Προς το περιεχόμενο

Είμαι ερωτευμένος!! help

Hellaslover

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθες προσέλαβα μια μεξικάνα στη δουλειά (δουλεύω λαϊκή) πολύ όμορφο μωρό 19 χρονων! δεν έδειξα ιδιαίτερη προσοχή ούτε τις τα έριξα (ήταν πρώτη μέρα άλλωστε) αλλα θέλω κάτι να γίνει...το θέμα είναι πως εκείνη είναι λίγο ντροπαλή/ναζιάρα δηλαδή δεν είναι "πουτανε" στιλ..όταν τις λέω κάτι χαμογελάει κτλ αλλα δε σημαίνει τίποτα αυτό. Σκέφτηκα να τις πω να πάμε να φάμε κάτι μετά τι δουλειά (λογικά θα πεινάει δε γίνετε!) αλλα ίσως είναι λίγο too much...πως να τι προσεγγίσω χωρίς να τι φέρω σε δύσκολη θέση και χωρίς να φάω χυλόπιτα?:o

Δημοσ.
Χθες προσέλαβα μια μεξικάνα στη δουλειά (δουλεύω λαϊκή) πολύ όμορφο μωρό 19 χρονων! δεν έδειξα ιδιαίτερη προσοχή ούτε τις τα έριξα (ήταν πρώτη μέρα άλλωστε) αλλα θέλω κάτι να γίνει...το θέμα είναι πως εκείνη είναι λίγο ντροπαλή/ναζιάρα δηλαδή δεν είναι "πουτανε" στιλ..όταν τις λέω κάτι χαμογελάει κτλ αλλα δε σημαίνει τίποτα αυτό. Σκέφτηκα να τις πω να πάμε να φάμε κάτι μετά τι δουλειά (λογικά θα πεινάει δε γίνετε!) αλλα ίσως είναι λίγο too much...πως να τι προσεγγίσω χωρίς να τι φέρω σε δύσκολη θέση και χωρίς να φάω χυλόπιτα?:o

Ντύσου μεξικανος με το σομπρέρο σου.

Δημοσ.

Για φαγητό θα της πεις να πάτε... Όχι για ...

Οπότε δεν υπάρχει λόγος φόβου.

Και όχι να σου πει που δεν το νομίζω ότι θα σημαίνει ότι δεν θέλει να γίνει κάτι!

Καταρχήν είσαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει άλλος?

Μην πας για μαλλί και βγεις κουρεμένος.

Αν και εάν είσαι πραγματικά ερωτευμένος κάτι τέτοιο δεν πρέπει να σε πειράζει.

Φρόντισε να καταλάβει ΚΑΛΑ ότι την θέλεις πραγματικά...

Από εκεί και πέρα όλα θα γίνουν μόνα τους.

BU

Δημοσ.

δε ξέρω αν έχει κανέναν αλλα δε μου φαίνεται...έρχεται από άλλη πόλη για σχολειό εδώ και χρειάζεται extra money...συνήθως δεν ενθουσιάζομαι εύκολα αλλα αυτή είναι πραγματικά πολύ γλυκιά δε θέλω να κάνω κάτι και να κρυώσει. ούτε θέλω να τις κάνω flirt και παπαριές θέλω να κάνω κάτι κυριλέ κάτι διαφορετικό...

Δημοσ.
δε ξέρω αν έχει κανέναν αλλα δε μου φαίνεται...έρχεται από άλλη πόλη για σχολειό εδώ και χρειάζεται extra money...συνήθως δεν ενθουσιάζομαι εύκολα αλλα αυτή είναι πραγματικά πολύ γλυκιά δε θέλω να κάνω κάτι και να κρυώσει. ούτε θέλω να τις κάνω flirt και παπαριές θέλω να κάνω κάτι κυριλέ κάτι διαφορετικό...

Δεν υπάρχουν "κάνω flirt και παπαριές θέλω να κάνω κάτι κυριλέ κάτι διαφορετικό..." η θα πας σαν άντρας να την διεκδικήσεις ή θα κάθεσαι και να αναρωτιέσαι μετά από μερικούς μήνες πώς θα ήτανε εάν είχες κάνει κάτι μαζί της.

