fearwhatnow Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Τι εννοείς λίγες ώρες ακόμα???Στις 3 του μηνός δεν βγαίνει??? Κάνω κάπου λάθος????????????? :shock::shock::shock: Ηδη καποιοι το εχουν στα χερια τους retail.
Chaos3X Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Ηδη καποιοι το εχουν στα χερια τους retail. :shock::shock::shock::mad::mad::cry::cry::cry::cry: ΠΩΣ?!?!?!!?!?!?!?!?!?!? Από προ παραγγελία? ?? :fear:
Chaos3X Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Και τι λένε αυτοί που το έχουν ήδη στα χέρια τους???
Mourgolikos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Το παιχνίδι έχει πολύ ενδιαφέρον για τους λάτρεις του "ξύλου"! Σε x2 AMD @ 2.4GHz, 6GB ram και 4830 με όλα full (και 8χ aa, 16x af) σε 1440χ900 έτρεχε με average 58 fps (cap είναι στα 61 καθώς έχω ενεργό το vsyc). Score στο benchmark έβγαλε κάτι παραπάνω από 6640 (αν θυμάμαι καλά). Η χρήση της VRam μου ήταν στα 201MB σύμφωνα με το benchmark. Τέλος βαθμολογήθηκα με Grade B.. Τα γραφικά είναι πολύ όμορφα και πιστεύω ταιριάζουν στον τίτλο. Τα cutscenes είναι βαρετά καθώς βλέπεις όλο τα ίδια και τα ίδια, αν και πιστεύω πως αυτό θα αλλάξει στο μέλλον μιας και υπάρχει το downloadable content. Οι κινήσεις του στόματος δεν ταιριάζουν με τις φωνές... Έχει δωθεί ιδιαίτερη προσοχή στο multiplayer κομμάτι του, αν και απεχθάνομαι το Games For Windows... Στο arcade mode εκεί που παίζεις μπορεί να συνδεθεί και κάποιος χρήστης, αν έχεις ενεργή την δυνατότητα αυτή μέσα από το παιχνίδι. (από ότι κατάλαβα, δεν το δοκίμασα..) Ενδιαφέρων περίπτωση. Τα loading είναι πάρα πολύ μικρά. Το παιχνίδι εγκατεστημένο είναι λιγότερο από 4,5GB και δεδομένου τις πολύ χαμηλές απαιτήσεις του, πιστεύω πως μπορεί να μπει και σε netbook (καλών προδιαγραφών) με κάποια tweaks. Το play.com το έχει σε πολύ καλή τιμή και πιστεύω ότι είναι must για τους fan του είδους. Συμβουλή: Παίξτε με gamepad... 11+4 πλήκτρα στο πληκτρολόγιο είναι κάπως άβολα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 κυκλοφορήσε τα ξημερώματα από τους Reloaded, 4.46gb
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 screw that, εγώ παίρνω xbox360 gamepad...
alexzzz Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 έρχεται σιγά-σιγά και αυτός στον κόσμο της κονσόλας...
gung--ho Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δεν βολευει το xbox 360 παντως, να ξερεις. Το παιχνιδι θελει 3+3 κουμπια στην σειρα. Για αυτο αλλωστε βγαλαν κ τετοια pad για 360 εκτος απο το κλασσικο joystick κ 3+3 κουμπια.
fearwhatnow Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δεν βολευει το xbox 360 παντως, να ξερεις. Το παιχνιδι θελει 3+3 κουμπια στην σειρα.Για αυτο αλλωστε βγαλαν κ τετοια pad για 360 εκτος απο το κλασσικο joystick κ 3+3 κουμπια. Ναι..Επισης ριχνεις και 2 ευρω στην σχισμη του x360.
Mourgolikos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Από bugs πως πάει; Μέχρι στιγμής δεν έπεσα σε κανένα. Δεν το έπαιξα και πολύ, γιατί είναι κουραστικό με τόσα πλήκτρα και το να το παίζω συνέχεια στο easy δε λέει.. Γενικά φαίνεται ένα πολύ προσεγμένο παιχνίδι. (το μόνο που με χάλασε είναι ο λάθος συγχρονισμός στην φωνή και στο στόμα) Επίσης μισώ το GFW! (το ξανάπα ε; )
OROKUSAKI Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δεν βολευει το xbox 360 παντως, να ξερεις. Το παιχνιδι θελει 3+3 κουμπια στην σειρα.Για αυτο αλλωστε βγαλαν κ τετοια pad για 360 εκτος απο το κλασσικο joystick κ 3+3 κουμπια. εγώ θα το παίξω με keyboard+ mouse. Συχαίνομαι τις κονσόλες και αηδιάζω μόνο και μόνο που το σκέφτομαι να πιάσω χειριστήριο στα χέρια μου! Σας συμβουλεύω να κάνετε και εσείς το ίδιο. Τσ gamepad ειναι για console gamers οχι για pc gamers!!
alexzzz Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 έτσι... η ιδεολογία πάνω από όλα... ακόμα και αν δεν μπορούμε να παίξουμε το παιχνίδι δεν θα έχουμε αμαρτήσει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.