Προς το περιεχόμενο

Αγορά ποσότητας USB flash

Nikolis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες καλησπέρα

Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω μεγάλη ποσότητα (500 κομμάτια) από USB flash disks 1 GB για τύπωμα logo εταιρείας σε σχετικά καλές τιμές; Με δεδομένο ότι τα επώνυμα (Kingston) έχουν γύρω στα 5 - 6 Ευρώ το ένα, μία καλή τιμή θεωρώ ότι είναι τα 3,5 - 4,5 Ευρώ για τα 500. Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Υπάρχουν πολλές εταιρίες που ειδικεύονται σε διαφημιστικά είδη διαφόρων ειδών. Γιατίδεν κοιτάζεις καμία τέτοια? γιατί αν πας σε πλαίσιο ή σε αντιπροσωπεία μάρκας σίγουρα δεν θα αναλαμβάνουν και το τύπωμα του Logo που θέλεις, οπότε είναι έξτρα λεφτά. Ή, αν έχεις δει κάπου κάτι παρόμοιο (εγώ έχω δει αλλά Θεσ/νίκη), ρώτα που το έκαναν αυτοί.

Δημοσ.

Ρε παιδιά διαφημιστική ψάχνω και εγώ αλλά δε βρίσκω καμμία που να έχει ανταγωνιστικές τιμές, όπως αυτές που περιγράφω. Ξέρει κανείς καμμία για να μου προτείνει;

Δημοσ.

Παιδιά το πλαίσιο και οι λοιπές εταιρίες δεν έχουν τόσο μεγάλο στοκ και δεν δίνουν πιο φτηνή τιμή από 4 ευρώ το κομμάτι.Φίλε 500 τεμάχια εκτυπωμένα θές ;Τότε μπορούμε να ανάλαβουμε εμείς τη δουλειά.Για περισσότερες πληροφορίες κάνε π.μ.

Γενικά για να ξέρεις ,είμαστε μια εταιρεία που αναλαμβάνει την εγγραφή και εκτύπωση οποιουδήποτε ψηφιακού μέσου ,οτιδήποτε και αν είναι αυτό, όπως cd,dvd, δισκέτες ,flashakia ,μαγνητικές κάρτες και κάρτες μνήμης.

• Super Moderators
Δημοσ.
Λογικά φτηνότερα μόνο από Κίνα no name μπορείς να βρεις.

No name από Κίνα μπορείς να βρεις σε τιμές κάτω των 2 Ευρώ και μετά αναλαμβάνει κάποιος στην Ελλάδα να στα τυπώσει. Απλά σε αυτή την περίπτωση ισχύει το "ότι πληρώσεις παίρνεις!".

Επίσης το κόστος αλλάζει αν το λογότυπο είναι τυπωμένο πάνω στο stick ή είναι απλά σε αυτοκόλητο.

Στα πλαστικά kingston που είχαμε παραγγείλει εμείς, δεν υπηρχε χώρος για Logo, παρά μόνο στον στενό χώρα μπροστά και σε αυτοκόλλητο (εκει που γράφει "Kingston").

Μετά βρήκαμε άλλα από Κίνα-no name, τα οποία είχαν μεταλλικό περίβλημα (έβγαινε από μέσα το βύσμα σαν σουγιάς) και μπορούσες να εκτυπώσεις πάνω στο μέταλλο ότι ήθελες!

B)

Δημοσ.

Βασικά αν θες αναλαμβάνουμε και εκτύπωση flash disks .Πάντως για να ξερεις αν αγοράσεις μικρή ποσότητα από την Κίνα(περ. 1000 κομμάτια) θα σου έρθουν και πολύ ακριβά τα μεταφορικά και είναι πολύ πιθανόν να μην σου πουλά ο Κινέζος γιάτι θα έχει πλαφόν ποσότητας π.χ. ελλάχιστη ποσότητα 1000 κομμάτια και τέλος αυτό το καιρό αυτό το είδος είναι σε αντίμιση.Επομένως σκέψου αυτά που σου λέω και αποφάσισε τι θα κάνεις τελικά.Και όταν αποφασίσεις κάνε μου ένα π.μ. να σου πω τις τιμές είτε για εκτύπωση ,είτε για αναπαραγωγή και εκτύπωση,ok?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...