PCM Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Μπορεί να μας πει κάποιος μια γνώμη ή γνώση για τον RPG μηχανισμό του παιχνιδιού; (skills,levels, classes, items) ?
EKTELESTES Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Κυρίως action είναι, δε ξέρω ακόμα πόσο επηρεάζουν οι επιλογές στους διαλόγους, αλλά έχει αρκετές διαφορετικές ( του στυλ πχ " δώστου το μενταγιον" "κράτησε το για πάρτη σου " ). Οπότε φαίνεται να το παίζεις καλός / κακός / ουδέτερος. Έχει 4-5 skill trees ανάλογα το όπλο που θα έχεις + mental skills ξεχωριστά. Όταν κάνεις quests κερδίζεις skill points και βρίσκεις εκπαιδευτή για να σου μάθει κάποια πράγματα. Όσο για τον χαρακτήρα έχει 5 νομίζω κατηγορίες να τον ανεβάσεις πχ Constitution / strength / wisdom κλπ + κάθε φορά που ανεβαίνεις επίπεδο έχεις πόντους να ξοδέψεις. Τα μενού του είναι πολύ εύχρηστα και κατανοητά άμεσα ^^ Όσο για τα items δε ξέρω ακόμα πολλά, αλλά ήδη έχω αρκετά στις 3 πρώτες ώρες και 3-4 διαφορετικά armor suits νομίζω ( τα οποία πρέπει να τα πας σε σιδερά να στα φτιάξει για να τα φορέσεις )
Phantolino Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Αυτά είναι λάθη δικά σου, σε τέτοια παιχνίδια κάθε 2 λεπτά κάνουμε save ^^ Με τίποτα δεν είναι άσχημα τα γραφικά, ούτε τα animations, μια χαρά είναι. Ιστορία φαίνεται πολύ καλή,τα quests επίσης, ο ήχος - ειδικά όταν σπας κάτι - μου έκανε εντύπωση, και γενικά απορώ γιατί δεν έχει ακουστεί περισσότερο. Θα το παίξω περισσότερο να δω κι άλλα, μέχρι στιγμής πάντως πολύ θετικές εντυπώσεις! Παραθέτω εντυπώσεις και απο ξένους χρήστες: "Also beyond optimization, this is a pretty decent action rpg, feels nice to play, loads of secondary quests and some nice touches. definetely worth a try." και άλλο "Common consensus is that it's fun and pretty good, so yes worth the try." Και συμφωνώ ^^ Δεν ξερω αν με κακομαθε το ME2 ή το Dragons Age ομως δεν ειναι τοσο σπουδαιο οσο το περιγραφουν-τε. Ειναι πολυ μετριο κατα την γνωμη μου αλλα δεν παυει να ειναι μια καλη προσπαθεια. ΟΚ πες οτι ειναι δικη μου βλακεια που δε κανω καθε 2 λεπτα save ,επιμενω στην αποδοση ρεαλισμου οπως ειπα και παραπανω, ως τωρα που ειμαι lvl 15 ο πιο δυσκολος εχθρος ειναι τα ΚΑΒΟΥΡΙΑ που με δυο hit ψοφας.. Η ιστορια ειναι ενδιαφερον ομως δεν με τραβηξε ουτε ταυτιστικα καθολου με κανεναν χαρακτηρα αν και ακολουθει μια κλασσικη σειρα απο quest χωρις να την επηρεαζουν οι επιλογες στους διαλογους - τα animation ειδικα στα cuscenes ειναι αθλια εκτος αν δεν σε ενδιαφερει που οι χαρακτηρες στεκονται σαν muppets και ανοιγοκλεινουν απλα τα στοματα τους αν εξερεσεις μερικα facial expressions και το voice acting θα μπορουσαν να ειχαν κανει πολυ καλυτερη δουλεια. Εμενα μου δινει την αισθηση οτι ειναι παιχνιδι 5 χρονων χωρις να σημαινει οτι ειναι κακο απλα ειναι ενα μετριο RPG, πιστευω οτι αν δεν δωσεις σημασια στις τεχνικες λεπτομερειες και στη μηχανη γραφικων εχει λιγο ζουμι να περασεις την ωρα σου. Eλα παρε high-res textures εχομεν 11.5gb:http://www.moddb.com/mods/venetica-mega-texturen-mod 11 + 4.5γιγα το παιχνιδι = 15.5 γιγα για το VENETICA? ευχαριστω δε θα παρω
polonos1313 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Παίδες έχω πρόβλημα !!! Μόλις έκανα εγκατάσταση το game πάω αλλάζω τις ρυθμίσεις των γραφικών πατάω ok και μου πετάει μήνυμα οτι για να γίνουν οι αλλαγές θα πρέπει να επανεκινήσω το game.Πατάω quit,ξαναμπαίνω και ξανά οι ρυθμίσεις επιστρέφουν στις default.Δεν μου σώζει τις αλλαγές ??? Υπάρχει καμία λύση ??? Έχω περασμένο το patch 1.2
nikopetr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με τον polono1313. Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει! Έχω widescreen κ τα γραφικά έχουν κολήσει στα 1024χ768 και κάθε φορά που τα αλλάζω και κάνω restart, επιστρέφουν παλι εκεί...
