Προς το περιεχόμενο

Απορία με κάρτα δικτύου

Sp1.r0s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

Έχω μια απορία.Έχω ένα Sagem f@st 1500 WG καθώς και μία κάρτα δικτύου στα 54 Mbps.Αναρωτιέμαι λοιπόν:

α)Η σύνδεση με καλώδιο είναι πιο γρήγορη απο ότι χωρίς αυτό(ασύρματα δηλαδή)?

β)Η κάρτα δικτύου που χρησιμοποιώ είναι η σωστή για το modem/router μου ως προς τα Mbps ή υπάρχει περιθώριο για αγορα μιάς πιο γρήγορης?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Α / είναι πιο γρήγορη η σύνδεση μεν … αλλά εάν εσένα σε ενδιαφέρει απλά να βγαίνεις στο Internet τότε δεν κάνει διαφορά καθώς το Internet σου είναι πολύ πιο αργό από 54Mbps. Αξίζει σε περίπτωση που έχεις και άλλο PC σπίτι και θέες γρηγορότερες αντιγραφές μεταξύ των PC.

B / είσαι οκ.

Δημοσ.

απλα πολλες φορες ενω μπορει η γραμμη σου να κλειδωνει πχ 15 mbit και εσυ να εχεις 54 mbps μπορει να παιζεις πχ στο ασυρματο στα 10mbit λογω οτι εισαι μακρια και δνε πιανει καλο σημα.και σε καποιες περιπτωσεις δεν ξερω το γιατι ενω με ενα usr 9108 κατεβαζα με καλωδιο πχ 1100 οταν ημουν wireless στο δικο μου pc κατεβαζα με 1000 ενω σε ενα λαπτοπ ακριβως διπλα μου με τελευταιους drivers κατεβαζε με 500 ενω ειχε full σημα.τωρα γιατι δνε ξερω.δοκιμασα διαφορα αλλα δεν καταφερα να κανω την ασυρματη καρτα να παιξει τοσο γρηγορα οσο στο δικο μου laptop παλι με ασυρματο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...