Προς το περιεχόμενο

Street Fighter IV

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ερώτηση...το παιχνίδι θα παίζει σπασμένο online;Αν όχι,ο OROKUSAKI θα μείνει στην προσπάθεια...

ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ*γκουχ*καρκίνος*γκούχ* και ΧΑ

• Απαντ. 506
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπον, 4870 512μβ. 1680 * 1050, 4χ ΑΑ, 16χ ΑF και πιανω avg 138 FPS. Δεν πιανει το frame limiter ομως και δεν μπορω να δω το παιχνιδι στην κανονικη του ταχυτητα. Τους βλεπω να κινουνται ολους με ταχυτητα dragonball.

Δημοσ.

Χμμμ, παρομοίως, μαμιόντας έπεφτε το ξύλο, αλλά το 16χΑΑ που διάολο το είδες? Εμένα γιατί δεν μου έβγαζε επιλογή πάνω από 8?

Δημοσ.
Χμμμ, παρομοίως, μαμιόντας έπεφτε το ξύλο, αλλά το 16χΑΑ που διάολο το είδες? Εμένα γιατί δεν μου έβγαζε επιλογή πάνω από 8?

Προφανώς εννοεί το 16xCSAA (εκτός κι αν έκανε force από το Control Panel/Rivatuner/Nhancer) :P

Δημοσ.

AF οχι ΑΑ. Ειπα ΑΑ στο 4x το εχω.

Δημοσ.
ρε παιδια σε νετβοοκ θα παιζει λεμε?

Και να παίζει θα ναι με τέρμα κάτω αναλύσεις. Δεν θα το ευχαριστηθείς.

Εγώ στον P4 prescott 3.2ghz, 2 gb ddr και μια agp hd3650 το παίζω σε 1440χ900 όλα high αλλά με κλειστά φίλτρα AA γιατί αλλιώς πέφτει :P AVG 42 fps :lol:

Δημοσ.
Και να παίζει θα ναι με τέρμα κάτω αναλύσεις. Δεν θα το ευχαριστηθείς.

Εγώ στον P4 prescott 3.2ghz, 2 gb ddr και μια agp hd3650 το παίζω σε 1440χ900 όλα high αλλά με κλειστά φίλτρα AA γιατί αλλιώς πέφτει :P AVG 42 fps :lol:

ε αμα παιζει αξιζει βρε :-)

10 ιντσες εινα αυτες τι να το κανεις το aa?;)

Δημοσ.
Μια ερώτηση...το παιχνίδι θα παίζει σπασμένο online;Αν όχι,ο OROKUSAKI θα μείνει στην προσπάθεια...

ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ*γκουχ*καρκίνος*γκούχ* και ΧΑ

Θα έχει πάντα εμένα να τον κάνω με τα κρεμμυδάκια!!!!! :devil::devil::devil::devil:

ΜΠΟΥΧΑΧΙΧΟΧΕΧΟΥΧΑ!!!!!!!!!!!!!:devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Καταφτανει...λιγες ωρες ακομη.

Τι εννοείς λίγες ώρες ακόμα???

Στις 3 του μηνός δεν βγαίνει???

Κάνω κάπου λάθος?????????????

:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...