Προς το περιεχόμενο

Είμαι ερωτευμένος!! help

Hellaslover

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποιο γκάζι ρε παιδιά αμερική μένω! όσο για λεφτά βγάζω αρκετά κανένα πρόβλημα (τη κυριακή έβγαλα 1000$!) χάρη σ'αuτη που πούλαγε βεβαια:-) και μαζεύτηκε όλη η νεολαία να "αγοράσει":devil:

λέτε να το παίξω cool εν ώρα δουλειάς και μετά να τις πω να βγούμε η να τι ψήσω πάνω στη δουλειά? δε θέλω να φανώ μαλάκας that's all

Δημοσ.

και όχι τίποτα άμα δε μου κάτσει θα τι διώξω να πάρω άλλη..δε μπορώ να τι βλέπω και να μη την έχω!

και το ωραίο τις ιστορίας είναι ότι έχω κοπέλα και έρχεται από ελλάδα τον αύγουστο...και δουλεύει μαζί μου!!!

Δημοσ.
και όχι τίποτα άμα δε μου κάτσει θα τι διώξω να πάρω άλλη..δε μπορώ να τι βλέπω και να μη την έχω!

και το ωραίο τις ιστορίας είναι ότι έχω κοπέλα και έρχεται από ελλάδα τον αύγουστο...και δουλεύει μαζί μου!!!

Σε βλέπω να τα παίρνεις τ' @@ σου μόνο και μόνο που ρωτάς στα σοβαρά για κάτι τέτοιο εδώ μέσα. Από τη στιγμή που είσαι αφεντικό της είναι μεγάλη μαλακία να κάνεις κάτι.

Δημοσ.

Αφού μένεις Αμερική, ένας λόγος παραπάνω να την πας στο Γκάζι. Θα εντυπωσιαστεί σίγουρα, αν και θα σου κοστίσει κάτι παραπάνω!

Δημοσ.

τι εννοείς να φάω το κεφάλι μου? καταρχήν επειδή δουλεύει για μένα θα είναι λίγο περίεργα μετά αν φάω χυλόπιτα..για αυτό θέλω να προσέξω και μετά να κάνω κίνηση όταν είμαι σίγουρος..

Δημοσ.

Βέβαια σε περίπτωση που την πας στο γκάζι και δεν σου κάτσει, μην την απολύσεις. Να την κρατήσεις στις υπηρεσίες σου όσο χρειαστεί (απλήρωτη φυσικά) μπας και ξεπληρώσει τα αεροπορικά.

Δημοσ.

Από τη στιγμή που υπάρχει ενός τέτοιου τύπου προσέγγιση έχει καεί η κατάσταση, γιατί αν δε γίνει κάτι σε όποια φάση της προσέγγισης, μετά θα είναι εξαιρετικά άβολο πρώτα για την ίδια.

"Κίνηση" κάνεις και βγάζοντάς την έξω.

Δημοσ.

λέτε να το παίξω cool εν ώρα δουλειάς και μετά να τις πω να βγούμε η να τι ψήσω πάνω στη δουλειά?

δηλ πως την έχεις δει την δουλειά? ψηστήρι ανάμεσα στα κολοκυθάκια και τα κρεμύδια και η άλλη από απέναντι να φωνάζει : ελααααα, παρε παρε πάρε πάρε , 1$ τα βαλα τώρα λέμεεεε, πάρτε κορίτσιααααα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...