liopyr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Πάντως με το αναλογικό κάτι γίνεται για τα combos. Αισθητά καλύτερα και πιο ξεκούραστα από τη χρήση του d-pad. indeed.
OROKUSAKI Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Παιδιά υπάρχει ΣΟΒΑΡΟ προβλημα. Εδω και ωρες προσπαθω να μπω στο games for windows live αλλα εχω ξεχάσει το WINDOWS LIVE ID και δεν μπαινει:mad:! Τι να κάνω??
Panahs Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Εγω μονο joypad μπορω να παιξω.ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω πως βολευονται αυτοι που παιζουν με arcade stick:p.εχω προσπαθησει πολλες φορες αλλα ποτε δε βολευτηκα Καλά, εσένα πρέπει να σου βάλω να παίξεις Kick Off με joystick στην Amiga
phadomas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Καλά, εσένα πρέπει να σου βάλω να παίξεις Kick Off με joystick στην Amiga xaxaaxxaxxaaxaxa.λες?
Hom3sick Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Οδηγός για να ξεκλειδώσετε όλους τους κρυφούς χαρακτήρες. http://www.videogamesblogger.com/2009/02/15/how-to-unlock-all-street-fighter-4-secret-characters-guide.htm
mits@kos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 ΤΟ ΠΗΡΑ GODDAMIT!!! Επιτέλους να ξεκλειδώσουμε κανέναν char...
Chaos3X Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 ΤΟ ΠΗΡΑ GODDAMIT!!! Επιτέλους να ξεκλειδώσουμε κανέναν char... Σωστός!!! Me too!!! Έχω ένα πρόβλημα με τον ήχο στα cut-scenes. Ακούγεται πολυυυυυυύ χαμηλά. Το περίεργο είναι πως η μουσική την ώρα των cut-scenes ακούγεται σε φυσιολογικά πλαίσια όπως και το υπόλοιπο παιχνίδι... Καμιά ιδέα???
Dakonblackblade Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Παίδες το επαναλαμβάνω, το καλύτερο guide για να μάθετε και 1-2 πράγματα για το παιχνίδι είναι το http://www.eventhubs.com
dkmaster Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Ερώτηση. Ειπα να δοκιμάσω κανα challenge πριν αρχίσω το arcade και έτσι πήρα την Chun Lee. Ήθελα να ρωτήσω στο τρίτο challenge που πρέπει να κάνει διαφορετικές κινήσεις την μία μετά την άλλη πως μπορείς να γίνει αυτό; Χρειάζεται cancel; Αν ναι πως γίνεται το cancel; Είμαι ολίγον άσχετος όπως καταλαβαίνετε.
polonos1313 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Παίδες γνωρίζει κανείς με ποια κουμπιά κάνει charge ??? Ρωτάω διότι στη λίστα με τις κινήσεις του κάθε παίχτη σε κάποιους γράφει charge και δεν βγάζω άκρη. π.χ <-charge-> + μπουνιά .
ikaruga24 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Mid punch + mid kick. Κρατας πατημενα για charge.
Chaos3X Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Παίδες γνωρίζει κανείς με ποια κουμπιά κάνει charge ???Ρωτάω διότι στη λίστα με τις κινήσεις του κάθε παίχτη σε κάποιους γράφει charge και δεν βγάζω άκρη. π.χ <-charge-> + μπουνιά . Όταν γράφει charge εννοεί να το κρατήσεις πατημένο και μετά να εκτελέσεις την υπόλοιπη κίνηση. π.χ. Για το Sonic Boom του Guile έχεις πατημένο το αριστερά για 2 δευτερόλεπτα και μετά πατάς δεξιά και μπουνιά. So Simple... Τελικά για τον χαμηλό ήχο στα animated videos ξέρει κανείς καμιά λύση???
Sed22 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 To flash explonsion του Kylie πως το κανω?Αυτο το charge δλδ..
Chaos3X Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 To flash explonsion του Kylie πως το κανω?Αυτο το charge δλδ.. Μάλλον τον Guile εννοείς. Δες λίγο πιο πίσω, το έχω αναφέρει. Απλά εκτέλεσε τις εντολές πολύ γρήγορα. Πως στο καλό συνδεθήκατε στο live??? όποτε πατάω Sign In μου βγάζει "downloading profile" και μετά μου λέει ότι δεν μπορώ να συνδεθώ γιατί έχω διαφορετικό Region... Μήπως πρέπει να δηλώσω ότι βρίσκομαι σε άλλη χώρα???
Dakonblackblade Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Παίδες το επαναλαμβάνω, το καλύτερο guide για να μάθετε και 1-2 πράγματα για το παιχνίδι είναι το http://www.eventhubs.com Όλα στον οδηγό παιδιά, όλα στον οδηγό. Έλεος διαβάστε και λίγο. Τα trials θέλουν και λίγο γνώση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.