nikos_e34 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 el greco pendejo:lol: αν ο φραπες εχει πανω απο 4 ευρω el cojones grosses la giosa los poylos paramasxalos ενας τιτλος μου ερχεται τωρα ¨ο νιντζας" ο κοσμος θα κοιταει τη βαρκα,την πινακιδα αλλα εσυ διακριτικα θα εχεις βαλει μια συμπληρωματικη πινακιδα ( εχουμε ολο το θυλικο πλυθησμο της ΕΣΣΔ)
insomniaK Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Στο Τόκυο αδερφές μου στο Τόκυο... Δεν σας αρέσουν τα ιαπωνικά ονόματα και σβήστηκε το ποστ μου;!;
vision Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 έλα φρέσκο πράμα σου έχω για να είσαι και μέσα στα πράγματα: Ισπανικό έτσι; "Ερνέστο Βελβέρδε". Του χρόνου που θα κάνει ανακαίνηση κι ο Σώκρατες, το αλλάζεις κι εσύ!
bolec Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 ΣΥΜΦΟΡΟΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΟΡΙΤΙΣΕΣ I Need Your Help ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΦΕ-bar Me To ΕΞΗΣ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΤΑΡΤΙΑ ΠΑΝΙΑ ΣΑΝ ΠΑΛΙΑ ΓΑΛΕΡΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΙΣΠΑΝΙΚΟ-ΙΤΑΛΙΚΟ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΛΑΕΙ Please Help As Κατάρτια, πανιά, δίπλα στη θάλασσα,στα ελληνικά δε μας χαλάει.... ε πεστο ανεμογκάστρι
stefplak Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 ΛΟΙΠΟΝ ΟΝΟΜΑ ΤΑ ΣΠΑΕΙ ΠΕΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΛΟΣ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.