FaTaL_ErrOr Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Μπορεί να το ανεβάσει κάποιος γιατί δεν την παλεύω να κάνω εγγραφή!
jsmith6 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Εγώ βλέπω τους webmasters να φτιάχνουν cookie Που θα ελέγχει αν υπάρχει το εν λόγω addon και δεν θα σε αφήνει να μπεις στη σελίδα Μπορούν τα cookies να κοιτάξουν πιο extension έχεις εγκατεστημένο; Τελευταία φορά που κοίταξα, ο browser αφήνει τα cookies να διαβάζουν μόνο τα αρχεία κειμένου που το ίδιο το domain χρήσιμοποιεί. Ειναι ομως αρκετά χρήισμο και αναδεικνύει αν μη τι άλλο ακόμα περισσότερο την δυναμικη΄που αναπτύσσει το διαδίκτυο όταν θέλει να κάνει καλό.. Μηλάς σαν πολιτικός. Στο έχουν πει ποτέ;
xsot Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 παιδια σε Firefox 2.0.0.14 δεν μου δουλευει Ούτε κι εμένα...Καμιά ιδέα????
michael92 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Μπορούν τα cookies να κοιτάξουν πιο extension έχεις εγκατεστημένο; Τελευταία φορά που κοίταξα, ο browser αφήνει τα cookies να διαβάζουν μόνο τα αρχεία κειμένου που το ίδιο το domain χρήσιμοποιεί. Τα cookies κάνουν πολλά πράγματα, μια και τα φτιάχνεις και με javascript και ActiveX και με άλλους τρόπους. Σίγουρα θα μπορεί κάποιος να τα προγραμματίσει να μπορούν να ανιχνεύσουν στα στοιχεία του firefox τα addons που υπάρχουν. Και όσο για αυτό που λες μπορούν κάλιστα να το ρυθμίσουν να μην φορτώνει η σελίδα αν δεν είναι τα cookies ενεργοποιημένα όπως σε πολλές σελίδες άλωστε.
kfyros Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Καλά , αυτό με τα cookies δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Ποιος webmaster θα πει "καλύτερα να μην βλέπουν καθόλου το site μου παρά να τo βλέπουν με διαφημίσεις?" Εδώ το θέμα είναι η αύξηση της επισκεψιμότητας και όχι η μείωση της. Εκτός αυτού , το να ανακατευθύνονται όλα τα requests διαφημίσεων σε ένα server που στέλνει images, δεν θα κάνει το σερφάρισμα πιο αργό ?? Και τι θα γίνει όταν εγκαταστήσουνε εκατομύρια χρήστες του firefox αυτό το addon και στέλνουν όλοι αυτοί requests στον ίδιο server ?? Δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι οι διαφημίσεις στο πλάι του insomnia είναι ενοχλητικές και δεν πρέπει να τις βλέπουμε ?? Διαφωνώ... Χωρίς τις διαφημίσεις πολλά sites δεν θα υπήρχαν καν... Το hosting και η συντήρηση δεν είναι και τσάμπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα