Προς το περιεχόμενο

Street Fighter IV

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 506
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ θα το αγοράσω αύριο για να μπορώ να παίξω online. Οποτε οποιος ενδιάφερεται να τον πλακωσω στο ξυλο ας το αγορασει γιατι οσο και αν προσπαθειται με τα πειρατικα δεν υπαρχει περιπτωση να παιξεται online. :-)

Δημοσ.
Εγώ θα το αγοράσω αύριο για να μπορώ να παίξω online. Οποτε οποιος ενδιάφερεται να τον πλακωσω στο ξυλο ας το αγορασει γιατι οσο και αν προσπαθειται με τα πειρατικα δεν υπαρχει περιπτωση να παιξεται online. :-)

ωραιος φιλε:P.αγορασε το και πες μας εντυπωσεις με το πως παιζει στο ιντερνετ.εννοω τι ανταποκριση υπαρχει κλπ.αν αξιζει θα το παρω και εγω;)

Δημοσ.

testrdc.jpg

SCORE: 6744

AVERAGE: 58.96FPS

CPU: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3800+

Memory: 2046MB

Graphics Card: NVIDIA GeForce 9800 GTX/9800 GTX+

Video Memory: 512MB

Display Setting: 1280x1024 60Hz 8xAA

Texture Filtering: 4x

Parallel Rendering: ON

Graphics: HIGH

μια χαρα τα παεi το μηχανημα μου παρολο που ο επεξεργαστης μου ριχνει το σκορ.

Οταν εβαλα το Vsynch ON με τα υπολοιπα settings ιδια με τα παραπανω , με βαθμολογησε με Β , average 49fps

• Super Moderators
Δημοσ.

έχει επιλογή benchmark στα options του game...

επίσης έχει κυκλοφορήσει σκέτο το benchmark :-)

Δημοσ.
έχει επιλογή benchmark στα options του game...

επίσης έχει κυκλοφορήσει σκέτο το benchmark :-)

α οκ...thanks...ελαφρυ παιχνιδι παντως...αφου εχει και multi λεω να το τιμησω...

Δημοσ.

παιδες με πληκτρολογιο ξεχαστετο εγω παιζω με Joypad και παρολο που ειμαι πολυ καλος οταν παιζω με ατομα με stick στο Live τις μαζευω αρκετα. εχω την ιδια απορια τωρα και εγω αν χρησιμοποιησω τον ιδιο account που εχω στο Live στο xbox θα παιξει στο pc online?

για τον φιλο που ειπε για μπαν να περιμενει λιγο να κυκλοφορησει επισημα

Δημοσ.

Παίδες δεν φταίει το Stick. Απλά είστε λίγο χειρότεροι από όσο νομίζετε. Τα ίδια έλεγα και εγώ όταν έπαιξα Warcraft3 για πρώτη φορά Online. H διαφορά ταχύτητας φαίνεται σε πιο μεγάλα επίπεδα

Η ερώτηση είναι αν μπορούμε να σώνουμε το Progress αν είμαστε με παιχνίδι του θείου. Δεν γίνετε να ξεκλειδώνω ήρωες και μετά να τους χάνω (βέβαια το original θα αγοραστεί λίαν συντόμως)

Επίσης δεν είναι πολύ cheese η ούλτρα? Κάθε λίγο και λιγάκι έχουμε ούλτρα. Θα ήθελα να μειώσω το Dmg που κάνουν. Γίνεται?

Το Joypad της Logitech απλά τα σπάει, πολύ καλύτερο από το χοντράδι του Xbox. Και έχει πολύ ποιοτική αίσθηση. Γιατί να θέλει κανείς το Xbox controller?

Και ενας οδηγός.http://www.eventhubs.com/

Δημοσ.

Ελεος ρε γαμω!!! Τι ειναι αυτος ο Abel ρε σεις? Ελεος! Χαλαρα ποιο δυσκολος απο τον τελευταιο. Εκτος του οτι δεν μπορεις να τον πιασεις απο πουθενα οταν αρχιζει τις τουμπες βρισκει παντα τροπο να ερχεται κοντα και να σε αρπαζει χωρια που αν προσπαθησεις να φυγεις πηδωντας παλι σε αρπαζει με anti-air αρπαγη.

Ελεος!! Καμια τακτικη εναντιον του?

Δημοσ.
Ελεος ρε γαμω!!! Τι ειναι αυτος ο Abel ρε σεις? Ελεος! Χαλαρα ποιο δυσκολος απο τον τελευταιο. Εκτος του οτι δεν μπορεις να τον πιασεις απο πουθενα οταν αρχιζει τις τουμπες βρισκει παντα τροπο να ερχεται κοντα και να σε αρπαζει χωρια που αν προσπαθησεις να φυγεις πηδωντας παλι σε αρπαζει με anti-air αρπαγη.

Ελεος!! Καμια τακτικη εναντιον του?

Όταν κάνει τις τούμπες χαμηλές γρήγορες κλωτσιές (και εν συνεχεία combo), όταν είναι στον αέρα "σόόόόόόόριουκεν". Αν θέλεις να τον κάνεις να πηδήξει ρίξε ένα "αγιούύύύύύύκεν" (κατά προτίμηση το πιο αργό) και ενώ είναι στον αέρα ρίξε το shoryuken. Όταν πάει να σε βαρέσει κάνε το counter.

Γενικώς πειραματίσου, δεν είναι τόσο δύσκολος ;)

Δημοσ.

για τον φιλο που ειπε για μπαν να περιμενει λιγο να κυκλοφορησει επισημα

Ωχ παίζει λοιπόν τέτοιο ενδεχόμενο ε? Μου φαίνεται οτι δεν θα κάνω sign in πλέον και ας μην κρατάει saves...

Δημοσ.
μεχρι να σας πιασει κανεις με stick και να σας σπασει στο ξυλο.

Πολλοί το είχαν ξεστομήσει στο παρελθόν :P. Από τους μόνους που είχα χάσει στον Kailera... στα Mortal Kombat εννοείται ήταν κάτι παλικάρια που έκαναν παπάδες με συνδυασμούς κινήσεων που ούτε καν φανταζόμουν ότι μπορούσαν να γίνουν (τις οποίες εννοείται πως υιοθέτησα στην συνέχεια :-D ). Στα ουφάδικα και στο PS2 (τονίζω το PS2 γιατί το με το X360 controller είμαι εντελώς ΑΝΙΚΑΝΟΣ. Ούτε ένα shoryuken δεν με βολεύει να κάνω) δεν υπάρχει challenge στο Ηράκλειο με όσους έχω παίξει. Μόνο στην Αθήνα (όταν είχε γίνει η Gamics) αυτοί του Greek Dojo ή όπως λέγονται ήταν καλοί στο Tekken, εξαιτίας κυρίως των jungle combos που δεν μπορείς να τα διακόψεις αφού είσαι στον αέρα και τις τρως

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...