stefplak Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 μια φιλη μου πηγε στην Αμερικη ,Σικαγο και γυριζει σε λιγες μερες.θα ηθελα να ρωτησω , ξερει κανεις εαν τα iphone ειναι sold out αυτη την περιοδο στην Αμερικη....θα βρεθει τιποτα η οχι....
dali13gr Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Στο αμερικάνικο Apple Store που είδα προχτές, δεν υπήρχε. Και λογικό είναι, αφού βγαίνει το καινούργιο όπου να ΄ναι.
stefplak Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 υπομονή θα έρθει από την Vodafone. υπομονη ναι τιμη ομως.εκει θα το επαιρνα 250 ευρουδακια εδω 500 και 600 δεν τα δινω...
jason_rethymno Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 υπομονή θα έρθει από την Vodafone. Θα έρθει το καινούργιο μοντέλο ή το παλιό ;
stefplak Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Θα έρθει το καινούργιο μοντέλο ή το παλιό ; το καινουργιο.απλα θα ειναι το ιδιο με το παλιο με επιπλεον 3g τεχνολογια.Δεν ξερω εαν θα αφησουν το BT ελευθερο και εαν θα ειναι δυνατη η αποστολη MMS
orphaeus Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Πότε θα έρθει επιτέλους βρε παιδιά; Εντάξει, την ανακοίνωση της συνεργασίας apple και vodafone για την αποκλειστική διάθεση του iPhone την είδαμε... ...αλλά ημερομηνία δεν έχει οριστεί πουθενά. Στο site της vodafone δεν το έχει ούτε στις "μελλοντικές συσκευές".
KnightRider Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 υπομονή θα έρθει από την Vodafone. Γιατί να μην το έχει στον γερμανό ? Απο την vodafone ποιος ξέρει τι θα τα κάνουν τα iphone, μάλλον θα είναι χειρότερα. Αυτή εικόνα είναι απο την γερμανία και εκει το καταργησαν το iphone απο την vodafone και τώρα τα πουλάνε αλλού και τα έχουν unlock
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Λίγο χλωμό να μπορέσουν να βάλουν Vodafone Live στα iPhones, δε νομίζω να περάσει τέτοια συμφωνία με την Apple...
KnightRider Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Εγώ πιστεύω οτι η apple δεν θα αφήσει στα iphone να το μολύνουν με Vodafone Live και είναι κρίμα τέτοια ωραία εικονιδια που έβαλε η apple και τι κόπο έκαναν για να βάλουν τις καλύτερες δυνατότητες και η vodafone τι κάνει; πάει να τα χαλάσει για να κερδίζουν λεφτά.
jason_rethymno Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Πότε θα φέρουν τελικά τα iPhone? Ιουνίος μπήκε.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 9 Ιουνίου ανακοινώνεται η νέα έκδοσή του. Λίγη υπομονή.
arkon Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Ειμαι περιεργος να δω τι και πως θα το φερει η vodafone...και φυσικα την τιμη του που δεν νομιζω να πλησιαζει αυτη των apple stores στην Αμερικη:mad:...λιγο ακομα και θα δουμε ομως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.