bad_freddy Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Να κάνω κι εγω μια ίσως ανόητη ερώτηση...Το εχω απο τον θείο το παιχνίδι κ χρησιμοποιώ το live account μου για να παίζω, άσχετα οτι δεν μπορω να παίξω multi. Υπάρχει περίπτωση λόγω αντιγράφου να φάει κανένα ban το account μου όπως στο xbox κ μετά να μην μπορώ να παίζω ούτε τα υπόλοιπα νόμιμα παιχνίδια μου? Κάποια απάντηση?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 no idea... μια δικιά μου απορία, όσοι το έχουν copια δεν μπορούν να κάνουν sign in στο windows live επειδή δεν έχουν valid key, να φανταστώ ότι δεν υπάρχει τρόπος να γίνεται save το progress (unlocked chars, etc )?
bad_freddy Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 no idea... μια δικιά μου απορία, όσοι το έχουν copια δεν μπορούν να κάνουν sign in στο windows live επειδή δεν έχουν valid key, να φανταστώ ότι δεν υπάρχει τρόπος να γίνεται save το progress (unlocked chars, etc )? Αυτό λέω! Εμένα κάνει sign in κανονικά, κρατάει saves κλπ. απλά δεν με αφήνει να μπώ multi λόγω product key. Ακόμα κ στο profile μου στο GFWL (εκτός παιχνιδιού) μου έχει καταχωρημένο στο account μου το SF4 και την λίστα με τα διάφορα achievements, γι αυτό και ρώτησα για πιθανό ban καθότι φαίνεται το SF4 στο account μου προφανώς με λάθος product key...
phadomas Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Βασικά, αυτό που κυρίως με αποθαρρύνει από το Dual Shock, είναι ότι αισθάνομαι το σκάφος του μικρό και άβολο στο χέρι μου, με αποτέλεσμα να κουράζεται ο καρπός μου και ο μέσος από την πίεση που δέχεται... :/ Φαντάζει όμως δελεαστική λύση. Ψάχνω κάτι ΠΟΛΥ βαριά μέχρι 20 ευρώ. Ναι ρε φιλε,αλλα με το συγκεκριμενο joypad,με τον συγκεκριμενο σταυρο δεν σε βολευει να παιξεις fighting games του στυλ Street fighter γτ δεν μπορεις να κανεις τις κινησεις.Απο εκει και περα κανε οτι νομιζεις
VasKag Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Αυτό λέω! Εμένα κάνει sign in κανονικά, κρατάει saves κλπ. απλά δεν με αφήνει να μπώ multi λόγω product key. Ακόμα κ στο profile μου στο GFWL (εκτός παιχνιδιού) μου έχει καταχωρημένο στο account μου το SF4 και την λίστα με τα διάφορα achievements, γι αυτό και ρώτησα για πιθανό ban καθότι φαίνεται το SF4 στο account μου προφανώς με λάθος product key... αν εχεις κοπια (οπως ολοι) πως κανεις sign in? γιατι εγω που δοκιμασα δε με αφηνε να κανω sign in
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 έλα ντε και μένα μου έλεγε ότι το key δεν είναι valid (προφανώς ) και πως έπρεπε να το αλλάξω...
