johnyc Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Μόλις πήρα ένα laptop και έχω ακουσει οτι αν αποσυνδέσω τη μπαταρία - όταν δε τη χρειάζομαι - και χρησιμοποιώ όσο το δυνατόν περισσοτερο μονο ρεύμα για την τροφοδοσια απο μπρίζα θα έχει μεγαλυτερη ζωη η μπαταρία μου. Ισχύει;
stauros772000 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 δλδ εκανες αναζητηση....και δεν βρηκες κατι????το λεω γιατι προχτες αυτο συζητουσαμε εδω μεσα.... αλλα επιδης το εκανα εγω για σενα ....μολις διαπιστωσα οτι η μηχανη αναζητησης ειναι σαν του myphone ....δλδ ειναι για τον πεο....ας το κοιταξουν οι υπευθηνοι....οσο για μπαταριες και λαπτοπ παρε....http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=255872&page=2
antonl Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Όπως θα διάβασες στο παραπάνω link δεν αξίζει τον κόπο να μπεις σ αυτή τη διαδικασία συν το ότι δεν υπάρχει σοβαρός λόγος. @stauros772000: Τι πρόβλημα έχει το search; Ψάχνοντας για "μπαταρια laptop" μια χαρά βγήκε το παραπάνω thread.
daxakas Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Παντως σε παλιοτερο thread στο insomnia ειχα διαβασει το ακριβως αναποδο οτι δλδ πρεπει να βγαζεις την μπαταρια οταν εισαι στο ρευμα. μαλιστα επειδη οταν το διαβασα τα εφτυσε η μπαταρια του λαπτοπ το απεδωσα ακριβως στο οτι επι ενα χρονο το ειχα 5 ωρες την ημερα στην πριζα με την μπαταρία πάνω!!!
joanna_k13 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Εγώ αυτό που κάνω είναι όταν το αποσυνδέω από το ρεύμα περιμένω να αποφορτιστεί τελείως για να το ξανασυνδέσω.Και το βγάζω μόνο όταν έχει γίνει πλήρης φόρτιση.
stauros772000 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 απαγορευεται δια ροπαλου η πληρης αποφορτιση μπαταριων ηλιθιου....
disqualified Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Παντως σε παλιοτερο thread στο insomnia ειχα διαβασει το ακριβως αναποδο οτι δλδ πρεπει να βγαζεις την μπαταρια οταν εισαι στο ρευμα. μαλιστα επειδη οταν το διαβασα τα εφτυσε η μπαταρια του λαπτοπ το απεδωσα ακριβως στο οτι επι ενα χρονο το ειχα 5 ωρες την ημερα στην πριζα με την μπαταρία πάνω!!! δεν υπαρχει αυτη η πρακτικη ως οδηγια πουθενα και καταρριπτεται μονο απο την κοινη λογικη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.