underdawg Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Καλημερα Θα παω να παρω το Σαββατο αιρ-κοντιτιον αλλα δεν εχω ιδεα πανω στο θεμα και θελω να μου πειτε εσεις τι ξερετε και απο που να παρω. βασικα θελω ενα μικρο..ειναι για το δωματιο μου 12τμ περιπου.. Στον κωτσοβολο που πηγα τις προαλλες ειχε το πιο φτηνο 200ε + 80ε η εγκατασταση..μαρκα kerosun
status Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Λάθος σαϊτ φίλε... forum.kotsobolos.gr :PPPP Αλλά αν μας πείς πόση μνήμη θες να έχει..κάτι γίνεται :ρρ ] Xωρίς πλάκα ΄'ομως http://www.skroutz.gr/c/407/air_conditioners.html?proposed_from=air+condition Η Εγκατάσταση βγαίνει περί τα 80? Φιλικά Στέλιος
alwin Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Πατάξου μέχρι mediamark αν μένεις Αθήνα (δεν ξέρω αν έχει και σε άλλες πόλης της Ελλάδος) έχει μεγάλη συλλογή από κλιματιστικά και είχε ή έχει ακόμα προσφορά 9-10 ευρώ την εγκατάσταση.
underdawg Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Πατάξου μέχρι mediamark αν μένεις Αθήνα (δεν ξέρω αν έχει και σε άλλες πόλης της Ελλάδος) έχει μεγάλη συλλογή από κλιματιστικά και είχε ή έχει ακόμα προσφορά 9-10 ευρώ την εγκατάσταση. Εχει και στη Σαλονικα..εφυγα κιλας.ευαχριστω :-)
freedubus Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Nα μη τσιγκουνευτείς και να πάρεις κάτι καλό και καλή μάρκα, δώσε τουλάχιστον 450 γιούρια και ας τα στερηθείς απ' αλλού. Ειδικά για τα κλιματιστικά, αξίζει. Με μια καλή και αξιόπιστη μάρκα θα εισαι καλυμμένος σε όλα τα παρακάτω: 1. Κατανάλωση ενέργειας 2. Θόρυβος εξωτερικής μονάδας 3. Ποιότητα κατασκευής 4. Εγγύηση Με μιά μάρκα μ'έκαψες made in china, ΔΕΝ θα είσαι...
Praetorianos Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Καλά όχι και τουλάχιστον 450 euro για 12 τμ ελεος δηλαδή, για κανονικο σπίτι πόσο θα έβαζε? Εγώ με 400 ευρώ ψύχω πλήρως ένα φοιτητικό σπίτι (60 τ.μ) μάρκας funai επειδή δεν πιστεύω ότι θα το χρησιμοποιώ πάνω απο 3-4 χρόνια. Αλλά και πολύ πιο καλή μάρκα να πάρεις για 12 τμ, δεν νομίζω ότι θα πρέπει να σου πάρει πολλά λεφτά
alwin Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Για 12τ.μ. ένα 7500BTU ή ένα 9000BTU είναι υπέρ αρκετό κοίτα να έχει κατανάλωση ενέργειας Α το να είναι Inverter για τόσο μικρό χώρο το θεωρό υπερβολικό μιας και το μηχάνημα δεν θα δουλέψει στο 100% για να μπορέσει να δροσίσει ένα χώρο 12τ.μ. και δεν θα απαιτεί να δουλεύει όλη μέρα για να διατηρεί των χώρο δροσερό.
jimarass Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Καλά όχι και τουλάχιστον 450 euro για 12 τμ ελεος δηλαδή, για κανονικο σπίτι πόσο θα έβαζε? Εγώ με 400 ευρώ ψύχω πλήρως ένα φοιτητικό σπίτι (60 τ.μ) μάρκας funai επειδή δεν πιστεύω ότι θα το χρησιμοποιώ πάνω απο 3-4 χρόνια. Αλλά και πολύ πιο καλή μάρκα να πάρεις για 12 τμ, δεν νομίζω ότι θα πρέπει να σου πάρει πολλά λεφτά Πόσα BTU είναι??
lary7 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Οτι και να παρεις για τετοιο χωρο καλό θα είναι.Απλά μια συμβουλή, την εξωτερική μονάδα πες τους να στην βάλουν το πάτωμα και οχι στον τοίχο. Η δικιά μου που είναι στον τοίχο κάνει παραπάνω θόρυβο (απο ταλαντώσεις μάλλον) και δεν μπορεί να κοιμηθεί η αδερφή μου στο διπλανό δωμάτιο.
user12 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Για 12τ.μ. ένα 7500BTU ή ένα 9000BTU είναι υπέρ αρκετό κοίτα να έχει κατανάλωση ενέργειας Α το να είναι Inverter για τόσο μικρό χώρο το θεωρό υπερβολικό μιας και το μηχάνημα δεν θα δουλέψει στο 100% για να μπορέσει να δροσίσει ένα χώρο 12τ.μ. και δεν θα απαιτεί να δουλεύει όλη μέρα για να διατηρεί των χώρο δροσερό. Που κολαει αυτο.Τι κανει το inverter?
underdawg Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 εγω καμια 300αρια ευρω λεω να δωσω παντως..παραπανω δεν λεει.οσο αφορα την εξωτερικη μοναδα αναγκαστηκα στον τοιχο γτ ειμαι 3ος οροφος κ δεν εχει μπαλκονι το δωματιο. και κατι αλλο..αυτα τα BTU τι ειναι?το λιγοτερο btu poy yparxei einai 7500?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.