bad_freddy Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 αν εχεις κοπια (οπως ολοι) πως κανεις sign in? γιατι εγω που δοκιμασα δε με αφηνε να κανω sign in Δεν κάνει κανονικά sign in (Βγάζει μνμ οτι "cannot sign in because of invalid product key") αλλά στα μενού εμφανίζει κανονικά το profile του live σαν offline κρατάει saves κλπ κανονικά, απλά ανησυχώ μήπως λόγω αυτου αρχίσουν τίποτα bans τύπου xbox και μετά δεν μπορώ να παίξω ούτε τα νόμιμα. Βασικά είναι το πρώτο μου game απο το θείο που χρησιμοποιεί GFWL γι αυτό ρωτάω
liopyr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Ναι ρε φιλε,αλλα με το συγκεκριμενο joypad,με τον συγκεκριμενο σταυρο δεν σε βολευει να παιξεις fighting games του στυλ Street fighter γτ δεν μπορεις να κανεις τις κινησεις.Απο εκει και περα κανε οτι νομιζεις To πόσο βολεύει ο κάθε σταυρός τον καθένα είναι κάπως υποκειμενικό δεν νομίζεις; Δεκτό να έκανες την σύγκριση με joystick προσαρμοσμένο στο παιχνίδι, αλλά ανάμεσα σε σταυρούς με ποιο κριτήριο λες "αυτός κάνει για SF" & "αυτός δεν κάνει";
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δεν κάνει κανονικά sign in (Βγάζει μνμ οτι "cannot sign in because of invalid product key") αλλά στα μενού εμφανίζει κανονικά το profile του live σαν offline κρατάει saves κλπ κανονικά, απλά ανησυχώ μήπως λόγω αυτου αρχίσουν τίποτα bans τύπου xbox και μετά δεν μπορώ να παίξω ούτε τα νόμιμα. Βασικά είναι το πρώτο μου game απο το θείο που χρησιμοποιεί GFWL γι αυτό ρωτάω γμτ εμένα δεν είχε βγάλει offline και δεν κράτησε τπτ @%$_&@#_%()@%_@%
alex_000 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Είμαι πολύ φανατικός της σειράς , παιζω sf πολλά χρονια απο τα arcade μεχρι emulators στο pc ακομα και στο psp. To sf4 είναι "καλο" εχει φοβερα 3d γραφικα αλλά.... απλά το sfa3 ειναι καλυτερο . Αυτό που μετράει σιγουρα είναι το live.. ισως περιμενω κανα 6 μηνο να παεί η τιμή στην σωστη αναλογια με τον βασικό μισθο της ελλάδας και να το δοκιμάσω εκει.
phadomas Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 To πόσο βολεύει ο κάθε σταυρός τον καθένα είναι κάπως υποκειμενικό δεν νομίζεις;Δεκτό να έκανες την σύγκριση με joystick προσαρμοσμένο στο παιχνίδι, αλλά ανάμεσα σε σταυρούς με ποιο κριτήριο λες "αυτός κάνει για SF" & "αυτός δεν κάνει"; το λεω γτ εχω παιξει με το συγκεκριμενο joypad και δεν επιανε κανενα move.Ο λογος που δεν επιανε ειναι γτ τα περισσοτερα moves στο Street fighter εχουν πχ ως κινηση (θα αναφερω το hadooken ως παραδειγμα)κατω,κατω-δεξια,δεξια + Punch ,με αποτελεσμα να δυσκολευεσαι αρκετα διοτι το joypad αυτο δεν εχει στον σταυρο κατω-δεξια...το ιδιο γινεται κ σε αντιστοιχες κινησεις. liopyr πιστεψε με δε το λεω ουτε για να στην πω ουτε για να ακυρωσω "επιτηδες" την προταση σου στον mits@kos.δεν εχω κ λογο να το κανω κιολας. Το συγκεκριμενο προβλημα θα στον πουν κ οσοι επεζαν sfa alpha 3 στο ps και ειχαν το αντιστοιχο joypad.Εμενα συγκεκριμενα μου το εχουν πει παντος
alex_000 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 το λεω γτ εχω παιξει με το συγκεκριμενο joypad και δεν επιανε κανενα move.Ο λογος που δεν επιανε ειναι γτ τα περισσοτερα moves στο Street fighter εχουν πχ ως κινηση (θα αναφερω το hadooken ως παραδειγμα)κατω,κατω-δεξια,δεξια + Punch ,με αποτελεσμα να δυσκολευεσαι αρκετα διοτι το joypad αυτο δεν εχει στον σταυρο κατω-δεξια...το ιδιο γινεται κ σε αντιστοιχες κινησεις. το κατω-δεξια δεν χρειαζεται ποτε να το πατήσεις είτε με joypad είτε με keyboard. απλά πατα κατω -> δεξια -> Punch ασχετο με αυτό και εμένα δεν με βολέβει το joypad προτιμώ stick η keyboard
phadomas Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 το κατω-δεξια δεν χρειαζεται ποτε να το πατήσεις είτε με joypad είτε με keyboard. απλά πατα κατω -> δεξια -> Punch ναι σε αυτο εχεις δικιο.δικο μου λαθως.παντος σε τελικη αναλυση ο σταυρος ο συγκεκριμενος δεν ειναι καταλληλος για μενα.οπως ειπα και πιο πανω τον εχω δοκιμασει κ δυσκολευσαι πολυ
OROKUSAKI Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 το κατω-δεξια δεν χρειαζεται ποτε να το πατήσεις είτε με joypad είτε με keyboard. απλά πατα κατω -> δεξια -> Punch ασχετο με αυτό και εμένα δεν με βολέβει το joypad προτιμώ stick η keyboard Και εμένα δεν με βολεύει joypad προτιμω keyboard
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.