path1983 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 τελικα το συνολικο κοστος για εγκατασταση φυσικου αεριου (ολα πληρωμενα) ειναι περιπου 3500 ευρω για το σπιτι μου, χωρις αλλαγη σωματων με λέβητα εξωτερικου χωρου ιταλικης προελευσης. Το κοστος μου φαινεται απαγορευτικο, οποτε μαλλον θα μεινω πιστος στο πατροπαραδοτο πετρελαιο...
leftermann Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 ψάξτο λίγο. Μπορείς (πιθανότατα) να κάνεις την δουλειά σου με λιγότερο από 2 χιλιάρικα.
teo_3 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Και εμείς, έχωντας ατομική θέρμανση πετρελαίου αποφασίσαμε να το αλλάξουμε σε αέριο. Το καλό είναι πως έχουμε τις σωληνώσεις και δεν θα χρειαστεί παρά μόνο την αίτηση, λέβητα και εγκατάσταση. Στο θέμα λέβητα, πολύ διαφήμιση γίνετε τώρα τελευταία για τους ARISTON και δη για τον ARISTON GENUS. Μου έχουν δώσει μια προσφορά για τον συγκεκριμένο στα ?1150 και έχει πάνω σούπερ ντούπερ ρυθμίσεις. Στα ίδια λεφτά πέρνω και τον BUDERUS LOGAMAX U052-24 και με ?200 παραπάνω μου δίνει τον VAILLANT turboTOP VUW TOP το οποίο και τείνω να προτιμήσω λόγω της γερμανικής καθαρά προέλευσης σε σχέση με τον "ολλανδικό" Buderus. Τι γνώμη έχετε για τους ARISTON, πολύ σπρώξιμο τρώει και δεν μου αρέσει αυτό ιδιαίτερα, αλλά και για τους άλλους ? Και ο VAILLANT turboTOP VUW PLUS φαίνεται ακόμη καλύτερος αλλά πρέπει να ξεφεύγει κιόλας.
leftermann Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 ο buderus κατασκευάζεται στην τουρκία. Ο vaillant στην γερμανία. Εγώ πάντως μετά από πολύ ψάξιμο και συζήτηση κατέληξα και θα παραγγείλω τον riello family ar.
SGP Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Έφτιαξα ένα υπολογιστικό excel για να δω αν αξίζει η μετατροπή σε φυσικό αέριο από πετρέλαιο... Υπολογίζει με βάση παρούσες αξίες χρήματος (λίγο μπακαλέ), δίνει μια γρήγορη άποψη του αν συμφέρει το Φυσικό Αέριο και πότε να περιμένεις να αποσβέσεις την αρχική επένδυση... Μιας και το έφτιαξα λοιπόν είπα να το σουλουπώσω και να το διαθέσω και παρά-έξω. GAS_VS_OIL.zip
kage Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 http://1.bp.blogspot.com/_GOJP6BkWmXY/SYlvIwJaLZI/AAAAAAAAKbg/xsxRAygItFk/s1600-h/depa2.png
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.