OROKUSAKI Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Κυκλοφόρησε το 1.2 patch για την Γερμανική έκδοση που μεταξύ άλλων, αναβαθμίζει τα γραφικά H Αγγλικη εκδοση ποτε βγαινει??
chek2fire Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Aν κρίνεις από άλλα αντίστοιχα γερμανικά rpg της Dtp όπως το Darkesang θα κάνει τουλάχιστον 5 μήνες. Πάντως αυτοί οι γερμανοι μας έχουν προσφέρει τώρα τελευταία υπέροχα rpg games.
john2gr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 The German developers of Deck 13, known for the adventures Jack Kean and Ankh, use the open source engine OGRE for Venetica. The D3D9 renderer offers HDR and Anti Aliasing - especially the latter one isn't always supported by cross platform titles. The graphics of Venetica suffers from a slight shortage of polygons, rough shadows and sometimes washy textures. Furthermore the developers have apparently missed to integrate Mip Mapping since all textures reveal Aliasing and flicker if the character moves. To put it bluntly: Mip Mapping reduces the resolution of the textures the farer they are away from the camera. This reduces the flickering and increases the performance. Regardless of the technical problems mentioned, Venetica convinces with atmospheric, sometimes even comic like, graphics and especially the characters appear very emotionally. In the German version the voice actors are very good, too. In contrast to the good atmosphere there is the performance: On our test system (Core i7-920 @ 3.5 GHz, 6 GiByte DDR3-1400 and Vista x64) a Radeon HD 4870/1G reached at 1,680 x 1,050 pixels with maximal details (no AA/AF) only 35 to 40 fps, with 4x MSAA/16:1 AF the framerate drops below 30 fps. At 1,920 x 1,200 with 4x MSAA/16:1 AF a GTX 285 is struggling with the 30 fps limit, too. On the other hand the system requirements that have been issued by Deck 13 are surprisingly honest. With the recommended configuration we reach more than 30 fps at almost any time running the game at 1,280 x 1,024 (no AA/AF). According to our benchmarks Venetica does not benefit from more than two cores. Τα επιβεβαιώνω με την review code. 27-50fps σε 1600x1200 + Max Details + 16xAF. Το παιχνίδι χρησιμοποιεί PhysX μέσω της CPU και αξιοποιούνται μόνο δύο πυρήνες. Τραγικοί devs to say the least!
fearwhatnow Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Fix pack και Optimizer pack για οσους τους σερνεται το παιχνιδι: http://forum.dtp-entertainment.com/viewtopic.php?f=207&t=14316 http://forum.dtp-entertainment.com/viewtopic.php?f=207&t=13992 Eδω με Q6600,8800gt,1680x1050,max details,8xAF,2xAA -> 55-57fps.Δεν ξερω απο που ειναι το παραπανω αρθρο αλλα ή ειναι ανακριβες ή τα συστηματα τους ειναι gtp.
john2gr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Το PCGamesHardware είναι από τα πιο αξιόπιστα sites . Προφανώς (όπως και εγώ) δεν ήξεραν το Perfomance Mod. Επίσης διάβασα για κάτι επιπλοκές του Multicore Mod με το 1.02Patch
EKTELESTES Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Και εμένα πηγαίνει πολύ καλά παιδιά. Στο σύστημα της υπογραφής 1920χ1080 + 16 AF και όλα τέρμα στο Southern bay + μάχες που τσέκαρα, δεν έπεφτε κάτω απο 43, συνήθως ήταν 50 + . Win 7 x64, Catalysts 9.11 Θα δοκιμάσω και με AA να δω τι διαφορές έχει. Το παιχνιδάκι όμως φαίνεται ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ !! Δε το περίμενα, η ιστορία φαίνεται καλή όπως και η παρουσίαση της, μια χαρά γραφικά ( λίγο με τη κάμερα έχει ένα θέμα, αλλά τπτ τρελό ) και ωραία απρόοπτα και quests ως τώρα ( στις 2 πρώτες ώρες )
elalekom Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Επειδη εχω ενα προβλημα, μπορει να μου απαντησει καποιος τον προορισμο των saves του παιχνιδιου? Μου βγαζει οτι δεν ειναι ετοιμη η συσκευη και δεν μου σωζει τπτ στα "εγγραφα μου" που ειναι το configuration αρχειο.
