Προς το περιεχόμενο

[off topic] Αποχή απο την αγορά γάλακτος...

Tuko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γειά σου Πολεμιστή με τους αγώνες σου για τη φτωχολογιά !

Εισαι πραγματικά άπαιχτος μπλόγκερ. Εβαλα σχόλιο στο μπλογκ του, γραφοντας μια περίληψη των 2 εδώ ποστ μου, (μείωσα λίγο το επιθετικό ύφος), και το διέγραψε επειδή κατονόμασα τις 4 μεγάλες εταιρείες γάλακτος.

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου,

τα ξαναλέμε στην επόμενη επανάσταση.

Όχι ρε μεγάλε...κατηγορείς εσύ ο μέγας ΛΟΓΟΚΡΙΤΗΣ το παλικάρι ;; Τα χουμε δει όλα τώρα... (!)

Ό,τι γουστάρεις κάνεις εδώ μέσα, γεμάτος κόμπλεξ. Κάνεις προσωπικές επιθέσεις σε όποιον / ό,τι σε εκνευρίζει και λογοκρίνεις / μπανάρεις ότι γουστάρεις. Τύφλα να χει η Ιερά Εξέταση και ο Χίτλερ μαζί.

Και επειδή πολλοί δεν έχουν χρήματα λόγω μισθών, του προτείνεις να πάρει γάλα κωλοπετινίτσας να ταίζει τα παιδιά του.

Να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε από τη πάρτη σου. Κάνε άλλη 1 λογοκρισία τώρα στο ποστ μου, γιατί δε λέει να σε θίγουμε δημόσια.

• Super Moderators
Δημοσ.

Καλό είναι όταν κατηγορούμε κάποιον για λογοκρισία:

α) να ξέρουμε ΑΝ έχει τη δυνατότητα να λογοκρίνει (κοινώς αν είναι moderator στο subforum όπου γράφουμε)

β) να έχουμε κάνα-δύο παραδείγματα λογοκρισίας, γιατί αλλιώς κινδυνεύουμε να κατηγορηθούμε ότι λέμε λόγια του αέρα

γ) να μην ανοίγουμε πολλαπλούς λογαριασμούς, ειδικά όταν οι προηγούμενοί μας παραμένουν ανοιχτοί

δ) να μην ανοίγουμε καινούργιο λογαριασμό για να υποστηρίξουμε ένα φίλο-ομοϊδεάτη μας

Φιλικά και καλή συνέχεια, ανάψανε τα αίματα

Δημοσ.

Tuko, Tuko, Tuko, Tuko... με ξέρεις κι απο χτες;

για θυμισέ μας πότε έκανα ban τελευταία φορά κάποιον. Εχω φάει μπαν, αλλα ήταν πριν γεννηθεις.

και... κωλοπετινίτσα να πεις το χωριό σου :lol:

Γάλα Αυστρίας δίνω στο παιδί μου, κι ετσι μπορώ να το συστήσω χωρίς τύψεις.

Δημοσ.

@Snoob - Προφανώς και ξέρω για τι πράγμα μιλάω, και όποιος ξέρει τον εν λόγω Mod ξέρει για τι πράγμα μιλάω και μπορεί κάλλιστα να δει και σ' αυτό το θέμα τι μυαλά κουβαλάει και τι επιθέσεις κάνει.

Δεν έχω καμία σχέση με τα παλικάρια που άνοιξαν αυτό το ποστ, έχω αρκετές μέρες τον λογαριασμό, απλά δεν είχα λόγο να ποστάρω τπτ. Ο μόνος λόγος που πόσταρα ήταν γιατί είδα για 1 ακόμη φορά τον ΓΑΪΔΑΡΟ να λέει τον πετεινό ΚΕΦΑΛΑ... (!)

Άμα ήταν πριν γεννηθώ...θα ταίζεις και εσύ τα παιδιά σου με το ίδιο γάλα, ε;; Ελπίζω να μη σου μοιάσουν γιατί καήκαμε...νεοναζί ολέ ολέ.... (!) :lol:

Άλλα τι λέω τώρα... δε φταίνε οι μισθοί, η ακρίβεια των γαλακτομικών φταίει καθαρά... θεέ μου τι διαβάζουμε, σ έχουν κάνει και μοντ....

Υ.Γ. Ωπ, δεν είχα δει οτι δημιουργήθηκε και θέμα Νεοναζί δίπλα. Κοίτα σύμπτωσή.... :lol:

• Super Moderators
Δημοσ.
@Snoob - Προφανώς και ξέρω για τι πράγμα μιλάω, και όποιος ξέρει τον εν λόγω Mod ξέρει για τι πράγμα μιλάω και μπορεί κάλλιστα να δει και σ' αυτό το θέμα τι μυαλά κουβαλάει και τι επιθέσεις κάνει.

Δεν έχω καμία σχέση με τα παλικάρια που άνοιξαν αυτό το ποστ, έχω αρκετές μέρες τον λογαριασμό, απλά δεν είχα λόγο να ποστάρω τπτ. Ο μόνος λόγος που πόσταρα ήταν γιατί είδα για 1 ακόμη φορά τον ΓΑΪΔΑΡΟ να λέει τον πετεινό ΚΕΦΑΛΑ... (!)

Το τι "μυαλά κουβαλάει" ο καθένας και το πόσο αρεστές μας είναι οι απόψεις του είναι θέματα που δεν έχουν καμία σχέση με την κατηγορία της λογοκρισίας.

