freddy adu Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Hi μαγκες! μια ερωτηση ! τι χρειαζετε το psp(απο hardware ) για να παιζουμε games! εχω διαβασει οτι χρειαζετε μια memory stic pro duo! πειρα μια 4 gb αλλα διαβασα και κατι αλλα για κατι μπαταριες και κατιτετοια! βοηθηστε ρε παιδια!ευχαριστω για τον κοπο που το διαβασατε! περιμενω!
koutsou Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Θέλει και μια Pandora Battery. Την οποία μπορείς να την φτιάξεις αλλά για πιο ξεκούραστα να την αγοράσεις και έτοιμη.
gherudos Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Hi μαγκες! μια ερωτηση ! τι χρειαζετε το psp(απο hardware ) για να παιζουμε games! εχω διαβασει οτι χρειαζετε μια memory stic pro duo! πειρα μια 4 gb αλλα διαβασα και κατι αλλα για κατι μπαταριες και κατιτετοια! βοηθηστε ρε παιδια!ευχαριστω για τον κοπο που το διαβασατε! περιμενω! Εξαρτάται την έκδοση του PSP που θα πάρεις.Δεν χρειάζεται pandoras battery για firmware < 3.50 για περισσότερες πληροφορίες απευθύνσου στο site των ειδικών http://www.pspgr.uni.cc
gusretalis Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Χαχαχαχα!Το καθιερώσαμε τώρα? Έχω το copyright!!! Φίλε θα τα βρεις όλα στο site.Υπάρχουν αναλυτικότατοι οδηγοί και 10.000 εγγεγραμμένοι χρήστες,σχεδόν!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.