Προς το περιεχόμενο

usb 1.1 σε 2

cyberking

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σε όλους

έχω ένα παλιό υπολογιστή pentium III και δυστυχώς το motherboard δεν υποστηρίζει usb 2.0 με αποτέλεσμα να πάει πολύ αργά η μεταφορά σε εξωτερικό σκληρό.υπάρχει κάποιος τρόπος να βάλω usb 2 για πιο γρήγορα?

ευχαριστώ

Δημοσ.

Δεν παίζει ρόλο η μητρική.

Ο ελεγκτής USB της PCI κάρτας κάνει όλη την δουλειά. Εφόσον ο PCI δίαυλος το επιτρέπει οι ταχύτητες θα είναι ανάλογες του usb 2.0.

Δημοσ.

...όπως τα είπε ο The_Judas είναι(δεν μιλάω θεωρητικά...πρακτικά μιλάω).

Για την ακρίβεια, πάρε την ΔΕΥΤΕΡΗ κατά σειρά κάρτα, και καλύτερο chip έχει, και 1 θύρα (εσωτερική) παραπάνω (..ούτε για την συγκεκριμένη κάρτα μιλάω στη θεωρία...)

Δημοσ.

νομισα οτι είχε να κάνει και με τη motherboard.και τι πρέπει να δω για να σιγουρευτώ ότι το τραβάει το pci?

Δημοσ.

To πρωτόκολλο PCI επιτρέπει ρυθμό μετάδοσης ταχύτερο απο το USB 2.0. Οπότε δεν πρόκειται να υπάρξει πρόβλημα.

Δηλαδή δεν είναι θέμα μητρικής αλλά του πρωτοκόλλου PCI.

Δημοσ.

...άμα είσαι στο γιουνάιτεντ στέιτς, ναι, καλό είναι...(γουίθ δε φρη σίπιν(γκ) εν ολ...)

...άμα δεν είσαι...

USB controller card από τον (ιστό)τόπο σου.

Δημοσ.

υπαρχουν και pci καρτες με απλα θυρες παραπανω ,μηπως εβαλες τετοια?Εγραφε οτι μετατρεπει το usb 1 σημα σε usb2 ?γιατι μπορει απλα να ηταν επεκτασης..

Δημοσ.

δεν ξέρω τώρα μπερδεύτηκα χειρότερα.μήπως στις παλιές αυτές motherboard δε γίνεται να πάει με ταχύτητα usb 2;η equip πάντως είναι καλή μάρκα και δεν πιστεύω να φταίει το συγκεκριμένο

Δημοσ.

...να το κλείσουμε να μην το πολυζαλίζουμε ;

η συγκεκριμένη (που προτάθηκε ήδη) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569656 , δουλεύει 1 χαρά ως USB 2.0 , στις εξής motherboard :

Αbit BH6 (440BX Intel chipset),

και σε

ΕCS P6BAT-A+ (Αpollo 133 VIA chipset, απ' τα "xειρότερα" EVER )

(και οι 2, μητρικές 10ετίας)

Oπότε, λίγο "δύσκολα" να μην έχεις καλή συμπεριφορά / συνεργασία τσιπ κάρτας/ τσιπ μητρικής, με ΑΥΤΗ την κάρτα.

Δοκιμάζεις πάντως και βλέπεις.

Δημοσ.
δεν ξέρω τώρα μπερδεύτηκα χειρότερα.μήπως στις παλιές αυτές motherboard δε γίνεται να πάει με ταχύτητα usb 2;η equip πάντως είναι καλή μάρκα και δεν πιστεύω να φταίει το συγκεκριμένο

οπως ειπε o wasshcloud μια χαρα δουλευουν και εχω ο ιδιος PIII με παρομοια καρτα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...