Από όσο γνωρίζω, στο μπλα-μπλα όπου γράφουμε τώρα ο random δεν μπορεί να πειράξει ούτε λέξη. Οπότε, αμφιβάλλω αν έχει καν την τεχνική δυνατότητα να λογοκρίνει. Αν, πάλι, κάνω λάθος, ανακαλώ. Όμως, δεν το νομίζω.

Τα post του τα παρακολουθώ, γενικά, και μπορεί το "επιθετικό ύφος" να ξενίζει, αλλά οπωσδήποτε κατά την ταπεινή μου άποψη δεν ξεπερνά τα μέτρα. Αν, πάλι, έχεις δει post όπου φέρεται κατά τρόπο που αντιβαίνει τους κανονισμούς ένας λόγος παραπάνω να διαμαρτυρηθείς, αλλά με συγκεκριμένα στοιχεία, μέσω της λειτουργίας αναφοράς μηνύματος.

Δημοσ.

Δυστυχώς η λογοκρισία από την ΕΡΤ ''πέρασε'' και στο φόρουμ σε κάποιο βαθμό.

Απαγορεύονται μόνο τα πολιτικά θέματα λένε ΟΚ , γελοιογραφία πόσταρα και σβήστηκε...

• Super Moderators
Δημοσ.
Δυστυχώς η λογοκρισία από την ΕΡΤ ''πέρασε'' και στο φόρουμ σε κάποιο βαθμό.

Απαγορεύονται μόνο τα πολιτικά θέματα λένε ΟΚ , γελοιογραφία πόσταρα και σβήστηκε...

Θα το ξαναπώ, όταν κατηγορούμε κάποιον για λογοκρισία, καλό είναι να ξέρουμε αν μπορεί να μας "λογοκρίνει" και αν το μήνυμά μας που (θεωρούμε ότι) λογοκρίθηκε δέχτηκε επεξεργασία από τον άνθρωπο που κατηγορούμε.

Κατά τα λοιπά, ο δημόσιος σχολιασμός του τρόπου με τον οποίο οι διαχειριστές χειρίζονται τα μηνύματα, το πιθανότερο είναι να οδηγήσει σε διαγραφή του σχολίου σύμφωνα με τους κανόνες που ΟΛΟΙ αποδεχόμαστε κατά την εγγραφή μας εδώ.

Παρενθετικά, τη γελοιογραφία δεν την είδα, αλλά αν είχε (όπως υποθέτω ότι συνέβαινε) συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα και σχόλια για κόμματα, τότε παραβιάζει τους κανονισμούς.

Επίσης, για να προλάβω τυχόν ερωτήσεις, το ότι εξηγώ κάποια πράγματα δε σημαίνει απαραίτητα ότι συμφωνώ με τις αποφάσεις των διαχειριστών. Εφόσον διαφωνώ, γι' αυτό έχουμε τα προσωπικά μηνύματα, για να τα λέμε ανετότερα με τους moderators.

Όμως, επειδή τον τελευταίο καιρό έχω δει τη λέξη "λογοκρισία" να πιπιλέται με τρέλα, κι επειδή στο θέμα έχω μια ευαισθησία, πριν φωνάξω "λογοκρισία" θέλω να βλέπω κάποιο στοιχείο που να αποδεικνύει ότι υπήρξε τέτοιο πράγμα.

Και μην ξεχνάμε, εδώ είμαστε φιλοξενούμενοι, όχι συνιδιοκτήτες. Αν βρίσκουμε το περιβάλλον ασφυκτικό, απονέμουμε νοερώς το μετάλιο της ανοικτής παλάμης και τραβάμε για άλλες πολιτείες.

Δημοσ.

Tomasss, δυστυχώς θα δεις πολλές περιπτώσεις αυθαιρεσίας των Mods στο φόρουμ, λίγοι είναι οι σοβαροί και σωστοί.

Δυστυχώς η δύναμη του κλικ-κλικ δε συμβαδίζει πάντα με την υπευθυνότητα.

Η ακρίβεια, ανεργεία και τα σχετικά θέματα εδώ μέσα δεν είναι και ΠΟΛΙΤΙΚΑ Snoob;;

Μόνο αν αναφέρεις όνομα κόμματος είναι πολιτικό το θέμα;;

Ακόμα και αυτό εδώ το θέμα έχει πολιτική χροιά.

• Super Moderators
Δημοσ.

Από τους Όρους Χρήσης του forum, τους οποίους φαίνεται ότι ορισμένοι αγνοούν επιδεικτικά και συστηματικά:

4. Τα μέλη οφείλουν να αποδέχονται την τελική κρίση των συντονιστών για θέματα σχετικά με τη διαχείριση του forum. Απορίες και σχόλια σχετικά με την εφαρμογή των παρόντων Όρων Χρήσης δεν πρέπει να διατυπώνονται δημόσια αλλά με προσωπικό μήνυμα προς τον αρμόδιο συντονιστή ή συντονίστρια.

Οποιαδήποτε απορία ή παράπονο έχετε, μπορείτε να το θέσετε με προσωπικό μήνυμα είτε στον αρμόδιο συντονιστή ή συντονίστρια είτε κατ'ευθείαν στον administrator!

Περαιτέρω δημόσια λασπολογία για συντονιστές, η οποία μάλιστα γίνεται χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο, θα αντιμετωπιστεί σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του forum. :mad:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...