COACH1 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Καλησπέρα.Χθες αγόρασα ένα Logitech και ένα THRUMASTER gamepad με κύριο σκοπό να παίζω το pro6. (συγκεκριμένα πρόκειται για τα εξής προϊόντα: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=12&category=69977356&product=888826 kai http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=12&category=69977356&product=1022547 ) Tο καθένα ξεχωιριστά παίζει μια χαρά (αν και στο δεπυτερο η αντιστοιχια των κουμπιών ειναι κατά 90 μοίρες διαφορετική και ακόμα ψάχνω πως να το ταιριάξω!) αλλά δεν μπορώ να τα βάλω να παίξουν και τα 2 μαζί.Είναι γτ ειναι διαφορετικά ή κάνω κάτι λάθος στο μενού του pro.Πχ στο παιχνίδι όταν είναι να διαλέξω μεριά βλέπει μόνο το ένα χειρηστήριο. Κάνω κάτι λάθος ή απλά δε γίνεται; Ευχαριστώ
antonl Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Κατά 99% έχω παίξει PES6 με δύο rumblepad wireless. Αλλά ήταν assigned στον 2ο και 3ο παίχτη μιας και ο 1ος (εγώ ) είχε keyboard. Δεν ξέρω αν αυτό αλλάζει κάτι.
COACH1 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Κατά 99% έχω παίξει PES6 με δύο rumblepad wireless. Αλλά ήταν assigned στον 2ο και 3ο παίχτη μιας και ο 1ος (εγώ ) είχε keyboard. Δεν ξέρω αν αυτό αλλάζει κάτι. Και ..η χαζή ερώτηση.Πως κάνεις assign?Πατάς κανένα πλήκτρο;Μήπως αυτό δεν έκανα εγώ;Για παράδειγμα ακόμα και με ένα χειρηστηριο ενώ βλέπει το pad κανονικά και παίζω με αυτό δνε μπορώ να ορίσω το πληκτρολόγιο για να παίξω διπλό ας πούμε παρ'όλο που μπορώ να χειριστώ το μενού ΚΑΙ από το πληκτρολογιο!!
antonl Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Από τα settings πριν μπεις στο παιχνίδι καθορίζεις τα χειριστήρια. Λογικά θα υπάρχει στο menu που δημιούργησε το παιχνίδι κατά την εγκατάσταση, στην "Έναρξη" των Windows.
COACH1 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Από τα settings πριν μπεις στο παιχνίδι καθορίζεις τα χειριστήρια. Λογικά θα υπάρχει στο menu που δημιούργησε το παιχνίδι κατά την εγκατάσταση, στην "Έναρξη" των Windows. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε.Αυτό πρέπει να είναι!Εγώ προσπαθούσα να το βρω μέσα στο μενού του Pro εκεί που λέει για τα κουμπιά.Πάω να το δοκιμάσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.