Προς το περιεχόμενο

Street Fighter IV

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 506
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αν αντιμετωπίσω πρόβλημα θα συνδέσω το χειριστήριο του 360 αν και το πιθανότερο είναι ότι δεν θα το χρειαστώ.

Που σημαίνει πως έχεις ήδη χειριστήριο 360, ή ακόμα καλύτερα, έχεις την κονσόλα.

Πως μπόρεσες, εσύ, ο απόλυτος PC gamer, να το κάνεις αυτό?

Δημοσ.

Ρε παιδια γαμω το μπελα μου πως στο διαολο κανεις Continue αν χασεις? Ολα τα πληκτρα τα πατησα στο keyboard και οποια λειτουργουν απλα κατεβαζουν το timer ποιο γρηγορα. Continue πουθενα? Μου διαφευγει κατι?

Δημοσ.
Ikaruga απ' ότι διάβασα σε άλλο forum, το κουμπί που ζητάς είναι το......esc :-D

Πλακα κανεις τωρα............εχει γουστο.

Θα το δοκιμασω και θα σου πω.

Δημοσ.

Παιδια σημερα βγηκε ο θρυλος :) και το κατεβαζω.το θεμα ειναι κατι αλλο...

θα μου παιζει στο PC μου?

P4 3.0Ghz northwood

1Gb Ram

ati 1950pro(AGP)

Δημοσ.
Παιδια σημερα βγηκε ο θρυλος :) και το κατεβαζω.το θεμα ειναι κατι αλλο...

θα μου παιζει στο PC μου?

P4 3.0Ghz northwood

1Gb Ram

ati 1950pro(AGP)

Λογικά ναι, αλλά με πολλές υποχωρήσεις στα γραφικά.

Το καλύτερο σου χαρτί είναι να κατεβάσεις και να τρέξεις το benchmark που αναφέρθηκε σε προηγούμενα posts. Από εκεί θα δεις και θα κρίνεις αν παίζει και αν σε ικανοποιεί.

Δημοσ.

Ρε παιδιά βάζω το controller απο xbox 360 στο pc με windows vista 32 bit και ενώ βρίσκει και κάνει install κανονικά τους drivers, το controller δεν εμφανίζεται πουθενά στο control panel και το κεντρικό φωτάκι με το Χ δεν σταματάει να αναβοσβήνει. Εχετε καμιά ιδέα;

Δημοσ.

Πωωωωωωωωωωωωω παιδια.τελικα το εβαλα και ολα μια χαρα.γαματο το παιχνιδι:P.τωρα σε θεμα γραφικα εννοειτε οτι εγω δ εχω βαλει anti-alising

και σε αναλυση εχω 1024χ768.Σε γενικα επιπεδα μου τρεχει μια χαρα το παιχνιδι,γυρω στα 50fps.Μονο σε 1-2 πιστες μου κατεβενουν πολυ τα fps(γυρω στα 30-35) οπως του Ken,Blanka.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:36 ----------

Επισης κατι ασχετο.Ειδα μια εκμεταλευση που υπαρχει στο θεμα joypad.Επειδη το Street Fighter ΜΟΝΟ με Joypad που εχει 6 κουμπια μπροστα κ 2 απο πισω μπορεις να το παιξεις σωστα, πουλανε το Joypad Mad catz fightpad που ειναι ετσι οπως το λεω με 100ευρω...ελεος δλδ..κ αυτο επειδη ολα τα υπολοιπα joypad που πωλουνται στην αγορα ειναι στυλ ps κ xbox.

Και μη μου πει κανεις οτι βολευει να παιξεις σωστα με αυτα Street fighter....

Ευτυχως εγω εχω ενα joypad τετοιο :D και παιζω μια χαρα:D

Δημοσ.

Να κάνω κι εγω μια ίσως ανόητη ερώτηση...

Το εχω απο τον θείο το παιχνίδι κ χρησιμοποιώ το live account μου για να παίζω, άσχετα οτι δεν μπορω να παίξω multi.

Υπάρχει περίπτωση λόγω αντιγράφου να φάει κανένα ban το account μου όπως στο xbox κ μετά να μην μπορώ να παίζω ούτε τα υπόλοιπα νόμιμα παιχνίδια μου?

Δημοσ.

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!! Το έβαλα και εγω πριν απο λίγο απίστευτο παιχνίδι! Ήδη έχω τερματίσει 2 χαραχτήρες και συνεχίζω. Αυτός ο χοντρός με το κόκκινο βρακί μου έσπασε τα νεύρα μου πήρε 2 ώρες να τον νικήσω!! Τι κτήνος είνα αυτός ρε??:mad::mad::mad: Στην αρχή επέλεξα αυτόν και τους διέλυα όλους με με μια μπουνιά στη συνέχεια όμως όταν επέλεξα άλλο χαραχτήρα και αντιμετώπισα το χοντρό με έπιανε και με πετούσε κάτω συνέχια!! Πως γίνεται να το κάνω και εγώ αυτό???? Έτσι θα τους νικήσω όλους πολύ πιο εύκολα!!! Επίσης παίζω με πληκτρολόγιο και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. Θα πάω αύριο να το αγοράσω για το multiplayer και θα το αγοράσω 2φορές για να στηρίξω το pc gaming!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...