fermat Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Αγόρασα ps2 slim με τσιπάκι matrix.Δυστηχώς δεν έχω κάποιο φίλο και εγώ ο ιδιος δε ξέρω να αντιγράψω παιχνίδια.Παιδιά αν μπορείτε να με βοηθήσετε στη διαδικασία αντιγραφής ενός γνήσιου παιχνιδιου(να μου πείτε πως γίνεται.)Επίσης τι πρέπει να κάνω για να αντιγράψω παιχνίδια απο το internet. Ευχαριστώ
jimakos10 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Λοιπόν Φίλε fermat η διαδικασία είναι απλή: Οταν νοικιάζεις παιχνίδι το αντιγράφεις με το nero σε πολύ χαμηλή ταχύτητα και είναι έτοιμο(στην επιλογή αντιγραφή DVD). Οταν το κατεβάζεις απο το ιντερνετ το γράφεις σε δισκάκι με το power iso! Εγώ να σου πώ την αλήθεια τα ποιό πολλά που έχω είναι από ενοικίαση γιατί τα καλά παιχνίδια στο ιντερνετ θέλουν χρόνο να κατέβουν και βαριέμε να περιμένω. Ελπίζω να σε διαφώτισα έστω και λίγο!!!!
Mr_Terror Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Λοιπόν Φίλε fermat η διαδικασία είναι απλή:Οταν νοικιάζεις παιχνίδι το αντιγράφεις με το nero σε πολύ χαμηλή ταχύτητα και είναι έτοιμο(στην επιλογή αντιγραφή DVD). Οταν το κατεβάζεις απο το ιντερνετ το γράφεις σε δισκάκι με το power iso! Εγώ να σου πώ την αλήθεια τα ποιό πολλά που έχω είναι από ενοικίαση γιατί τα καλά παιχνίδια στο ιντερνετ θέλουν χρόνο να κατέβουν και βαριέμε να περιμένω. Ελπίζω να σε διαφώτισα έστω και λίγο!!!! Δηλαδη τα ''κακα παιχνιδια'' κατεβαινουν γρηγορα?
klainmaingr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δηλαδη τα ''κακα παιχνιδια'' κατεβαινουν γρηγορα? God of war 1 +2 =dl Virtual tennis 2 + Nba street 1 = cd Δεν σημαίνει απαραίτητα οτι όσο μεγαλύτερο είναι ένα παιχνίδι σε χωρητικότητα είναι και καλύτερο (λατρεύω το vt2) αλλα υπάρχει μια λογική στο πόστ
Mr_Terror Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 εγω δηλαδη που κατεβασα προσφατα το god of war 2(οxι το rip αλλα την full εκδοση) σε λιγοτερο απο μια ωρα ειναι κακο παιχνιδι? Οταν κατεβαζεις απο το ιντερνετ,παιζουν πολλοι παραμετροι για γρηγορο κατεβασμα(Απο που κατεβαζεις,ταχυτητα συνδεσης) Παραδειγμα,αυτο που κατεβασα εγω σε μια ωρα,αλλος το ιδιο αρχειο μπορει να κανει και 1 και 2 ημερες.
fermat Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Προσπάθησα να αντιγράψω το god of war 1 και μου λέει ότι υπάρχει προστασία.Να περάσω το παιχνίδι στο σκληρό μου και μετά να το γράψω;Υπάρχει τρόπος να σπάσει η προστασία;
g_kor06 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Παίδες καλημερα, Χτες αγόρασα και εγώ ενα PSII SLIM τσιπαρισμένο και θέλω να κατεβάσω κανα "μπιμπλικι" αλλά δεν έχω ξανασχοληθεί με downloading παιχνιδιών και γενικότερα torrents κλπ. Μου ανέφεραν το emule , τι γνώμη έχετε ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.