Προς το περιεχόμενο

Καμένες κωμωδίες

demonhunter22

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Επειδή αναφέρθηκε και το Dogma... τα άπαντα του Kevin Smith. Clerks/Clerks II/Chasing Amy/Mallrats/Jay & Silent Bob Strike Back + αυτή που θα βγει προσεχώς το φθινόπωρο.

I respectfully disagree . :-)

Δεν είναι "καμμένες" όλες οι κωμωδίες του Kevin Smith. Τo Dogma είναι εξαιρετικό, το ίδιο και το Chasing Amy (το οποίο δεν ξέρω καν αν είναι κωμωδία).

Εντάξει, το Mallrats, τα δύο Clerks και το Jay & Silent Bob... είναι κάψιμο σκέτο. Αλλά οι δύο "μεσαίες" (από χρονικής απόψεως) είναι αρκετά 'σοβαρές' και λιγότερο κωμωδίες. Σίγουρα δεν θα τις κατατάξω στις 'καμμένες'. :-)

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ έχω δει μόνο jay and silent bob strike back και clerks 2.Το jay and silent bob strike back,το έχω χαρακτηρίσει στο παρελθόν αμερικανιά,κυρίως επειδή λέγονται κλασσικές ατάκες,αναμενόμενες(όχι ότι αυτό είναι κακό και δεν σε κάνει να γελάς,το αντίθετο μάλιστα).Το clerks 2 με έκανε επίσης να γελάσω,αλλά η όλη ταινία φαίνεται πιο σοβαρή,δηλαδή δεν θα την χαρακτήριζα εντελώς κωμωδία.

Δημοσ.

Να προσθεσω και μια καινουρια ταινια The onion λεγεται

Υ.Γ jay and silent bob f*cking rule , χθες στο mega κατα τις 2 το βραδυ ειχε τις ομιλιες του kevin smith που παει κ κανει σε διαφορα πανεπιστημια της Αμερικης LINK . O αγαπημενος μου σκηνοθετης , ειναι πολυ τυπας

• Super Moderators
Δημοσ.

Χα, φαίνεται ποιός παρακολουθεί "σκοτεινά" σοκάκια! :P

Η ταινία είναι του 2003, δεν προβλήθηκε ποτέ, τώρα βγήκε κατ'ευθείαν σε DVD στην Αμερική και σε release εδώ κι εκεί και παραπέρα.

Την έχω στο πρόγραμμα να τη δω, αν έχει σχέση με το ομώνυμο site θα έχει πλάκα. :-)

χθες στο mega κατα τις 2 το βραδυ ειχε τις ομιλιες του kevin smith που παει κ κανει σε διαφορα πανεπιστημια της Αμερικης LINK . O αγαπημενος μου σκηνοθετης , ειναι πολυ τυπας

Χθες βράδυ δεν είχα πολύ όρεξη για ύπνο, άνοιξα και πέτυχα τον Kevin Smith! :-D

Οι συγκεκριμένες του εμφανίσεις έχουν κυκλοφορήσει σε DVD που τιτλοφορείται An Evening With Kevin Smith (υπάρχει και σε R2). Πρόσφατα (πέρσυ νομίζω) κυκλοφόρησαν κι άλλες, πιο πρόσφατες εμφανίσεις, μία στο Toronto και μία στο Λονδίνο με τίτλο An Evening With Kevin Smith 2: Evening Harder. Το πρώτο το'χω δει, το δεύτερο το απέκτησα πρόσφατα και θα το δω άμεσα. Είναι must για τους Kevin Smith fans.

:-)

Δημοσ.

Από τις ομιλίες του Kevin Smith,μ'άρεσε περισσότερο αυτή που αφορά τον tim burton (“Iʼm a goofy artist..Iʼm goth,i like movie magic..” :-D ).

So,δύο απο τις αγαπημένες μου κωμωδίες –που υπάγονται και στις καμμένες- είναι τα This is Spinal Tap και The Princess Bride,του Rob Reiner.

Η 1η,γυρισμένη σε ύφος ντοκυμαντερ,ακολουθεί την πορεία μιας υποτιθέμενης,πασίγνωστης ροκ μπάντας,τους Spinal Tap,σε μία σειρά συναυλιών. Τα τραγούδια είναι γραμμένα και απʼτους ίδιους τους ηθοποιούς/παίχτες (ο μπασίστας είναι ο Harry Shearer,γνωστός και ως Mr.Burns,Smithers,Ned Flanders,Principal Skinner,κ.α :P).

Η 2η είναι ένα totally-feel-good οικογενειακό παραμύθι -στοιχεία που μου προκαλούσαν δισταγμό πριν τη δω,μετά τη πρώτη θέαση όμως ανέβηκε στην κορυφή των προσωπικών μου τσαρτς.

Δημοσ.

H ταινια ειναι κορυφαια,εριξα τρελο γελιο!

Ολα τα λεφτα το σκετσακι με τον Bates! :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...