Προς το περιεχόμενο

Street Fighter IV

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 506
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καλα αμα ειναι ετσι ουτε εγω θα χρησιμοποιησω gamepad...ειδικα σε τετοιου ειδους παιχνιδια οπως πχ και το pro, βολευει πολυ το πληκτρολογιο....τι αλλο θα δουμε ρε...

Δημοσ.
εγώ θα το παίξω με keyboard+ mouse. Συχαίνομαι τις κονσόλες και αηδιάζω μόνο και μόνο που το σκέφτομαι να πιάσω χειριστήριο στα χέρια μου! Σας συμβουλεύω να κάνετε και εσείς το ίδιο. Τσ gamepad ειναι για console gamers οχι για pc gamers!!

Θα σου πρότεινα αυτό το keyboard για να παίξεις το παιχνίδι.

Αν δεν σε βολέψουν τα γράμματα πιάνεις τα joystick και κάνεις τη δουλειά σου...Και θα λες και σε όλους ότι το παίζεις με keyboard..;)

keyboard_controller.jpg

xbox-keyboard-controller.jpg

Δημοσ.

Εχω παίξει και αλλα fighting games στο pc . Έπαιξα τα Teken 12,3,4,5& Rumble roses στο pc με τον playstion 1 & playstation 2 emulator με keyboard και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Γιατί να μην μπορώ να παίξω και το SF4? Αν αντιμετωπίσω πρόβλημα θα συνδέσω το χειριστήριο του 360 αν και το πιθανότερο είναι ότι δεν θα το χρειαστώ. Είμαι εξεικοιωμένος να παίζω παιχνίδια με keyboard+mouse και μου είναι πολύ δύσκολο εως αδύνατο να παίξω με gamepad.

Δημοσ.
κυκλοφορήσε τα ξημερώματα από τους Reloaded, 4.46gb :-)

Downloading, και το soundtrack μαζι και χυστα μεσα ολα :lol:

Αλλα 40 λεπτακια και θα δινω ξυλο σε μερικους αχωνευτους! Δεν ξερω αν μου φτανουν 3 μερες αδεια για να τα κανω ολα μαζι παντως.

Δημοσ.

Για οσους ενδιαφέρονται να παίξουν online θα πρέπει να ξέρετε οτι δεν παίζει με πειρατικό. Οπότε αναγκαστικά πρέπει όλοι να το αγοράσουμε. Τώρα να παίζεις μονο single player δεν λεει..:-)

• Super Moderators
Δημοσ.

μπορείς κάλιστα να παίξεις με άλλον στο σπίτι σου, αλλά ξέχασα εσύ keyboard only άρα δεν παίζει κάτι τέτοιο...

Δημοσ.

Το παιχνιδι θα το αγορασω ετσι κι αλλιως σε original απλα τωρα βαριεμαι να βγω εξω και να ψαξω στα μαγαζια οποτε το κατεβασα και το απολαμβανω. Δεν μου πηρε και πολυ χρονο εξαλου. Το rapidshare τι το πληρωνω ?

Δημοσ.
Το παιχνιδι θα το αγορασω ετσι κι αλλιως σε original απλα τωρα βαριεμαι να βγω εξω και να ψαξω στα μαγαζια οποτε το κατεβασα και το απολαμβανω. Δεν μου πηρε και πολυ χρονο εξαλου. Το rapidshare τι το πληρωνω ?

grats. και ημουν ετοιμος να ρωτησω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...