Προς το περιεχόμενο

Street Fighter IV

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια με εμενα κατι γινεται με 4850 μονο 82fps με ολα full χωρις Vsync (+8QAA+16AF) αναλυση: 1280χ1024!!

γιατι ετσι? τα 2gb τοσο πολυ με κατεβαζουν? ([email protected] + vista 64bit... λεφτα γιοκ μην αρχισεται τα epic fail plz)

mits@kos με XP εισαι?

• Απαντ. 506
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

SCORE: 7403

AVERAGE: 85.13FPS

CPU: Intel® Core2 CPU 6600 @ 2.40GHz

Memory: 4096MB

Graphics Card: ATI Radeon HD 4800 Series

Display Setting: 1920x1200 60Hz 4xAA

©CAPCOM U.S.A., INC. 2008, 2009 ALL RIGHTS RESERVED.

οτι είχε και δεν είχε στα τερματα, μια χαρα θα παιξουμε :-D

Δημοσ.

Πολύ μούφα μας φάνηκε.. Όχι λίγο, πολύ..

Επίπεδα μπροστά το DoA, ανώτερα και τα νέα Tekken, ή ακόμα και το MK vs DC imho..

/Koritsi_Gia_PC

Δημοσ.

This is classic 2D pownage ρεεε. Άσε που το καλό με τα King Of Fighters και Street Fighter είναι ότι μπορείς να φτιάξεις δικά σου combos εύκολα.

Όπως και να έχει, είναι must αγορά για μένα. Εντός Ιουλίου θα έχουμε Insomnia fight club δηλαδή; :P

Δημοσ.
This is classic 2D pownage ρεεε. Άσε που το καλό με τα King Of Fighters και Street Fighter είναι ότι μπορείς να φτιάξεις δικά σου combos εύκολα.

Όπως και να έχει, είναι must αγορά για μένα. Εντός Ιουλίου θα έχουμε Insomnia fight club δηλαδή; :P

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!! :devil:

Δημοσ.
ρε παιδια με εμενα κατι γινεται με 4850 μονο 82fps με ολα full χωρις Vsync (+8QAA+16AF) αναλυση: 1280χ1024!!

γιατι ετσι? τα 2gb τοσο πολυ με κατεβαζουν? ([email protected] + vista 64bit... λεφτα γιοκ μην αρχισεται τα epic fail plz)

mits@kos με XP εισαι?

Όχι αδερφέ, Vista x64. Έχω Crossfire πάντως, οπότε είναι λογική η διαφορά μας. Με τον Orokusaki παραξενεύτηκα κάπως... :/

Δημοσ.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!! :devil:

ΜΟΥ ΧΧΑΧΧΑΑΧΑ:devil: Ε ρε ξυλο που εχετε να φατε!!!! ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΛΥΣΩ ΟΛΟΥΣ!!! Κανεις δεν τα βαζει με τον SHREDDER!!

Δημοσ.
ΜΟΥ ΧΧΑΧΧΑΑΧΑ:devil: Ε ρε ξυλο που εχετε να φατε!!!! ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΛΥΣΩ ΟΛΟΥΣ!!! Κανεις δεν τα βαζει με τον SHREDDER!!

Θα σε ματώσουμε κακέ Ουρόκου-Σάκι!!!

Μπουχαχαχα!!!!!!!! :devil::devil::devil::devil::devil:

Δημοσ.
Όχι αδερφέ, Vista x64. Έχω Crossfire πάντως, οπότε είναι λογική η διαφορά μας. Με τον Orokusaki παραξενεύτηκα κάπως... :/

οκ τοτε λογικο(ουφ :o) ! σε αυτη την αναλυση δεν ειναι λιγο overkill 2χ4850 ομως? :lol: (ποιος μιλαει lulz)

εξαλου console game να θελει πολυ ram περιεργο μου φανηκε!

• Super Moderators
Δημοσ.

mits@kos με XP εισαι?

γιατί το QAA είναι πιο βαρύ από τα άλλα που βάζουν οι άλλοι :P

• Moderators
Δημοσ.

Μια χαρά παίζει και σε μένα το παιχνιδάκι! Αλλά με AA off. Που δε με απασχολεί και τόσο :-D

Δεν είμαι και πολύ σίγουρος για την επιλογή VSync, ωστόσο. Στο off πιάνω κάτι εκατοστάρια fps, με το παιχνιδι να πηγαίνει σα δαιμονισμένο, και τα speeches όλα out of sync.

Σε on βέβαια είναι πιο φυσιολογικά τα πράγματα. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...