Toufas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Πολλοί το είχαν ξεστομήσει στο παρελθόν . Από τους μόνους που είχα χάσει στον Kailera... στα Mortal Kombat εννοείται ήταν κάτι παλικάρια που έκαναν παπάδες με συνδυασμούς κινήσεων που ούτε καν φανταζόμουν ότι μπορούσαν να γίνουν (τις οποίες εννοείται πως υιοθέτησα στην συνέχεια ). Στα ουφάδικα και στο PS2 (τονίζω το PS2 γιατί το με το X360 controller είμαι εντελώς ΑΝΙΚΑΝΟΣ. Ούτε ένα shoryuken δεν με βολεύει να κάνω) δεν υπάρχει challenge στο Ηράκλειο με όσους έχω παίξει. Μόνο στην Αθήνα (όταν είχε γίνει η Gamics) αυτοί του Greek Dojo ή όπως λέγονται ήταν καλοί στο Tekken, εξαιτίας κυρίως των jungle combos που δεν μπορείς να τα διακόψεις αφού είσαι στον αέρα και τις τρως δεν εχεις παιξει με καλους
phadomas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 βασικα καλο ειναι ολοι μας να κραταμε μια πισινη...το ιδιο ελεγα και εγω για το sfa3 και οταν εκανε το pcmagazine ενα tour για παλια παιχνιδια τυπου mame πηγα και επαιξα με παιδι ο οποιος επεζε με joystic παρακαλω,και εκανε παπαδες..συνεχεια combos μου εκανε με συνδυασμο απλες κινησεις κ super μαζι
john2gr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Καλά κανείς δεν είναι τέλειος. Όλοι έχουμε φάει ξύλο σε βαθμό να αναρωτιόμαστε πόσο άσχετοι μπορεί να είμαστε (απλά μου έχει κάτσει το ποσοστό των σφαλιάρων που έχω δώσει να είναι μεγαλύτερο από αυτών που έχω φάει με άτομα που φάνηκε ότι ήξεραν και δεν έκαναν το κλασικό button smashing ). Γι' αυτό άλλωστε όλοι περιμέναμε ένα αξιόλογο fighting με Online δυνατότητα στο PC . Απλά δεν στέκει το ότι είσαι περιορισμένος με το πληκτρολόγιο, εμένα πχ με βολεύει πολύ περισσότερο από το gamepad (όχι όμως περισσότερο από τα arcade sticks ).
phadomas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Καλά κανείς δεν είναι τέλειος. Όλοι έχουμε φάει ξύλο σε βαθμό να αναρωτιόμαστε πόσο άσχετοι μπορεί να είμαστε (απλά μου έχει κάτσει το ποσοστό των σφαλιάρων που έχω δώσει να είναι μεγαλύτερο από αυτών που έχω φάει με άτομα που φάνηκε ότι ήξεραν και δεν έκαναν το κλασικό button smashing ). Γι' αυτό άλλωστε όλοι περιμέναμε ένα αξιόλογο fighting με Online δυνατότητα στο PC . Απλά δεν στέκει το ότι είσαι περιορισμένος με το πληκτρολόγιο, εμένα πχ με βολεύει πολύ περισσότερο από το gamepad (όχι όμως περισσότερο από τα arcade sticks ). Εγω μονο joypad μπορω να παιξω.ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω πως βολευονται αυτοι που παιζουν με arcade stick:p.εχω προσπαθησει πολλες φορες αλλα ποτε δε βολευτηκα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:07 ---------- κατι για το Online.εγω παιδια να το παρω το παιχνιδι original για να παιζω Online,το θεμα ειναι ομως να παιζεις σωστα..οχι να πατας ενα κουμπι και η ανταποκριση να ειναι μετα απο 2 sec...γτ το fighting θελει λεπτομερεια οπως κ να χει
Chaos3X Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Ρε παιδιά εγώ αντιμετοπίζω πρόβλημα με την ειδική κίνηση του Guile!!! Πάντα αντιμετώπιζα αλλά το κακό έχει παραγίνει. Παίζω με PS2 controller όμως και ίσως αυτό να παίζει κάποιο ρόλο... Η κίνηση είναι κάτω-αριστερά, κάτω-δεξιά, κάτω-αριστερά, πάνω-δεξιά + kick, έτσι δεν είναι? Ε, δεν μου βγαίνει με ΤΙΠΟΤΑ!!! Ενώ σε κάτι άκυρες στιγμές που απλά θέλω να κάνω την κλασική του κλωτσιά το κάνει(!) Δεν καταλαβαίνω... P.S: Orokousaki, αγοράζω αυθεντικό και σου'ρχομαι!!! P.S2: Το παιχνίδι μου φαίνεται λιγάκι αργό και με μεγάλο input lag...
Sed22 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Παιδια,ξερετε πως κανουμε το charge?Και αυτα τα H,M τι ειναι?
poihths Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 ρε παιδια που μπορώ να βρω τις κινήσεις ??? παιρνω τον κεν και νικαω τον πρωτο στον 2ο τον πινω ολα αυτα στο easy, μονο 2 κινήσεις γνωρίζω :/
gilardino Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 εγω μονο r1 και l1 ταυτοχρονα παταω και κερδιζω...
mits@kos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 H - high, M - medium, L- low kick/punch. Charge σημαίνει να κρατήσεις τα εν λόγω πλήκτρα πατημένα για κάποιες στιγμές. Φοβερό παίγνιο, αλλά θέλει gamepad της προκοπής... Και τα madcatz είναι κλοπή σκέτη.
poihths Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 ευχαριστω ρε παιδια αλλα ζηταω συνδιασμο κινήσεων δηλαδη όπως στέλνει το κυμα... ο κεν τι αλλες κινήσεις εχω?(για το καθένα)
Hom3sick Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Ρε παιδιά υπάρχει κανένα cheat η κανένα αρχειάκι για πείραγμα ωστε να ξεκλειδώνει όλους τους χαρακτήρες;
phadomas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 H - high, M - medium, L- low kick/punch. Charge σημαίνει να κρατήσεις τα εν λόγω πλήκτρα πατημένα για κάποιες στιγμές. Φοβερό παίγνιο, αλλά θέλει gamepad της προκοπής... Και τα madcatz είναι κλοπή σκέτη. εντωμεταξυ το madcatz ειναι ιδιο με το joypad του Saturn .οποιος εχει controle saturn Κ ανταπτωρα ειναι μια χαρα.στο θεμα joypad καθαρα(βγαζω απεξω οσους παιζουνε με keyboard-joystick) ειναι το πιο βολικο για street fighter
john2gr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Στην τέταρτη θέση των Top Sellers του Steam. Καλά φαίνεται να τα πηγαίνει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 ευχαριστω ρε παιδια αλλα ζηταω συνδιασμο κινήσεων δηλαδη όπως στέλνει το κυμα... ο κεν τι αλλες κινήσεις εχω?(για το καθένα) πατάς escape και πηγαίνεις στο CMD List, εκεί επιλέγεις χαρακτήρα και βλέπεις όλους τους συνδιασμούς κουμπιών για κινήσεις
mits@kos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Πάντως με το αναλογικό κάτι γίνεται για τα combos. Αισθητά καλύτερα και πιο ξεκούραστα από τη χρήση του d-pad.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.