Hellaslover Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 ποιο γκάζι ρε παιδιά αμερική μένω! όσο για λεφτά βγάζω αρκετά κανένα πρόβλημα (τη κυριακή έβγαλα 1000$!) χάρη σ'αuτη που πούλαγε βεβαια και μαζεύτηκε όλη η νεολαία να "αγοράσει":devil: λέτε να το παίξω cool εν ώρα δουλειάς και μετά να τις πω να βγούμε η να τι ψήσω πάνω στη δουλειά? δε θέλω να φανώ μαλάκας that's all
Hellaslover Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 και όχι τίποτα άμα δε μου κάτσει θα τι διώξω να πάρω άλλη..δε μπορώ να τι βλέπω και να μη την έχω! και το ωραίο τις ιστορίας είναι ότι έχω κοπέλα και έρχεται από ελλάδα τον αύγουστο...και δουλεύει μαζί μου!!!
Владимир Путин Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 και όχι τίποτα άμα δε μου κάτσει θα τι διώξω να πάρω άλλη..δε μπορώ να τι βλέπω και να μη την έχω! και το ωραίο τις ιστορίας είναι ότι έχω κοπέλα και έρχεται από ελλάδα τον αύγουστο...και δουλεύει μαζί μου!!! Σε βλέπω να τα παίρνεις τ' @@ σου μόνο και μόνο που ρωτάς στα σοβαρά για κάτι τέτοιο εδώ μέσα. Από τη στιγμή που είσαι αφεντικό της είναι μεγάλη μαλακία να κάνεις κάτι.
Hellaslover Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 και γιατί όχι? να που στις τσόντες το αφεντικό πηδά τι γραμματέα!
FilipposMD Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Αφού μένεις Αμερική, ένας λόγος παραπάνω να την πας στο Γκάζι. Θα εντυπωσιαστεί σίγουρα, αν και θα σου κοστίσει κάτι παραπάνω!
Владимир Путин Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 και γιατί όχι? να που στις τσόντες το αφεντικό πηδά τι γραμματέα! Γι' αυτό είναι τσόντες. Επίσης μπορείς να φας πολύ χαλαρά το κεφάλι σου άμα στραβώσει κάτι.
Hellaslover Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 τι εννοείς να φάω το κεφάλι μου? καταρχήν επειδή δουλεύει για μένα θα είναι λίγο περίεργα μετά αν φάω χυλόπιτα..για αυτό θέλω να προσέξω και μετά να κάνω κίνηση όταν είμαι σίγουρος..
Garnele Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Βέβαια σε περίπτωση που την πας στο γκάζι και δεν σου κάτσει, μην την απολύσεις. Να την κρατήσεις στις υπηρεσίες σου όσο χρειαστεί (απλήρωτη φυσικά) μπας και ξεπληρώσει τα αεροπορικά.
Владимир Путин Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Από τη στιγμή που υπάρχει ενός τέτοιου τύπου προσέγγιση έχει καεί η κατάσταση, γιατί αν δε γίνει κάτι σε όποια φάση της προσέγγισης, μετά θα είναι εξαιρετικά άβολο πρώτα για την ίδια. "Κίνηση" κάνεις και βγάζοντάς την έξω.
Houston Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 λέτε να το παίξω cool εν ώρα δουλειάς και μετά να τις πω να βγούμε η να τι ψήσω πάνω στη δουλειά? δηλ πως την έχεις δει την δουλειά? ψηστήρι ανάμεσα στα κολοκυθάκια και τα κρεμύδια και η άλλη από απέναντι να φωνάζει : ελααααα, παρε παρε πάρε πάρε , 1$ τα βαλα τώρα λέμεεεε, πάρτε κορίτσιααααα
Houston Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 . Από τη στιγμή που είσαι αφεντικό της είναι μεγάλη μαλακία να κάνεις κάτι. είσαι εκτός
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.