motherfucker Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Καλησπερα, εχω το siemens cl 110 router και forthnet double play (τωρα). Εχω επισης Cryptload και αυτο το προγραμματακι το ts 10 για αλλαγη ΙΡ και επανεκιννηση του siemens με το rapidshare . To προβλημα μου ειναι το εξης. Ενω ΠΡΙΝ μπω στο double play μου εκανε ΑΜΕΤΡΗΤΑ connect και disconnect και δουλευε τζαμι τωρα οταν δοκιμασα να κατεβασω απο το rapid μου εκανε ΜΟΝΟ 3 con-discon με αποτελεσμα να πρεπει να το κανω "χειροκινητα" απο το κουμπι. Και μετα παλι 3 και μετα παλι το ιδιο. Τι παιζει? Μηπως ειναι καμμια ρυθμιση του ρουτερ που πρεπει να κανω? Για ριξτε φως στην υποθεση
poulinos Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 το εχουυν αναφερει πολλα ατομα αυτο οτι μετα απο 3-4 disconnects μετα δεν κανει αλλα.το script αυτο κανει απλα connect disconnect η κανει reset τον ρουτερ.αμα τον εκανες reset με καποιο τροπο μετα τις 3-4 φορες που δεν σου παιρνει ip.αμα κανει reset δεν μπορεις να το βαλεις να κανει απλα connect disconnect
motherfucker Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Σε ευχαριστω για τον χρονο σου. Γιατι δεν μου το εκανε αυτο πριν την αναβαθμιση? Οταν δηλ ακομα ειχα 1024 μεσω οτε? Η αλλαγη ρουτερ θα μου το λυσει το προβλημα? Κι επειδη ΔΕΝ ξερω απο αυτα τι ρουτερ θα ηταν καλο να παρω? (Φτηνο ε? )
poulinos Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 τωρα για ποιο λογο δεν γινετε δενξερω απλα αυτο που λες το εχουν αναφερει και αλλοι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.