Προς το περιεχόμενο

usb 1.1 σε 2

cyberking

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εβαλες τους drivers? επισης συνηθως απαιτητε και XP sp1

και τους driver εβαλα, και sp2 ειχα.Ενα φιλος μου ειπε οτι πρεπει να ''σηκωνει'' και η motherboard usb 2 για να δεις διαφορα.Εμενα παντως δεν ειχε αποτελεσμα.

Δημοσ.
και τους driver εβαλα, και sp2 ειχα.Ενα φιλος μου ειπε οτι πρεπει να ''σηκωνει'' και η motherboard usb 2 για να δεις διαφορα.Εμενα παντως δεν ειχε αποτελεσμα.

για να μην παιξει η καρτα κανονικα θα πρεπει η εκδοση pci της καρτας να μην ειναι συμβατη με αυτη της mobo και σε αυτην την περιπτωση μαλλον δε θα στην αναγνωριζε καν. Αυτο μπορεις να το δεις αν κοιταξεις το βιβλιαρακι της mobo σου.

Δεν εχει σχεση με το αν η mobo σου υποστηριζει usb2.0. Μπας και βαζεις καμια συσκευη usb1.1 και γι αυτο δε βλεπεις διαφορα?

Τι PIII εχεις?

Δημοσ.

όλα καλά με το usb to pci αλλά είναι και θέμα cpu-ram-northbridge. Έβαλα και εγώ μια pci to usb κάρτα σε ένα πάλιο Pentium 3 στα 667 με 768mb ram 100mhz. όλα καλά, έβαλα τα drivers, η κάρτα λειτουργεί κανονικά , βάζω usb2 συσκευές, δεν βγάζει κάποιο παράθυρο προβλήματος αλλά ο ρυθμός μετάδοσης είναι λίγο μεγαλύτερος από usb1.1 χωρίς συμαντική διαφορά.

Είναι πολλοί οι παράγοντες. Ακόμα και η συμβατότητα του chipset της μητρικής με το chipset της pci to usb κάρτας.

Δημοσ.

Μήπως περνάς δεδομένα σε συσκευή με memory stick?Μερικά stick είναι αργά στην μεταφορά χωρίς να φταίει η USB.

Δημοσ.
όλα καλά με το usb to pci αλλά είναι και θέμα cpu-ram-northbridge. Έβαλα και εγώ μια pci to usb κάρτα σε ένα πάλιο Pentium 3 στα 667 με 768mb ram 100mhz. όλα καλά, έβαλα τα drivers, η κάρτα λειτουργεί κανονικά , βάζω usb2 συσκευές, δεν βγάζει κάποιο παράθυρο προβλήματος αλλά ο ρυθμός μετάδοσης είναι λίγο μεγαλύτερος από usb1.1 χωρίς συμαντική διαφορά.

Είναι πολλοί οι παράγοντες. Ακόμα και η συμβατότητα του chipset της μητρικής με το chipset της pci to usb κάρτας.

...δεν είναι "πολλοί". Ένας είναι. Είναι το "ακόμα" που λες : Συμβατότητα των chipset. Kαι το είπαμε ήδη.

(εσένα σου δίνει δηλαδή trasfer rate 12mbps= full, κι όχι 1.5mbps=low αλλά ούτε και high=480mbps)

win 2000 εχω περασει.Οταν του ειχα περασει xp δεν εβγαζε το μηνυμα που λες.

...αν δε σου έβγαζε το μύνυμα, μάλλον δούλευε κανονικά.

Δημοσ.
Μήπως περνάς δεδομένα σε συσκευή με memory stick?Μερικά stick είναι αργά στην μεταφορά χωρίς να φταίει η USB.

απο τον σκληρο μου δισκο σε εξωτερικο δισκο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...