Phantolino Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Mηπως ειναι καποιο απο τα configuration αρχεια ειναι read-only? Εαν το δοκιμαζεις σε Windows 7 δοκιμασε να το τρεξεις ως administrator και βγαλε το read only απο τα αρχεια στον φακελο του παιχνιδιου. Εγω παντως το τερματισα σε Vista χωρις τετοιου ειδους προβληματα με το 1.2 patch.
EKTELESTES Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Παίδες έχω πρόβλημα !!!Μόλις έκανα εγκατάσταση το game πάω αλλάζω τις ρυθμίσεις των γραφικών πατάω ok και μου πετάει μήνυμα οτι για να γίνουν οι αλλαγές θα πρέπει να επανεκινήσω το game.Πατάω quit,ξαναμπαίνω και ξανά οι ρυθμίσεις επιστρέφουν στις default.Δεν μου σώζει τις αλλαγές ??? Υπάρχει καμία λύση ??? Έχω περασμένο το patch 1.2 Το ίδιο μου είχε κάνει και εμένα τη 1η φορά που έκανα Restart το παιχνίδι. Έκανα ξανά τις ρυθμίσεις μέσα στο παιχνίδι, βγήκα, ξαναμπήκα και όλα ΟΚ ξαφνικά. Δοκίμασε λοιπόν 2-3 φορές να το κάνεις. Η δοκίμασε μόνο την ανάλυση αρχικά πχ και μετά τις άλλες ρυθμίσεις.
Jimys2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Το εχω φτασει μεχρι την μεση του story και μπορω να πω πως το παιχνιδι κατανταει αθλιο και σπαστικο!!! το bug με την καμερα ειναι ΤΡΑΓΙΚΟ!! Σε βγαζει εξω απο τα ρουχα σου!! ασε που μερικα quests εχουν απειρα bugs π.χ. αυτο με τις καρδιες λιονταριων (Pale Hearts)
antonl Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Έχει κανείς ιδέα πώς διάλο σκοτώνεται αυτή η mistress; Υποτίθεται πως απομακρύνεσαι-πλησιάζεις και κάποια στιγμή κατεβάζει κάτι πλοκάμια ( και τα κοπανάς. Ε, είμαι στο τσακ να το παρατήσω γιατί μετά από κανα μισάωρο γύρω-γύρω όλοι, πλοκάμι δεν κατέβηκε. Bug ή κάτι κάνω λάθος; edit: OK αυτό ήταν παρακάτω. Τα στηρίγματα έπρεπε να καταστρέψω...
chek2fire Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Διαθέσιμη η αγγλική έκδοση του παιχνιδιού και κυκλοφορία σχεδόν ένα χρόνο μετά την γερμανική έκδοση το game λογικά θα είναι και bug free. Αυτά τα γερμανικά rpg έχουν αρχίσει και με κερδίζουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.