Προς το περιεχόμενο

Street Fighter IV

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 506
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να περιμένετε Port με μικρή καθυστέρηση (όπως αναφέρθηκε παραπάνω άλλωστε) :P. Το θέμα είναι αν έχουμε dedicated servers και γενικότερα τι θα κάνει στο Online μέρος του PC η Capcom αφού το SF4 είναι ο πρώτος της τίτλος που θα υποστηρίζει Online gaming

Δημοσ.
Να περιμένετε Port με μικρή καθυστέρηση (όπως αναφέρθηκε παραπάνω άλλωστε) :P. Το θέμα είναι αν έχουμε dedicated servers και γενικότερα τι θα κάνει στο Online μέρος του PC η Capcom αφού το SF4 είναι ο πρώτος της τίτλος που θα υποστηρίζει Online gaming

Όταν λες "μικρή" εννοείς μικρότερη από 3-4 μήνες?

Γιατί τότε δεν είναι μικρή...

Και θυμηθείτε αντίστοιχες καθυστερήσεις με Resident Evil 4 (φαντάζομαι κάτι ανάλογο και στο 5) και GTA IV κ.α.

Επίτηδες το κάνουν για να προωθούνται οι κονσόλες. Μεταξύ μας λογικό είναι.

Αλλά... :mad::mad::mad::mad::mad:

Δημοσ.
Όταν λες "μικρή" εννοείς μικρότερη από 3-4 μήνες?

Γιατί τότε δεν είναι μικρή...

Και θυμηθείτε αντίστοιχες καθυστερήσεις με Resident Evil 4 (φαντάζομαι κάτι ανάλογο και στο 5) και GTA IV κ.α.

Επίτηδες το κάνουν για να προωθούνται οι κονσόλες. Μεταξύ μας λογικό είναι.

Αλλά... :mad::mad::mad::mad::mad:

Ναι αλλα η η pc version του Resident evil 4 αλλα και του GTA4 ηταν καλυτερες απο τις consoles versions... Αλλα και παλι γιατι θελουν να προωθησουν τις κονσολες?? Δεν καταλαβαινουν οτι οι pc gamers ειναι πιο σημαντικοι απο τους console gamers??

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

και εδω http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3172762 λεει οτι το παιχνιδι βγαινει στις 17-2 για pc... ειλικρινα δεν ξερω ποιον να πιστεψω...

Δημοσ.

Έλα ρε μαν, το ζουμί είναι να πλακώνεις την παρέα σου live, το Online πολύ ξενέρωτο φαντάζει... Τρέμω στην ιδέα ότι θα κάνουν καμιά λαλακία και δεν θα μπορείς να παίζεις 2πλο στο ίδιο PC :shock::shock::shock: ...

• Moderators
Δημοσ.
Τρέμω στην ιδέα ότι θα κάνουν καμιά λαλακία και δεν θα μπορείς να παίζεις 2πλο στο ίδιο PC :shock::shock::shock: ...

Δεν παίζει να κάνουν κάτι τέτοιο. Είπαμε τρελοί, αλλά όχι τόσο. :P

Δημοσ.

Διαφωνώ τελείως!!! Το live θα μας κάνει να μην ξαναβγούμε ποτέ απ'τα σπίτια μας!!! Έχω παίξει ατελείωτες ώρες τα προηγούμενα παιχνίδια και επειδή οι φίλοι μου ως αρχάριοι της μαζεύανε με το τσουβάλι βαριόντουσαν στο 5λεπτο. Το μόνο που μου έμενε και καιγόμουν μόνος ήταν το μονό. Τώρα με το live (αν έχει τελικά, γιατί αν δεν έχει θα πάρω κονσόλα τελικά μόνο και μόνο γι'αυτό) είναι εντελώς διαφορετική εμπειρία καψίματος... Για μένα τουλάχιστον.

Δημοσ.
και επειδή οι φίλοι μου ως αρχάριοι της μαζεύανε με το τσουβάλι βαριόντουσαν στο 5λεπτο.

λες για αυτό να μην μου άρεσε; :rolleyes:

Δημοσ.
Τις ετρωγες ρε κοιμισμενε? :-D:-D

:-D

όχι ρε... σε 5 παιχνίδια ή έχασα ή κέρδισα 3-2... αλλά μετά από εκεί δεν αντέξαμε άλλο και ξαναβάλαμε fifa

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...