john2gr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Στο πρώτο χωριό που ξυπνάει η ηρωίδα τραβήξτε μερικά screenies με ενεργοποιημένο το framerate (στην είσοδο). Το Perfomance Mod πάντως δεν δουλεύει με την review code (και υποθέτω δεν θα δουλεύει ούτε και με τις άλλες εκδόσεις που είναι αναβαθμισμένες στην 1.2 έκδοση). Παρακάτω είναι και το CPU usage σε Q6600 στα 3.02Ghz
OROKUSAKI Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 στο συστημα της υπογραφης μου 1280χ1024 max details και 4xaa παει σφαιρα. Γιατι δεν με αφηνει να βαλω παραπανω απο 4 xaa? πρεπει να κανω force απο το panel της nvdia? ουτε για af εχει καμια επιλογη στα options του παιχνιδιου απο οτι ειδα...
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 nForcer dot exe. Μάθε να το χρησιμοποιείς και ζήσε κάθε στιγμή όμορφα. \ο/
Phantolino Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Ξεκινησα να το παιζω σημερα και ξενερωσα απιστευτα οταν ενω ειχα φαει εναν ολοκληρο στρατο απο assasins πεθανα απο ενα ΚΑΒΟΥΡΙ που εκανε το τριπλασιο dmg απο εναν master assasin.. συν το γεγονως οτι το autosave με γυρισε πισω 4 level πισω. Αν εξαιρεσεις τα μετρια πως κακα γραφικα, το αθλια animations δεν προσφερει τιποτα το ιδιαιτερο, το Fable που ειναι 5 χρονων παιχνιδι ειναι πολυ καλυτερο.
fearwhatnow Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Ξεκινησα να το παιζω σημερα και ξενερωσα απιστευτα οταν ενω ειχα φαει εναν ολοκληρο στρατο απο assasins πεθανα απο ενα ΚΑΒΟΥΡΙ που εκανε το τριπλασιο dmg απο εναν master assasin.. συν το γεγονως οτι το autosave με γυρισε πισω 4 level πισω. Αν εξαιρεσεις τα μετρια πως κακα γραφικα, το αθλια animations δεν προσφερει τιποτα το ιδιαιτερο, το Fable που ειναι 5 χρονων παιχνιδι ειναι πολυ καλυτερο. Eλα παρε high-res textures εχομεν 11.5gb: http://www.moddb.com/mods/venetica-mega-texturen-mod
EKTELESTES Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Ξεκινησα να το παιζω σημερα και ξενερωσα απιστευτα οταν ενω ειχα φαει εναν ολοκληρο στρατο απο assasins πεθανα απο ενα ΚΑΒΟΥΡΙ που εκανε το τριπλασιο dmg απο εναν master assasin.. συν το γεγονως οτι το autosave με γυρισε πισω 4 level πισω. Αν εξαιρεσεις τα μετρια πως κακα γραφικα, το αθλια animations δεν προσφερει τιποτα το ιδιαιτερο, το Fable που ειναι 5 χρονων παιχνιδι ειναι πολυ καλυτερο. Αυτά είναι λάθη δικά σου, σε τέτοια παιχνίδια κάθε 2 λεπτά κάνουμε save ^^ Με τίποτα δεν είναι άσχημα τα γραφικά, ούτε τα animations, μια χαρά είναι. Ιστορία φαίνεται πολύ καλή,τα quests επίσης, ο ήχος - ειδικά όταν σπας κάτι - μου έκανε εντύπωση, και γενικά απορώ γιατί δεν έχει ακουστεί περισσότερο. Θα το παίξω περισσότερο να δω κι άλλα, μέχρι στιγμής πάντως πολύ θετικές εντυπώσεις! Παραθέτω εντυπώσεις και απο ξένους χρήστες: "Also beyond optimization, this is a pretty decent action rpg, feels nice to play, loads of secondary quests and some nice touches. definetely worth a try." και άλλο "Common consensus is that it's fun and pretty good, so yes worth the try." Και συμφωνώ ^^
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.