oxydam Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Καλημέρα, βρηκα σε ενα pc με windows 2000 ΕΝ τον windows explorer στα γερμανικά. Πως μπορώ να τον ξαναλλάξω σε αγγλικό? όλο το υπόλοιπο λειτουργικό είναι στα αγγλικά... Ευχαριστώ,
mentos Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 αν και δεν ειμαι σιγουρος,πρεπει να μπεις στο σαιτ της microsoft και να τον κατεβασεις αλλα στα αγγλικα αυτη τη φορα.ελπιζω να βοηθησα
oxydam Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 χμμμμμ... εχω την εντυπωση οτι λες για τον internet explorer και οχι γαι τον windows explorer Thx anyway...
oxydam Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 @mentos: παίζει να είναι πάντος και o internet explorer... λέω να κατεβάσω μια version στα αγγλικά να δω αν θα αλλάξει κάτι... Κανένας αλλος ρε παιδιάαα?
oxydam Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Τελικά mentos η γλώσσα του windows explorer αλλαζει με τον internet explorer... με λίγα λόγια κατέβασα τον IE6 SP1 greek και μου άλλαξε την γλώσσα και στα δυο... Topic closed
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.