Προς το περιεχόμενο

Micronet VoIp + USR Bridge????

Bloodimir

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες,

Να σας απασχολήσω λίγο με ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω και έχει αρχίσει να με εκνευρίζει...

Έχω μια σύνδεση Altec με i-call, και μου έχουν στείλει ένα Micronet voip router (sp5601), καλά μέχρι εδώ. Έχω όμως και το γνωστό USR 9108 το οποίο συγχρονίζει την γραμμή πολύ πιο γρήγορα από το Micronet ( 16.600 το ΜΝ 19.900 το USR)

Αυτό που θέλω να κάνω τώρα είναι να κρατήσω το ΜΝ μόνο για το VoIp τηλέφωνο που έχω και να συνδέομαι στο net από το USR.

Δοκίμασα λοιπόν να αφήσω κεντρικό το ΜΝ και να το κάνω bridge στο USR, όταν όμως κάνω Bridge από το WAN του ΜΝ το VoIp κλείνει με την μία.

Έχω δοκιμάσει μερικές πατέντες ακόμα αλλά χωρίς αποτέλεσμα...

Κάθε βοήθεια θα ήταν ευπρόσδεκτη

Δημοσ.

να υποθεσω οτι αμα κλεισεις τον dhcp απο το mn και του δωσεις αλλη ip απο το usr 9108 και τα συνδεσεις μετα με ethernet δεν παιζουν?χωρις να πειραξεις κατι αλλο στo mn

Δημοσ.

Ας τα πάρουμε από την αρχή.

Βασικά ποιο λέτε ότι πρέπει να είναι το κεντρικό, το USR ή το ΜΝ?

Εγώ θέλω να χρησιμοποιώ το USR για internet access και το ΜΝ μόνο για το voip τηλέφωνο του i-call.

Αν βάλω κεντρικό το ΜΝ, και από το wan κάνω το connection bridged τότε το voip κλείνει με την μία.

Αυτή τη στιγμή έχω κεντρικό το USR το οποίο συνδέτε πάνω στο MN και το MN πάει στο PC (απλά για να μπορώ να πειράζω και τα 2 interface -το USR είναι 192.168.1.1 και το ΜΝ 192.168.1.254-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...