Panathinaikara Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 δες και την ελληνική ταινία The Κόπανοι. Από τις πιο καμμένες κωμωδίες.
demonhunter22 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Προσπάθησα να δω το how high αλλά είναι μεγ'αλη μούφα. Τα Clerks δεν είναι καμένα ειδικά η 1η είναι πολυ ψαγμένη ταινία, τη βάζω στισ κλαύτερες που έχω δει!
GiOrGoSk21 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Το σπιρτόκουτο δεν είναι κωμωδία αλλά κάποιες ατάκες σου μένουν,είναι θεικές. Ναι εννοείται,δίκιο έχεις.Απλά είναι και μόνο όταν ακούω την ερώτηση "Ποια καμένη ταινία να δω ρε;",είναι απ'τις πρώτες που μου έρχονται στο μυαλό... Το jackass 2.5 το είδα χθες και ήταν αισχρό,γέλασα ελάχιστα.Το 1 και το 2 εντάξει ήταν αρκετά καλά,αλλά για μένα καλύτερα με διαφορά είναι τα επεισόδια από την σειρά,που κυκλοφορούν σε κασετίνα των τεσσάρων dvds όπως ανέφερε κάποιος πιο πάνω. Όντως το 2.5 αρκετά κατώτερο απ'τα άλλα όλα,δεν είχε τα ποιοτικά καφριλίκια που είχαν τα προηγούμενα αλλά εντάξει,Jackass είναι κι είναι οι θεοί μου,δεν μπορώ να τους βρίσω.Κι επίσης +10000000 γι'αυτό που είπες για το Box Set 4dvd,κι εμένα αυτά είναι τα αγαπημένα μου!Πολύ γέλιο πέφτει και στα bonus features που έχουν...
theoritikos Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Θυμήθηκα άλλη μια τελείως κατεστραμμένη ταινία, αλλά με την κακή έννοια. Δεν θυμάμαι τον τίτλο στα Αγγλικά, στα βίντεοκλάμπ κυκλοφορεί με τον τίτλο " Ο ελλείνος ιππότης της ασφάλτου". Δες την μόνο αν το βίντεοκλάμπ έχει νοικιασμένες όλες τις ταινίες. Επίσης, το superbad το είπε κανένας σας?
Coma_Black Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Θυμήθηκα άλλη μια τελείως κατεστραμμένη ταινία, αλλά με την κακή έννοια.Δεν θυμάμαι τον τίτλο στα Αγγλικά, στα βίντεοκλάμπ κυκλοφορεί με τον τίτλο " Ο ελλείνος ιππότης της ασφάλτου". Δες την μόνο αν το βίντεοκλάμπ έχει νοικιασμένες όλες τις ταινίες. Επίσης, το superbad το είπε κανένας σας? Καλα το Suberbad είναι απίστευτα τέλειο.. ειδικά εκεί που λέει πως ζωγράφιζε αντρικά γενετικά όργανα όταν ήταν μικρός πολυ γέλιο... Θα βάλω να την ξαναδώ.. Επίσης καμμένη πιστεύω είναι και Ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος απο τις καλύτερες σάπιες κωμωδίες....
slipknot Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Θυμήθηκα άλλη μια τελείως κατεστραμμένη ταινία, αλλά με την κακή έννοια.Δεν θυμάμαι τον τίτλο στα Αγγλικά, στα βίντεοκλάμπ κυκλοφορεί με τον τίτλο " Ο ελλείνος ιππότης της ασφάλτου". Δες την μόνο αν το βίντεοκλάμπ έχει νοικιασμένες όλες τις ταινίες. Αυτή λες ? Τόσο χάλια ήταν ?
theoritikos Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Αυτή λες ? Τόσο χάλια ήταν ? Αυτή την ταινία λέω. Για έμενα ήταν πολύ χάλια! Τζάμπα τα 2 ευρώ που έδωσα! Ούτε υπόθεση είχε, ούτε οι χαρακτήρες λέγαν κάτι. Ήταν μια πολύ κατεστραμμένη αμερικανία!
miss elen Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Αυτη που πρεπει οπωσδηποτε να δειτε ειναι το Bullshot. Την ειχα δει πριν απο χρονια στο seven, τωρα σκαι, και ηταν απιθανη. Ακομα συζηταμε ατακες και σκηνες και γελαμε. Δυστυχως δεν θυμαμαι τον ελληνικο τιτλο αλλα αν τη δειτε θα με θυμηθητε...
Tzimmys Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Η πιο καμμένη ίσως που έχω δει και μου έρχεται τώρα στο μυαλό, το Kung Foo Hustle. Την έχω δει μάλιστα με παρέα και έχουμε λειώσει στα γέλια. Αλλά παιδιά για πολύ γέλιο και πολύ κάψιμο.
Pablo_Hasan Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 μια ελληνικη, το ας περιμενουν οι γυναικες και το κουφωματα
Nodoordonotthereisnotry Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Επειδή αναφέρθηκε και το Dogma... τα άπαντα του Kevin Smith. Clerks/Clerks II/Chasing Amy/Mallrats/Jay & Silent Bob Strike Back + αυτή που θα βγει προσεχώς το φθινόπωρο.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Will Ferell Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby http://www.imdb.com/title/tt0415306/ Υπέρτατη καφρίλα πιστεύω δεύτερη μετά από Old School.
thumpi-chan Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 να προσθέσω και το Kung pow enter the fist κ στα ελληνικά νομιζω είναι οι ατίθασες γροθιές του βαρατέ.... απλά καμένο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.