Προς το περιεχόμενο

Gmail Account σε 3 p.c.

mkrokod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Πώς μπορώ να κατεβάσω μέσω Microsoft Outlook τα mail μου από το GMail σε 3 p.c....

Όταν στέλνω ή λαμβάνω e-mail να συγχρονίζονται όλα τα μηχανήματα???

• Super Moderators
Δημοσ.
Καλησπέρα,

Πώς μπορώ να κατεβάσω μέσω Microsoft Outlook τα mail μου από το GMail σε 3 p.c....

Όταν στέλνω ή λαμβάνω e-mail να συγχρονίζονται όλα τα μηχανήματα???

Βασικά δεν καταλαβαίνω γιατί χρειάζεσαι το outlook από τη στιγμή που μπορούν και οι 3 υπολογιστές να συνδέονται στο web interface του Gmail! Και πιο γρήγορο είναι και πιο αξιόπιστο και μπορείς να έχεις και φακέλους, φίλτρα κλπ κλπ κλπ.

Παρόλα αυτά όμως αν εχεις outlook και στους 3 υπολογιστές και θέλεις όταν κατεβάζει ο πρώτος ένα μήνυμα, να το κατεβάζουν και άλλοι 2 στη συνέχεια, θα πρέπει στο username στις ρυθμίσεις να βάζεις το: "recent:[email protected]" (χωρίς τα εισαγωγικά).

http://lifehacker.com/software/gmail/how-to-re+download-recent-gmail-messages-251365.php

B)

Δημοσ.

billdanos με έσωσες!!!

Θέλω Outlook γιατί παρακολουθούν και άλλα account ταυτόχρονα και το Calendar του Outlook και γενικά Microsoft σε όλο της το μεγαλείο!!!

• Super Moderators
Δημοσ.
billdanos με έσωσες!!!

Θέλω Outlook γιατί παρακολουθούν και άλλα account ταυτόχρονα και το Calendar του Outlook και γενικά Microsoft σε όλο της το μεγαλείο!!!

Και το gmail βέβαια έχει πολύ καλό calendar! B)

Πάντως να ξέρεις ότι μερικές φορές (ανάλογα με τις ρυθμίσεις στο outlook) με το recent, αν τα pc's κατεβάσουν τα νέα μηνύματα και μπεις μετά στο account από το webmail, μπορεί να σου έχει ρίξει τα μηνύματα στον κάδο! (απλά φρόντισε να μην επιλέξεις στο outlook τη διαγραφή τους από τον server).

B)

Δημοσ.

Παίζει σχετικά με το Recent. Το προβλήματα που αντιμετωπίζω είναι:

Ότι e-mail στέλνω μου, έρχεται ως New Mail στο Inbox και των 3 P.c.

• Super Moderators
Δημοσ.
Παίζει σχετικά με το Recent. Το προβλήματα που αντιμετωπίζω είναι:

Ότι e-mail στέλνω μου, έρχεται ως New Mail στο Inbox και των 3 P.c.

Νομίζω πως αυτό έχει να κάνει αν βάλεις το recent και στον server των εξερχομένων.

Δοκίμασε συνδυασμούς.

B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...