Προς το περιεχόμενο

...Ερώτηση για Κάρτα γραφικών...

hackertom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδία έχω την NVIDIA GeForce 7600 GS - 256 MB - Graphics adapter - PCI Express x16 - Plug-in card - HDTV out

Το ερώτημα μου είναι θα δουλεύει σε Sli με την παρακάτω κάρτα

GIL GEFORCE 7600GS 256MB PCI

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.515636

To mobo μου είναι η : Gigabyte GA-N650SLI-DS4

Ευχαριστώ…

Δημοσ.

απο όσο ξέρω όχι πρέπει να είναι ακριβώς και η ίδια μάρκα εκτός απο ίδιο μοντέλο μιας και πρόκειται για τη σειρά 7...πάντως και να γινότανε δεν αξίζει είναι πεταμένα λεφτά η διαφορά που θα δεις στις επιδόσεις θα είναι μηδαμινές...

Δημοσ.
απο όσο ξέρω όχι πρέπει να είναι ακριβώς και η ίδια μάρκα εκτός απο ίδιο μοντέλο μιας και πρόκειται για τη σειρά 7...πάντως και να γινότανε δεν αξίζει είναι πεταμένα λεφτά η διαφορά που θα δεις στις επιδόσεις θα είναι μηδαμινές...

++++ μηδαμινες οντως δεν αξιζει και τα λεφτα σιγουρα,παιρνεις καινουργια και καθαρισες:-)

Δημοσ.

Για την ιστορία πάντως, ναι θα δουλέψει, δεν χρειάζεται να είναι ίδιας υλοποίησης η κάρτα.

Αρκεί να είναι το ίδιο μοντέλο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Super Moderators
Δημοσ.

το memory bus=256bit

memory clock=900mhz αλλά επειδή είναι DDR (double data rate) είναι 1800mhz effective

Δημοσ.
το memory bus=256bit

memory clock=900mhz αλλά επειδή είναι DDR (double data rate) είναι 1800mhz effective

δηλαδη γινε πιο σαφης γιατι δεν καταλαβαινω....

Δημοσ.

Η μνήμη είναι χρονισμένη στα 900MHz (και επειδή είναι DDR είναι 1800MHz effective). O πυρήνας είναι χρονισμένος στα 600MHz.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα πρόγραμμα όπως το gpu-z για να δεις πληροφορίες για την κάρτα σου.

Δημοσ.

Παιδιά οκ κατάλαβα ότι δεν τραβάει το SLI για την συγκεκριμένη κάρτα…

Έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη κάρτα για αγορά…??Θα προτιμούσα από κάποιο online shop π.χ e-shop,plaisio. Ευχαριστώ!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...