδιο και στο id που φτιάχνεις μέσω του παιχνιδιού και επιτέλους έπαιξε!!!

Το nick μου είναι Greek ChaosXXX για όποιον θέλει να με κάνει friend...

Ρε φιλε εσυ που το εχεις αυθεντικο,μπορεις να μας πει πως στο νετ?εννοω πως ειναι το gameplay?Οταν πατας να κανεις μια κινηση ειναι γρηγορη η ανταποκριση?Σε ρωταω γτ ενδιαφερομαι να το αγορασω αυθεντικο

Δημοσ.
Ρε φιλε εσυ που το εχεις αυθεντικο,μπορεις να μας πει πως στο νετ?εννοω πως ειναι το gameplay?Οταν πατας να κανεις μια κινηση ειναι γρηγορη η ανταποκριση?Σε ρωταω γτ ενδιαφερομαι να το αγορασω αυθεντικο

αν ήταν σκ@τ@ η ανταποκριση θα το βρυζαν όλοι...

οποτε φανταζομαι καλα θαναι τα πραγματα...

αλλωστε τετοιο παιχνιδι.. πρεπει ναναι πολυ responce

Δημοσ.
αν ήταν σκ@τ@ η ανταποκριση θα το βρυζαν όλοι...

οποτε φανταζομαι καλα θαναι τα πραγματα...

αλλωστε τετοιο παιχνιδι.. πρεπει ναναι πολυ responce

Η "θεωρια" δεν καλυπτει την ερωτηση μου

Συγνωμη που απανταω ετσι,αλλα τα 40ευρω δεν μου περισσευουν:)

Δημοσ.
Η "θεωρια" δεν καλυπτει την ερωτηση μου

Συγνωμη που απανταω ετσι,αλλα τα 40ευρω δεν μου περισσευουν:)

αν δε περισσευαν δεν θα τα εδινες για ειδη ψυχαγωγιας αλλα για κατι αμεσης αναγκης..

λαθος διατυπωση:-)

anyway... αποσο θα καταλαβαινεις λιγοι τοχουν αυθεντικο γι αυτο κ δεν απαντησε κανεις μεχρι τωρα.

ευχομαι να απαντήσουν σύντομα:mrgreen:

Δημοσ.
αν δε περισσευαν δεν θα τα εδινες για ειδη ψυχαγωγιας αλλα για κατι αμεσης αναγκης..

λαθος διατυπωση:-)

anyway... αποσο θα καταλαβαινεις λιγοι τοχουν αυθεντικο γι αυτο κ δεν απαντησε κανεις μεχρι τωρα.

ευχομαι να απαντήσουν σύντομα:mrgreen:

Για game σα το SF θα τα εδινα;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...