Προς το περιεχόμενο

Τραγούδια για ταξίδι

jason_rethymno

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τζεισον αυτο που λες ειναι πολυ γενικο..πες μας ειδη που ακους να σου πουμε.γτ καποιος μπορει να ταξιδευει με death...

Δημοσ.

Linkin Park(θα στουκαρεις στανταρ....:X:X:p:p:p:p)<-στον απο πανω παει κυριως..:-D

Porcupine tree-voyage 34...θα ταξιδεψεις μεσα στη ψυχεδελεια...ιδανικο για road trip παντως,τοχουμε κανει 1-2 φορες...

Δημοσ.
τζεισον αυτο που λες ειναι πολυ γενικο..πες μας ειδη που ακους να σου πουμε.γτ καποιος μπορει να ταξιδευει με death...

Οκ το διόρθωσα.

Δημοσ.
Linkin Park(θα στουκαρεις στανταρ....:X:X:p:p:p:p

γιατι ρε συ;Μια χαρα!Κι εγω οταν ταξιδευω linkin park ακουω!Και ειδικοτερα το numb.

γαμω τα τραγουδια.:P

Δημοσ.
Τα δυο καλυτερα για μενα

Archive-Again

Archive Lights

Άκουτα απο 2 φορές το καθένα και θα έχεις φτάσει, όπου κι αν πηγαίνεις...

Δημοσ.
Άκουτα απο 2 φορές το καθένα και θα έχεις φτάσει, όπου κι αν πηγαίνεις...

χαχα στον παράδεισο θα χω φτάσει (όταν ξυπνήσω).

Δημοσ.
Linkin Park(θα στουκαρεις στανταρ....:X:X:p:p:p:p)<-στον απο πανω παει κυριως..:-D

ισα ισα που θα πορωθει και θα φτασει 2 ωρες νωριτερα!!!:-D:-);)(με ζωνη παντα!)

ιδανικο για road trip παντως,τοχουμε κανει 1-2 φορες...

και για eurotrip μην σου πω!μι σκουζι και τετοια!:-):fear::mrgreen:

γιατι ρε συ;Μια χαρα!Κι εγω οταν ταξιδευω linkin park ακουω!Και ειδικοτερα το numb.

γαμω τα τραγουδια.:P

πες τα ντεμιαν γτ καποιοι εδω μεσα δεν εχουν καταλαβει το μεγαλειο αυτης της μουσικης....

πορκο φαε σ***ο!:-D:lol:B)

τωρα περα απο την πλακα εμενα μαρεσει να ταξιδευω με λινκιν παρκ.οσον αφορα στα ροκ ακουσματα σου θα μπορουσες να φτιαξεις ενα ωραιο σιντακι με ηρεμα κομματακια τυπου james blunt,hooverphonic,peppers,slayer(πλακιτσα)

Δημοσ.

Έχοντας ήδη φτιάξει τη λίστα για το επόμενο μεγαλειώδες θρεντ "Τραγούδια για το χέσιμο", να σημειώσω ότι η κατάλληλη μουσική για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων είναι(ήταν και θα είναι) το pro stoner/dessert rock. Kyuss και τα συναφή.

Και λίγο boogie σε στυλ AC/DC κάνει δουλειά.

Δημοσ.

Εμένα στο αυτοκίνητο (και σε ταξίδια που ΠΡΕΠΕΙ να μείνω ξύπνια) μου αρέσει να ακούω Ίγκυ Ποπ.

Δημοσ.

Με ταξίδι ή άνευ, πάντα γουστάρω τον γέρο Ίγκυ. :-)

(garnele, μήπως την Παρασκευή το βράδυ ήσουν Θησείο ?)

Επίσης, αγαπητέ τόπικ-στάρτερ ο Manu Chao μπορεί κάτι να σου λέει...

Δημοσ.

Όχι, έχω κανένα μήνα να κατέβω Αθήνα.

(σκάλωσα τώρα όμως, δεν μπορώ να θυμηθώ τι έκανα παρασκευή βράδυ...)

οντοπικ: rammstein =ρ

Δημοσ.

:-D du hast mich ? Τσίτα ώστε, να το ακούει κάθε ανυποψίαστος διερχόμενος ... :P

(ΟΚ ! Είδα μια κοπέλα, που σου έμοιαζε πολύ αλλά, ντράπηκα να της πω "γεια σου GARNELE, είμαι το ΧΑΠΙ από insomnia" και ευτυχώς δηλαδή ...:o)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...