dpilio Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω ένα Fuj-Siemens laptop απο το πλαισιο αλλα δυστυχως είναι με ελληνικά Vista και δεν μπορουν να το δώσουν με αγγλικά. http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1080326 Ξέρει καποιος αν υπάρχει διαδικασία που μπορώ να κάνω την αλλαγή ή κάποιο μαγαζι που να σου δίνει την δυνατότητα αλλαγής?? Ευχαριστω
stauros772000 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 τι εννοεις?και το δικο μου ελεγε βιστα ελληνικα,αλλα γυρναει αγγλικα μεσα απο το γλωσσα -τοποθεσια.... και εχω αγγλικο μενου....
dpilio Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 εννοω ολα τα μενου κτλ. τον Windows να ειναι στα αγγλικα.... να διευκρινισω πως εχω μηδεν εμπειρια απο Vista αλλα τα ΧΡ δεν νομιζω να σου εδιναν αυτη την επιλογη για τα μενου οποτε ισως να ρωταω και βλακεια.... (θελω να βλεπω Start και οχι Εναρξη κτλ...)
antonl Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δεν είναι βλακεία αυτό που ρωτάς Απλά στη συγκεκριμένη έκδοση (Vista Home Premium) δε νομίζω να γίνεται αλλαγή. Στις enterprise και ultimate γίνεται μέσω του MUI (Multilingual User Interface), όπως γινόταν και στα Win XP.
Blackman Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 στα XP ? αυτή την δυνατότητα την έχουν ΜΟΝΟ τα ultimate & entreprise και φυσικά σου αλλάζουν γλώσσα ΜΟΝΟ στα απλά-κοινά μενού. Φίλε μου ή μιλάς με την Microsoft απευθείας για το θέμα αυτό (πριν κάνεις ενεργοποίηση) ή διαλέγεις άλλο laptop που έχει επιλογή για διάφορες γλώσσες (όπως πχ τα Vaio)
antonl Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 στα XP ? αυτή την δυνατότητα την έχουν ΜΟΝΟ τα ultimate & entreprise [...] Ναι, στα XP.
stauros772000 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 φιλτατοι....εχω ολα τα μενου στα αγγλικα,και εχω τα πριμιουμ ελληνικα....στην εγκατασταση ομως σου δινει δυνατοτητα επιλογων....θα ελεγα οτι κατα την εγκατασταση εχει ολες τις γλωσσες....
antonl Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 φιλτατοι....εχω ολα τα μενου στα αγγλικα,και εχω τα πριμιουμ ελληνικα....στην εγκατασταση ομως σου δινει δυνατοτητα επιλογων....θα ελεγα οτι κατα την εγκατασταση εχει ολες τις γλωσσες.... Και τότε ποιος ο λόγος για τον διαχωρισμό των εκδόσεω (Vista Home Premium Eng, Vista Home Premium Gr); Πιθανόν να έχεις κάποια "τροποποιημένη" έκδοση.
pp6210 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 εννοω ολα τα μενου κτλ. τον Windows να ειναι στα αγγλικα.... να διευκρινισω πως εχω μηδεν εμπειρια απο Vista αλλα τα ΧΡ δεν νομιζω να σου εδιναν αυτη την επιλογη για τα μενου οποτε ισως να ρωταω και βλακεια.... (θελω να βλεπω Start και οχι Εναρξη κτλ...) Φίλε μου είχα ακριβώς το ίδιο θέμα με εσένα, και επειδή το έχω ψάξει μπορώ να σου πώ τι ακριβώς ισχύει: 1. Όντως υπάρχουν συστήματα στην αγορά με vista premium Greek (π.χ. τα Dell που ήταν και το δικό μου πρόβλημα) ή Greek/English (όπως π.χ. τα toshiba). Σύμφωνα με όσα μου ψιθύρισαν (!), αυτό έχει να κάνει με συνεργασίες της microsoft hellas προκειμένου να γράψει περισσότερα activations των ελληνικών vista.... 2. Αν εσύ (καλή ώρα όπως εγώ) αγοράσεις licence μόνο με Ελληνικά, τότε στο αρχικό setup τα Ελληνικά είναι προ-επιλεγμένα (ενώ στο dual language την πρώτη φορά ορίζεις την γλώσσα, χωρίς να μπορείς μετά να την αλλάξεις). Αν μετά θες να πας σε Αγγλικά, έχεις δύο επιλογές - upgrade με 150Ε και πάνω ή να hackaρεις τις ρυθμίσεις γλώσσας με κάποιους "αθέμιτους" τρόπους. 3. Εγώ έψαξα για 2-3 μέρες λύση, και είχα και βοήθεια από παιδιά εδώ (δες στο section λειτουργικων συστημάτων)... για να μην στα πολυλέω, βρήκα οδηγίες και ένα προγραμματάκι, έβαλα τα πολυπόθητα Αγγλικά ΑΛΛΑ.... κάποια μενου δεν είχαν καθόλου γράμματα (ούτε Αγγλικα ούτε Ελληνικά), και το κυριότερο, έπαψε να λειτουργεί το windows update. Εν ΄τελει, έκανα roll back στα Ελληνικά, που τουλάχιστον μου εξασφαλίζουν φουλ υποστήριξη. 4. αν θες πληροφορίες και λινκς για τα προγράμματα, στείλε μου ΡΜ.
dpilio Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις... θα κανω τηλ σε 2-3 μαγαζια να δω αν μπορει να γινει τιποτα αλλιως μαλλον θα παω για αλλη μαρκα που να εχει και αγγλικα....
sazistas Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Παιδιά γιατί μου φαίνεται ότι τα πράγματα τα κάνετε πολύ δύσκολα χωρίς να είναι?? μόλις πάρετε το laptop του τραβάτε ένα format και βάζεται τα windows της έκδοσης που είναι αγορασμένα και με το serial από το αυτοκόλλητο κάτω απτο Laptop, αλλά με άλλη Γλώσσα. Νομίζω πως η γλώσσα δεν παίζει ρόλο, η έκδοση μόνo (home, professional κλπ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.