PetrosGz Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Καλησπερα σε ολους παιδια και βασικα καλος ηρθα και σας βρηκα.... Εχω ενα προβλημα... Κατεβασα καποια video απο το youtube τα επεξεργαστικα και τα κολλησα με τον Video Edit Magic εβαλα και 2 text ενα στην αρχη του βιντεο και ενα στο τελος... 1η παρατηρηση: Οταν το αποθηκευω σαν avi με VLC δεν μου το ανοιγει απλα ανοιγει μονο τον ηχο του βιντεο, ενω ανοιγοντας το με WMP ολα μια χαρα.... Τι γινεται εκει? Ειμαι νεος αν μπορουσατε να με βοηθησεται διχως εξαιρετικα δυσκολους ορους θα ηταν προτινομενο... 2η παρατηρηση: Επειδη στο youtube που θελω να το κανω upload δεν μου το αναγνωριζει και ετσι λεω θα το κανω convert σε wmv, οποτε χρησημοποιησα τον Any Video Converter αλλα κατα το 50% σχεδον σταματαει το progress και δειχνει complete εχοντας κανει βασικα μονο τα 3 απο τα συνολικα 6 λεπτα του βιντεο.... Τι μπορει να συμβαινει και τι προτεινεται να κανω για να ολοκληρωθει? Καθε προταση ειναι ευπροσδεκτη....
PetrosGz Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Nothing yet guys? Αν καποιος παντως μπορει να βοηθησει θα το εκτιμουσα αφανταστα
parsifal Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Καταρχήν, καλώς ήρθες στο φόρουμ. Φαίνεται πως το Video Edit Magic σου κάνει τη ζημιά, παράγοντας προβληματικό AVI αρχείο. Επίσης, η επανακωδικοποίηση με 3ο πρόγραμμα για να διορθωθεί το πρόβλημα, ακόμη κι αν ολοκληρωνόταν σωστά δε συνίσταται. Εισάγεις τρομερή απώλεια ποιότητας σε υλικό που είναι ήδη χαμηλότατης ποιότητας (αφού το κατέβασες από YouTube). Το σωστό είναι να κάνεις ένα βήμα πίσω και να επιστρέψεις στο Video Edit Magic: Απ' ότι βλέπω στη homepage του προγράμματος, υποστηρίζει export και σε άλλα formats εκτός AVI. Δοκίμασε να ξανακάνεις την επεξεργασία από την αρχή και να σώσεις π.χ. σε MPEG ή WMV. Αφού σκοπεύεις να ξανανεβάσεις το αποτέλεσμα στο YT, δώσε όσο μεγαλύτερο bitrate μπορείς ώστε να πετύχεις όσο το δυνατόν μεγαλύτερή ποιότητα και μέγεθος αρχείου, εντός των ορίων που είσαι διατεθειμένος να περιμένεις για να ολοκληρωθεί το upload στο YT...
KnightRider Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Kαλυτερα βάλε real player για να βλέπεις τα βίντεο που έχεις κατεβάσει απο το youtube αν είναι εντάξει και μετά κάντα μετατροπη σε avi αλλά μην βάζεις τόσα πολλά bitrate για να μην έχει προβλημα ο ηχος με το βίντεο και θα βάλεις 500 bitrate αυτό νομίζω αρκεί. Parsifal καλό εικονιδιο είναι αυτό που έβαλες
PetrosGz Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Καταρχας ευχαριστω πολυ παιδια.... Τωρα σε οτι και να αποθηκευσω το αρχειο μου ειτε σε AVI, WMV, MPEG παλι δεν το ανεβαζει.... Οποτε λογικα φταει η ποιοτητα των βιντεο που εχουν κατεβει και σε 2η μοιρα μαλλον ο Video Edit Magic... Ευχαριστω παντως για τις διευκρινησεις και αν μπορειται, να προτεινεται κατι για Video Edit και απο που να παιρνω βιντεο σε καλη ποιοτητα ωστε να δημιουργω το δικο μου, θα σας ημουν ευγνόμων... Σορρυ για την λαθος τοποθετηση του θεματος και την λυση στην πρωτη μ απορια για τον χρονο του βιντεο που γινεται encode η λυση που δεν ειχα παρατηρησει ηταν οτι ειχε μέγιστο χρονο convert 3 λεπτα... (Τι χαζος και απροσεχτος υπηρξα )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.