jason_rethymno Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Προτείνετε ωραία τραγούδάκια γιατί ταξιδεύω με το αμάξι την Παρασκευή. Ακούω Rock, Latin, Ελληνικά (έντεχνο).
-WISE- Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 τζεισον αυτο που λες ειναι πολυ γενικο..πες μας ειδη που ακους να σου πουμε.γτ καποιος μπορει να ταξιδευει με death...
porco_rosso21 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Linkin Park(θα στουκαρεις στανταρ....:X:p:p:p:p)<-στον απο πανω παει κυριως.. Porcupine tree-voyage 34...θα ταξιδεψεις μεσα στη ψυχεδελεια...ιδανικο για road trip παντως,τοχουμε κανει 1-2 φορες...
jason_rethymno Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 τζεισον αυτο που λες ειναι πολυ γενικο..πες μας ειδη που ακους να σου πουμε.γτ καποιος μπορει να ταξιδευει με death... Οκ το διόρθωσα.
bells Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Τα δυο καλυτερα για μενα Archive-Again Archive Lights
11demian111 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Linkin Park(θα στουκαρεις στανταρ....:X:p:p:p:p γιατι ρε συ;Μια χαρα!Κι εγω οταν ταξιδευω linkin park ακουω!Και ειδικοτερα το numb. γαμω τα τραγουδια.
Sellers Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Τα δυο καλυτερα για μενα Archive-Again Archive Lights Άκουτα απο 2 φορές το καθένα και θα έχεις φτάσει, όπου κι αν πηγαίνεις...
jason_rethymno Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Άκουτα απο 2 φορές το καθένα και θα έχεις φτάσει, όπου κι αν πηγαίνεις... χαχα στον παράδεισο θα χω φτάσει (όταν ξυπνήσω).
Harkon Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 πάρα πολλές οι επιλογές πάντα μαρέσει να ακούω στο αμάξι το Chris Isaak - Lie to me
-WISE- Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Linkin Park(θα στουκαρεις στανταρ....:X:p:p:p:p)<-στον απο πανω παει κυριως..ισα ισα που θα πορωθει και θα φτασει 2 ωρες νωριτερα!!!:-)(με ζωνη παντα!) ιδανικο για road trip παντως,τοχουμε κανει 1-2 φορες... και για eurotrip μην σου πω!μι σκουζι και τετοια! γιατι ρε συ;Μια χαρα!Κι εγω οταν ταξιδευω linkin park ακουω!Και ειδικοτερα το numb.γαμω τα τραγουδια. πες τα ντεμιαν γτ καποιοι εδω μεσα δεν εχουν καταλαβει το μεγαλειο αυτης της μουσικης.... πορκο φαε σ***ο!:lol: τωρα περα απο την πλακα εμενα μαρεσει να ταξιδευω με λινκιν παρκ.οσον αφορα στα ροκ ακουσματα σου θα μπορουσες να φτιαξεις ενα ωραιο σιντακι με ηρεμα κομματακια τυπου james blunt,hooverphonic,peppers,slayer(πλακιτσα)
livewire Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Έχοντας ήδη φτιάξει τη λίστα για το επόμενο μεγαλειώδες θρεντ "Τραγούδια για το χέσιμο", να σημειώσω ότι η κατάλληλη μουσική για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων είναι(ήταν και θα είναι) το pro stoner/dessert rock. Kyuss και τα συναφή. Και λίγο boogie σε στυλ AC/DC κάνει δουλειά.
Garnele Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Εμένα στο αυτοκίνητο (και σε ταξίδια που ΠΡΕΠΕΙ να μείνω ξύπνια) μου αρέσει να ακούω Ίγκυ Ποπ.
χάπι Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Με ταξίδι ή άνευ, πάντα γουστάρω τον γέρο Ίγκυ. (garnele, μήπως την Παρασκευή το βράδυ ήσουν Θησείο ?) Επίσης, αγαπητέ τόπικ-στάρτερ ο Manu Chao μπορεί κάτι να σου λέει...
Garnele Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Όχι, έχω κανένα μήνα να κατέβω Αθήνα. (σκάλωσα τώρα όμως, δεν μπορώ να θυμηθώ τι έκανα παρασκευή βράδυ...) οντοπικ: rammstein =ρ
χάπι Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 du hast mich ? Τσίτα ώστε, να το ακούει κάθε ανυποψίαστος διερχόμενος ... (ΟΚ ! Είδα μια κοπέλα, που σου έμοιαζε πολύ αλλά, ντράπηκα να της πω "γεια σου GARNELE, είμαι το ΧΑΠΙ από insomnia" και ευτυχώς δηλαδή ...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.