Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Καλησπερα παιδια. Παιζω WoW αρκετο καιρο τωρα και το εβαλα και στο 2ο PC, ετσι ωστε οταν ερχονται τα φιλαρακια που παιζουν να παιζουμε μαζι διπλα-διπλα. Το WoW θελει καποιες ανοιχτες πορτες στο router τις οποιες τις εχω ανοιξει για το δικο μου pc, ομως για το αλλο pc δεν μπορω.... δεν μπορω να ανοιξω τις ιδιες πορτες σε δυο διαφορετικες IP... και απο οτι εχω δει δεν γινεται ουτε σε αλλα router. Εγω εχω το Linksys WAG200. Το προβλημα: το προβλημα ειναι πως οποτε ειμαστε μεσα στο WoW στο ιδιο μερος σχεδον παντα το διπλα pc (που δεν εχουν ανοιχτει οι πορτες) κανει disconnect.... συνεχεια.... Ξερει κανεις κατι να βοηθησει? Ευχαριστω
whiteman7 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Κάτσε νακαταλάβω γιατί μας τα λες λίγο μπερδεμένα... 1. καταρχήν δεν είναι δυνατόν το ρουτερ να σου δίνει 2 ip εκτός αν έχεις δύο γραμμές με adsl . Παίρνεις μία ip αλλά πρέπει να έχεις διαφορετικά account στην blizz φυσικά. 2. αν έχεις κανει port forward στο ρουτερ σου τις πόρτες που ζητάει η blizz (αν και νομίζω ότι χρειάζονται μόνο για downloading) τότε ολα οκ και για το 2ο pc σου. 3.Εξήγησε μας αν χρησιμοποιεις το ίδιο account. Αν ναι τότε φυσικά και θα κάνει disconnect στο άλλο PC. Δεν ξέρω αν σε βοήθησα....
Sorath Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δεν χρειάζεται Port forward για να παίξεις. Κάτι λάθος έχει καταλάβει. Πως "μοιράζεις" το internet στο σπίτι σου;
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 2 accounts, 2 PC, 1adsl 24mbps. DHCP απενεργοποιημενο, οποτε εχω ορισει εγω IPs. 192.168.1.64 και 192.168.1.65 To wow θελει εκτος απο καποιες πορτες για το blizzard downloader και καποιες αλλες για το ιδιο το WoW, π.χ. η TCP 3724... Δεν μπορω να ανοιξω π.χ. την πορτα 3724 στο wag200 και για 192.168.1.64 και για 192.168.1.65. Αυτο ειναι το προβλημα. Οποτε ο χαρακτηρας μου στο .64 βλεπει τον χαρακτηρα του αλλου account στο .65 μεσα στο WoW τρωω disconnect.
whiteman7 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 φιλε μου εχω 3 accounts τα ports τα άνοιγα μόνο για τα patch,οπότε ξέχνα τα.... γιατι ορίζεις ip εσύ??? δεν το καταλαβαίνω αφου έχεις ρουτεράκι,συνδεσε το 2o pc σου με αυτό και όλα οκ δεν είναι ΔΥΝΑΤΟΝ να έχεις 2 ip σε μία σύνδεση
headbanger Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 uPnP enabled? αν όχι ενεργοποίησέ το . δεν χρειάζεσαι nat για να παίξεις wow.μόνο για τα Patched
sarisn Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Εγώ με το USR 9108 wireless router μια χαρά έχω κάνει port forwarding και τα δύο PC χωρίς κανένα πρόβλημα. Ίδιo port (TCP 3724 όπως είπες σωστά κι' εσύ) και διαφορετική IP. Μήπως είναι κανένα bug του Linksys? Επίσης, κοίταξες στο http://www.portforward.com για αναλυτικές οδηγίες πώς να κάνεις σωστά το forwarding? @whiteman7: Φίλε whiteman, εγώ έχω δηλώσει δύο διαφορετικές IΡ (από τα Network settings, όχι από το ρούτερ) , μία για το laptop και μία για το desktop της μορφής 192.168.1.χχχ και παίζω κανονικά και από τα δύο ταυτόχρονα χωρίς κανένα πρόβλημα. Έχω κάνει το ίδιο για αρκετές εφαρμογές.
whiteman7 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 αλλο αυτό φιλε sarisn.... νασου πω την αλήθεια εγώ ποτε δεν χρειαστηκα να ορισω ip,γινόταν αυτόματα και φανταζομαι στους περισσότερους που έχουν πολλαπλους λογαριασμους στο WoW Οσο για τις εφαρμογές ,ναι το έιχα κανει με το dc++
sarisn Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Μα για να μπορέσεις να κάνεις port forward πρέπει να ορίσεις ΙΡ's στα network settings του κάθε PC αλλιώς ποια IP θα δηλώσεις στο ρούτερ?
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 ναι ρε παιδια, αν δεν δωσεις "καρφωτη" IP, αν εχω ανοιξει την πορτα π.χ. για torrent 50000 για το .64 pc, και ανοιξω πρωτα το .65 pc, αν δεν εχω καρφωτη IP τοτε δεν θα δουλεψει το port forward σωστα για το torrent κοκ. anyway DHCP sucks Τελικα ομως τι φταει και τρωω disconnect συνεχεια???? Ειστε σιγουροι οτι μπορει να ανοιξει καποιος την ιδια πορτα για 2 διαφορετικες IP. Network IP, οχι IP απο το internet provider....
sarisn Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Yep, 100% σίγουρος, το έχω κάνει σου λέω και στο USR που έχω τώρα αλλά και στο Zyxel που είχα πριν.
whiteman7 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 ρε σεις για τορρεντ και p2p χρειάζεται port forward όχι όμως για WoW
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.