Προς το περιεχόμενο

Street Fighter IV

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πως γίνεται να το κάνω και εγώ αυτό???? Έτσι θα τους νικήσω όλους πολύ πιο εύκολα!!!

Έτσι.

Να τους νικήσεις όλους!

Nα τους λιώσεις!

(XOYAAXAXAXAXAOOYXAXA)

• Απαντ. 506
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι!! Ετσι και τον ξαναπιάσω σταχέρια μου τον χοντρό ΘΑ ΤΟΝ ΣΑΚΑΤΕΨΩ!! Ακούς εκεί 2 ώρες μου πηρε το κάθαρμα να τον διαλύσω!!

Δημοσ.

Παίδες, με τι χειριστήριο παίζετε? Μπορείτε να μου προτείνετε ένα με ακριβή και ξεκούραστο σταυρό, γιατί το Saitek P480 που έχω μου πηδάει τον αντίχειρα (μιλάμε για φουσκάλες)? Αν γίνεται και σχετικά οικονομικό, γιατί θέλω να αγοράσω 2 :Ρ ...

Θα άξιζε η αγορά arcade sticks που βρήκα στο ebay? Δεν θα το προτιμούσα πάντως...

Δημοσ.
Για οσους ενδιαφέρονται να παίξουν online θα πρέπει να ξέρετε οτι δεν παίζει με πειρατικό. Οπότε αναγκαστικά πρέπει όλοι να το αγοράσουμε. Τώρα να παίζεις μονο single player δεν λεει..:-)

Orokusaki δεν υπαρχεις λεμε! Οταν σε εφτιαξε ο θεος θα το εσπασε το καλουπι! :lol:

Δημοσ.
Θα αστιευεσαι ετσι?

Καθόλου.

Στο παραπάνω post θα μπορούσες να στριμώξεις και τις διαφωνίες σου.

:-)

• Super Moderators
Δημοσ.
ρε μπας και μας δουλεύει ο orokusaki;

ignore μπας και γλυτώσεις και εσύ από την μπουρδολογία :P

Δημοσ.
Liopyr σίγουρα είναι ΟΚ η πατέντα για τα Vista?

Εγώ το χρησιμοποιώ χρόνια τώρα, σε XP - Vista64 & win7x64 δεν αντιμετώπισα ποτέ παραμικρό πρόβλημα.

(π.χ pro δεν μπορώ ούτε να διανοηθώ να παίξω με άλλο χειριστήριο).

Δημοσ.

mits@kos εγω φιλε δεν θα σου συνηστουσα το συγκεκριμενο joypad.Δε θα σε βολεψει ο σταυρος που εχει για το συγκεκριμενο παιχνιδι

Δημοσ.

Βασικά, αυτό που κυρίως με αποθαρρύνει από το Dual Shock, είναι ότι αισθάνομαι το σκάφος του μικρό και άβολο στο χέρι μου, με αποτέλεσμα να κουράζεται ο καρπός μου και ο μέσος από την πίεση που δέχεται... :/

Φαντάζει όμως δελεαστική λύση. Ψάχνω κάτι ΠΟΛΥ βαριά μέχρι 20 ευρώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...