Προς το περιεχόμενο

Καμένες κωμωδίες

demonhunter22

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Προσπάθησα να δω το how high αλλά είναι μεγ'αλη μούφα. Τα Clerks δεν είναι καμένα ειδικά η 1η είναι πολυ ψαγμένη ταινία, τη βάζω στισ κλαύτερες που έχω δει!

Δημοσ.
Το σπιρτόκουτο δεν είναι κωμωδία αλλά κάποιες ατάκες σου μένουν,είναι θεικές.

Ναι εννοείται,δίκιο έχεις.Απλά είναι και μόνο όταν ακούω την ερώτηση "Ποια καμένη ταινία να δω ρε;",είναι απ'τις πρώτες που μου έρχονται στο μυαλό...

Το jackass 2.5 το είδα χθες και ήταν αισχρό,γέλασα ελάχιστα.Το 1 και το 2 εντάξει ήταν αρκετά καλά,αλλά για μένα καλύτερα με διαφορά είναι τα επεισόδια από την σειρά,που κυκλοφορούν σε κασετίνα των τεσσάρων dvds όπως ανέφερε κάποιος πιο πάνω.

Όντως το 2.5 αρκετά κατώτερο απ'τα άλλα όλα,δεν είχε τα ποιοτικά καφριλίκια που είχαν τα προηγούμενα αλλά εντάξει,Jackass είναι κι είναι οι θεοί μου,δεν μπορώ να τους βρίσω.Κι επίσης +10000000 γι'αυτό που είπες για το Box Set 4dvd,κι εμένα αυτά είναι τα αγαπημένα μου!Πολύ γέλιο πέφτει και στα bonus features που έχουν...

Δημοσ.

Θυμήθηκα άλλη μια τελείως κατεστραμμένη ταινία, αλλά με την κακή έννοια.

Δεν θυμάμαι τον τίτλο στα Αγγλικά, στα βίντεοκλάμπ κυκλοφορεί με τον τίτλο " Ο ελλείνος ιππότης της ασφάλτου". Δες την μόνο αν το βίντεοκλάμπ έχει νοικιασμένες όλες τις ταινίες.

Επίσης, το superbad το είπε κανένας σας?

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι τον τίτλο στα Αγγλικά, στα βίντεοκλάμπ κυκλοφορεί με τον τίτλο " Ο ελλείνος ιππότης της ασφάλτου". Δες την μόνο αν το βίντεοκλάμπ έχει νοικιασμένες όλες τις ταινίες.

Επίσης, το superbad το είπε κανένας σας?

Καλα το Suberbad είναι απίστευτα τέλειο.. ειδικά εκεί που λέει πως ζωγράφιζε

αντρικά γενετικά όργανα όταν ήταν μικρός

πολυ γέλιο... Θα βάλω να την ξαναδώ..

Επίσης καμμένη πιστεύω είναι και Ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος απο τις καλύτερες σάπιες κωμωδίες....

Δημοσ.

Αυτή λες ? Τόσο χάλια ήταν ?

Δημοσ.
Αυτή λες ? Τόσο χάλια ήταν ?

Αυτή την ταινία λέω.

Για έμενα ήταν πολύ χάλια! Τζάμπα τα 2 ευρώ που έδωσα!

Ούτε υπόθεση είχε, ούτε οι χαρακτήρες λέγαν κάτι.

Ήταν μια πολύ κατεστραμμένη αμερικανία!

Δημοσ.

Αυτη που πρεπει οπωσδηποτε να δειτε ειναι το Bullshot. Την ειχα δει πριν απο χρονια στο seven, τωρα σκαι, και ηταν απιθανη. Ακομα συζηταμε ατακες και σκηνες και γελαμε. Δυστυχως δεν θυμαμαι τον ελληνικο τιτλο αλλα αν τη δειτε θα με θυμηθητε...

Δημοσ.

Η πιο καμμένη ίσως που έχω δει και μου έρχεται τώρα στο μυαλό, το Kung Foo Hustle. Την έχω δει μάλιστα με παρέα και έχουμε λειώσει στα γέλια. Αλλά παιδιά για πολύ γέλιο και πολύ κάψιμο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...