Δημοσ.
Δεν υπάρχουν "κάνω flirt και παπαριές θέλω να κάνω κάτι κυριλέ κάτι διαφορετικό..." η θα πας σαν άντρας να την διεκδικήσεις ή θα κάθεσαι και να αναρωτιέσαι μετά από μερικούς μήνες πώς θα ήτανε εάν είχες κάνει κάτι μαζί της.

Συμφωνώ κι επαυξάνω ! :-)

Δημοσ.

τόμμας με τις ιδέες που έχεις αναρωτιέμαι αν έχεις κοπέλα..(πλακίτσα)

τι να πάω να πω σαν άντρας? να τις πω σε σε γουστάρω και σε θέλω? καταρχήν μια μέρα τι σκέρο και ούτε θέλω να φανώ σα πεινασμένος..θέλω να δείξω ενδιαφέρον με τρόπο,ότι και καλά είναι κάτι ιδιαίτερη εκείνη και όχι ότι τα ρίχνω σε όλες με το παραμικρό..είναι σοβαρή κοπέλα λέμε

Δημοσ.

Καλα ολες σοβαρες ειναι αλλα μετα γινονται μπαλοτσες.

Τελος παντων με το μαλακο κι οχι αποτομα.

Δε μου λες τι ειναι εκεινο που εχεις στην υπογραφη (γερασα και δε βλεπω καλα)...

Δημοσ.

Αμα σου κάνει την δύσκολή , γράψτην στα @@ σου…

Σημασία έχει, η γκόμενα να γουστάρει…αν είναι να βγάλεις την μπέμπελη (ή πως στο διάλο την λεν) για να την ρίξεις , άστο καλύτερα…με την πρώτη ευκαιρία θα στα φορέσει και με την δεύτερη θα σου δώσει τα παπούτσια στο χέρι

MrSeanKon

Καλα ολες σοβαρες ειναι αλλα μετα γινονται μπαλοτσες.

+1

Δημοσ.

Αν θες να το παιξεις κιριλε ζητησε της να βγειτε το βραδυ σε κανενα ακριβο μαγαζι στο γκαζι(βεβαια δεν ξερω αν μενεις αθηνα,ειδατε που χρειαζεται τι topic το ''που μενετε''.Τεσπα πες της να πατε σε ενα ακριβο μαγαζι...).Κανε αυτο που σου ειπα και θα δεις οτι θα εχει επιτυχια(αρεσουν στις γυναικες,οι αντρες να μην λογαριαζουν το χρημα,βεβαια επειδη δουλευεις σε λαικη και μαλλον δεν εισαι και ο Ωνασης κοιτα να χεις αρκετα λεφτα μαζι σου για να μην ξεφτιλιστεις...).Αποκλειεται να μην δεχτει αφου οπως λες ειναι καινουργια στην Ελλαδα θα θελει οπωσδηποτε να γνωρησει καποιον(τωρα αν σε βλεπει ως γκομενο θα το δεις στην πορεια...).Επισης σου προτεινω να περιμενεις να συνδεθει και ο aledjo για να σου δωσει μια απο τις δικες του συμβουλες.... ;););)

Δημοσ.
Αν θες να το παιξεις κιριλε ζητησε της να βγειτε το βραδυ σε κανενα ακριβο μαγαζι στο γκαζι

εγω θα την πήγαινα για σουβλάκι στο πόδι...να στρώσει χαρακτήρα

...και μετά βλέπουμε

Δημοσ.

++1 σε αυτα που ειπε ο Houston.

Hellaslover σα μεγαλυτερος σου (ειμαι 35) σου συστηνω ψυχραιμια.

Ασχετως αποτελεσματος μη σε παρει κατω αν δεν τελεσφορησει η φαση και παει οπως η Πρεφα με τα καπικια ή αν προχωρησει να εισαι οσο γινεται κουλ.

Καλος ειναι ο ερωτας κι εγω φαει χυλοπιττες και τραχαναδες με κοκκορια ολα μεσα στο προγραμμα ειναι.

Εσυ να εισαι παντα καλα κι ειτε η Μεξικανα ειτε η Ελενη (με εφαγε που να την παρει ο διαολος κι οταν ακουγα αυτο το ονομα με επιανε ταρακουλο) ειναι γυναικες.

Γεματος ειναι ο τοπος θα βρεις την καταλληλη μη μασας. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...