gsmannn Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Γειά σας, Θέλω να πάρω και εγώ ενα macbook και μάλλον "πάω" προς το μαύρο... Έχω διαβάσει και δει πολλά στο net και στα διαφορα forum και αναρωτιέμαι... ΤΕΛΙΚΑ τα μαύρα γρατσουνιώνται ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ όσο λένε???? Τι τρομοκρατία είναι αυτή??? Θήκες, μεμβράνες προστασίας, βερνίκια κλπ Θα πρέπει δηλαδή να το πιάνω με γάντια και να το χτίσω για να μην κάνει γρατσουνιά? Όποιος έχει κανένα μαύρο ας μου πεί παρακαλώ? Από την άλλη τα άσπρα ΞΕΒΑΦΟΥΝ έτσι κι αλλιώς??? Κάτι κιτρινίλες που βλέπω είναι θέμα χρόνου???? Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
xalia Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Έχω ένα μαύρο macbook εδώ και ένα χρόνο! Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω σκίζει και το προσέχω αρκετά. Ούτε μισή γρατζουνιά δεν έχει, και δεν νομίζω και ότι γρατζουνιέται και εύκολα! Από την άλλη έχω παρατηρήσει σε 2-3 σημεία κάτι περίεργα σαν να έχει «χαλάσει» το χρώμα, δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω. Τουλάχιστον δε φαίνεται και για να τα διακρίνεις πρέπει να παίξεις το macbook με το φως του ήλιου. Έτσι και αλλιώς δε πιστεύω ότι υπάρχει laptop που να μη παθαίνει τίποτα το πλαστικό του!
sotoul Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 κι εγώ το macbook to μαύρο έχω. μέχρι στιγμής δεν έκανα καπια γρατζουνιά. το κακό είναι οτι αφήνει πολλές δαχτυλιές. σε λίγες μέρες μου έρχετε το crystal case το οποιο είναι και αυτό μαύρο χρώμα.εξωτερικα η διαφορές είναι οτι το μαύρο ειναι ματ το χρώμα και το άσπρο είναι γυαλιστερό.
daniel's_saving_grace Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Συμβουλή προς όλους: Να προσέχετε τον υπολογιστή σας, δε λέω, αλλά μέχρι το σημείο όπου η πολλή προσοχή σας εμποδίζει από το να τον ευχαριστηθείτε πλήρως. Στην αρχή το macbook μου το πρόσεχα πολύ μέχρι να έρθουν η αναπόεφευκτες πρώτες 1-2 γρατσουνίτσες. Μετά, το ευχαριστιόμουν πιο πολύ!!
haHa Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Συμβουλή προς όλους: Να προσέχετε τον υπολογιστή σας, δε λέω, αλλά μέχρι το σημείο όπου η πολλή προσοχή σας εμποδίζει από το να τον ευχαριστηθείτε πλήρως. Στην αρχή το macbook μου το πρόσεχα πολύ μέχρι να έρθουν η αναπόεφευκτες πρώτες 1-2 γρατσουνίτσες. Μετά, το ευχαριστιόμουν πιο πολύ!! +1 Ειδικα μερικοι κατοχοι apple φορητων ειναι μανιακοι,σε σημειο που πραγματικα τους εμποδιζει να ευχαριστηθουν πληρως τον φορητο τους.
NiCk_ Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Ασημένιο ! Απλά περίμενε λίγο μέχρι το WWDC ( hopefully ) ..
gsmannn Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Ευχαριστώ παιδιά.... Θα πάω προς το μαύρο τελικά. Αυτό το Invisible SHIELD το έχετε δεί???? Είναι μια μεμβράνη διάφανη που τη βάζεις σχεδόν σε όλο το MacBook και δεν παθαίνει τίποτα. Επίσης δίνει και μια ενδιαφέρουσα γυαλάδα στο μαύρο... Το έχει δοκιμάσει κανείς?
haHa Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Ευχαριστώ παιδιά.... Θα πάω προς το μαύρο τελικά. Αυτό το Invisible SHIELD το έχετε δεί???? Είναι μια μεμβράνη διάφανη που τη βάζεις σχεδόν σε όλο το MacBook και δεν παθαίνει τίποτα. Επίσης δίνει και μια ενδιαφέρουσα γυαλάδα στο μαύρο... Το έχει δοκιμάσει κανείς? Το φορητο τον παιρνεις για να τον χαρεις. Αν ειναι να του βαζεις μεμβρανες που μαλιστα εχουν αθλια αισθηση στην αφη, ζητω που καηκαμε... Χιλιες φορες γραντζουνισμενος, παρα με το shield. Γιατι δεν παιρνεις το λευκο macbook που για λιγο μικροτερο σκληρο(κατα τα αλλα δεν εχουν καμμια αλλη διαφορα) ειναι 210 ευρω φθηνοτερο? Το macbook black με τιμη γυρω στα 1480 ευρω ειναι αρκετα ακριβο σε σχεση με αλλα λαπτοπ, που ειναι ελαφρυτερα,πιο εξοπλισμενα, με καλυτερη οθονη, πιο φθηνα ,με μεγαλυτερη εγγυηση και πιο ποιοτικα. Παρε τουλαχιστον λοιπον το ασπρο macbook που ειναι στα 1270 ευρω και δεν ειναι τοσο ακριβο.
iced Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Το παιδι που μου πουλησε το macbook μου το ειχε σε ενα shield, ενα πλαστικο διαφανο στο πανω και το κατω μερος... Πραγματικα απορουσα πως μπορει να κανει αυτο το πραγμα... Μολις το εδειξα στον φιλο λιγη ωρα μετα την αγορα το ξηλωσα σε χρονο 0 αυτο το πραγμα... Ενταξει το προσεχω αλλα οχι και να μην μπορω να το χαρω
haHa Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Το παιδι που μου πουλησε το macbook μου το ειχε σε ενα shield, ενα πλαστικο διαφανο στο πανω και το κατω μερος... Πραγματικα απορουσα πως μπορει να κανει αυτο το πραγμα... Μολις το εδειξα στον φιλο λιγη ωρα μετα την αγορα το ξηλωσα σε χρονο 0 αυτο το πραγμα... Ενταξει το προσεχω αλλα οχι και να μην μπορω να το χαρω +1 Το shield ειναι απαισιο...
gsmannn Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 OK παιδιά, Θα συμφωνήσω και εγω μαζί σας. Μήπως όμως είναι χρήσημο ένα wrist protector? Ειδικά στα άσπρα macbook που η κιτρινίλα είναι αναποφευκτη????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.