S2Katana Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Καλησπέρα insomniacs. Εχω το Sony Vaio VGN-FZ21Z, που είναι εξοπλισμένο με BR Drive.Οπως όλα τα λάπτοπ, κάθε φορά που κάνει boot, ακούγεται ένας ήχος από την κεφαλή του drive, επειδή παίρνει ρεύμα. Σε εμένα, για κάποιο λόγο τις τελευταίες μέρες, κάνει 3 sequences αυτού του ήχου με καμία διακοπή αναμέσά τους.Δλδ σαν να έκανα boot 3 φορές συνεχόμενα. Τι λέτε να φταίει?Ακόμη δε δοκίμασα να βάλω κάποιο dvd/br να δω αν παίζει.
Shineboy Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 εμενα δεν ειναι bluray αλλα το κανει στην εκκινηση 1 φορα θελει ησυχια για να το ακουσω δε νομιζω να χει ιδιαιτερο προβλημα αλλα καλυτερα παρε τηλ στη sony και ρωτα αν το καλυπτει η εγγυηση να το στειλεις για ελεγχο να σαι σιγουρος
S2Katana Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Eδω είναι το θέμα.Και σε εμένα μία φορά το έκανε, τώρα το κάνει 3 συνεχόμενες. Σε ευχαριστώ για την απάντηση man.
S2Katana Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Update! Εβαλα ένα BR και ένα DVD και έκανε τους 3 συνεχόμενους ήχους, χωρίς να διαβάζει τίποτα.Η κεφαλή ήταν στη φυσιολογική της θέση, κοντά στο κέντρο του κύκλου. Δοκίμασα να μετακινήσω την κεφαλή προσεκτικά προς τα έξω, βάζω μέσα ένα dvd και voila, παίζει μια χαρα! Τι λέτε να έπαθε?Είναι δυνατόν να ''κόλλησε'' η κεφαλή στην αρχική της θέση και να μην μπορούσε να μετακινηθεί?Και αν ναι, γιατί?Τόσο καιρό που το άφηνα έτσι και έκανε τον τριπλό ήχο, λέτε να ταλαιπωρήθηκε η κεφαλή?(Σας έπρηξα!).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.