AfterForever Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Καλημέρα. Όπως καταλάβατε, θέλω να χρησιμοποίησω την mysql για τη βιβλιοθήκη του amarok. Αφού την εγκατέστησα κανονικά, πρέπει να τη ρυθμίσω (προφανώς να φτιάξω ένα χρήστη και ένα password και να πω στο amarok για τη βιβλιοθήκη που θα φτιάξει να χρησιμοποιήσει αυτόν τον user). Πήγα να κάνω ό,τι λέει εδώ : http://amarok.kde.org/wiki/MySQL_HowTo > [root@localhost etc]# mysql ERROR 2002 (HY000): Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2) [root@localhost etc]# mysqld mysqld: Can't create/write to file '/root/tmp/ibbPMGTt' (Errcode: 13) 080527 12:19:13 InnoDB: Error: unable to create temporary file; errno: 13 080527 12:19:13 [ERROR] Fatal error: Can't open and lock privilege tables: Table 'mysql.host' doesn't exist Τι πρέπει να κάνω; Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Thnx in advance Τι πρέπει να κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δοκιμασε να εκκινησεις την mysql με >/etc/init.d/mysqld start και μετα απο καποια τροποποιήση >/etc/init.d/mysqld restart για επανεκκίνηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AfterForever Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Εμ αυτό είναι το θέμα, ό,τι δε μπορώ να εκκινήσω το daemon. > [root@localhost init.d]# mysqld mysqld: Can't create/write to file '/root/tmp/ibFZsiLG' (Errcode: 13) 080528 16:22:37 InnoDB: Error: unable to create temporary file; errno: 13 080528 16:22:37 [ERROR] Fatal error: Can't open and lock privilege tables: Table 'mysql.host' doesn't exist Τι να κάνω ρε γαμώτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 προσπαθησα να κανω το ιδιο και δεν ξειναγε ο daemon ουτε σε μένα , μου έλεγε [root@localhost dimitri]# /etc/init.d/mysqld start ERROR: hostname cannot be localhost, mysql_install_db is quite unstable https://qa.mandriva.com/show_bug.cgi?id=38398 μετα πηγα απο webmin την εκανα start και [root@localhost dimitri]# /etc/init.d/mysqld start MySQL is allready running: [ΕΝΤΑΞΕΙ] [root@localhost dimitri]# /etc/init.d/mysqld stop Shutting down MySQL: [ΕΝΤΑΞΕΙ] [root@localhost dimitri]# /etc/init.d/mysqld start Starting MySQL: [ΕΝΤΑΞΕΙ] [root@localhost dimitri]# Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Τι καλύτερο έχει η mysql δλδ θέλω να πω τι πετυχαίνεις αν ορίσεις την βιβλιοθήκη του amarok με αυτόν τον τρόπο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 chek2fire: http://amarok.kde.org/wiki/Requirements#Database_Backends If you have a lot of tracks in your collection, switching to MySQL can speedup Amarok. For more information look at the MySQL_HowTo.f you have a lot of tracks in your collection, switching to MySQL can speedup Amarok. For more information look at the MySQL_HowTo. Afterforever ίσως δεν έχεις εγκαταστήσει πλήρως την mysql. Τι διανομή έχεις και πως εγκατέστησες την mysql; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Μυρίζει λάθος στο config. Ανέβασε το να δούμε τι γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AfterForever Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 MandrivaOne έχω. Την έχω εγκαταστήσει από τα repos. Το απόγευμα θα ανεβάσω το config. Ποιο config όμως; Το my.cnf λες μάλλον, ε; Dimitrisg το διάβασα πριν μου το αναφέρεις αυτό, αλλά δεν κατάφερα κάτι. Θα επανέλθω με το config. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις ε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.