mkrokod Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Καλησπέρα, Πώς μπορώ να κατεβάσω μέσω Microsoft Outlook τα mail μου από το GMail σε 3 p.c.... Όταν στέλνω ή λαμβάνω e-mail να συγχρονίζονται όλα τα μηχανήματα???
nikos.g Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Να χρησιμοποιείς imap αντί για pop3!!!! A... και φυσικά thunderbird αντί για outlook!!!
mkrokod Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δηλαδή με POP3 δεν υπάρχει δυνατότητα να γίνει;;;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Καλησπέρα,Πώς μπορώ να κατεβάσω μέσω Microsoft Outlook τα mail μου από το GMail σε 3 p.c.... Όταν στέλνω ή λαμβάνω e-mail να συγχρονίζονται όλα τα μηχανήματα??? Βασικά δεν καταλαβαίνω γιατί χρειάζεσαι το outlook από τη στιγμή που μπορούν και οι 3 υπολογιστές να συνδέονται στο web interface του Gmail! Και πιο γρήγορο είναι και πιο αξιόπιστο και μπορείς να έχεις και φακέλους, φίλτρα κλπ κλπ κλπ. Παρόλα αυτά όμως αν εχεις outlook και στους 3 υπολογιστές και θέλεις όταν κατεβάζει ο πρώτος ένα μήνυμα, να το κατεβάζουν και άλλοι 2 στη συνέχεια, θα πρέπει στο username στις ρυθμίσεις να βάζεις το: "recent:[email protected]" (χωρίς τα εισαγωγικά). http://lifehacker.com/software/gmail/how-to-re+download-recent-gmail-messages-251365.php
mkrokod Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Ευχαριστώ παιδιά. billdanos θα το δοκιμάσω το πρωί και θα σου πω!!! Thanks A Lot!!!
mkrokod Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 billdanos με έσωσες!!! Θέλω Outlook γιατί παρακολουθούν και άλλα account ταυτόχρονα και το Calendar του Outlook και γενικά Microsoft σε όλο της το μεγαλείο!!!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 billdanos με έσωσες!!!Θέλω Outlook γιατί παρακολουθούν και άλλα account ταυτόχρονα και το Calendar του Outlook και γενικά Microsoft σε όλο της το μεγαλείο!!! Και το gmail βέβαια έχει πολύ καλό calendar! Πάντως να ξέρεις ότι μερικές φορές (ανάλογα με τις ρυθμίσεις στο outlook) με το recent, αν τα pc's κατεβάσουν τα νέα μηνύματα και μπεις μετά στο account από το webmail, μπορεί να σου έχει ρίξει τα μηνύματα στον κάδο! (απλά φρόντισε να μην επιλέξεις στο outlook τη διαγραφή τους από τον server).
mkrokod Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Παίζει σχετικά με το Recent. Το προβλήματα που αντιμετωπίζω είναι: Ότι e-mail στέλνω μου, έρχεται ως New Mail στο Inbox και των 3 P.c.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Παίζει σχετικά με το Recent. Το προβλήματα που αντιμετωπίζω είναι:Ότι e-mail στέλνω μου, έρχεται ως New Mail στο Inbox και των 3 P.c. Νομίζω πως αυτό έχει να κάνει αν βάλεις το recent και στον server των εξερχομένων. Δοκίμασε συνδυασμούς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.